יום האהבה !

Reut E

New member
יום האהבה !

אז ככה נראה לי זה כבר מנהג אצלי שכל יום האהבה אין לי מישהו לידי חח אבל בכל מיקרה יום אהבה שמח לדויד, בר, שרגא וכל מי שבפורום!!

הו. תודה. וולנטיינס שמייח גם לך../images/Emo23.gif

זה ממש מוזר שיש לי ככ הרבה דייטים בזמן הקרוב אבל להיום אין לי דייט. =\ טוב,מזה משנה?? העיקר שאני נהנת בחיי ^^

Reut E

New member
חחחח

תהני עם האינספור דייטים... אני היום מבלה עם המחברת פיזיקה בע

Reut E

New member
כיף חחח זה ממש כיף..

במיוחד כשאני מבינה 0% מהחומר בע

טוב. לפחות לא קרה לך מה שקרה לי...

היא אמור להיות בליינדייט התבטל היה אמור להיות דייט התבטל היה אמור להיות בליינדייט נוסף וגם הוא התבטל. ווי.

Reut E

New member
חחחח כן כמובן שלא נישכח..

המנסרות האלה מטריפות אותי! אני שונאת זויות!

the shraga

New member
תודה רעות ../images/Emo9.gif

למי אכפת שיום האהבה כבר נגמר ואף אחת לא רצתה אותי,היקר שיש לי את הפורום הזה ואיזה חמש טונות של פודינג לשפר את מצב הרוח

the shraga

New member
איכס אתה

יא זבל יאלה מי אתה שתדבר ככה על פודינג?! פודינג זה דבר קדוש! איך אה מעיז לזלזל בקיומו הקדוש של הפודינג!!! (לא סתפ קינוח*)

Reut E

New member
שרגא!! מה קורה לך?!

1. היא בת! 2. פודינג זה אכן דבר קדוש! אני אואבת פודינג! אבל באיזה תוכנית ברני אמר לקלל?!

בשום תוכנית! אסור לקלל!

רק לאנוס ילדים קטנים עם הזין הסגול שיש לו על הראש.

the shraga

New member
בפרק 13 עונה שנייה

משהו כמו 3 דקות לפני שיר הסיום הידוע שלו (בשבילי,בשבילך נאנוס את אחותך,כי כולם יודעים שהיא זונה מאז שברני שירלל אותה )

Reut E

New member
אה נכון שכחתי.. סליחה

אבל חברים לא מקללים! מילא את אחותו של הבחור מהכיתה, אבל לא חברי פורום! ובטח שלא את בר החמודה!

אני חמודה? באמת? ../images/Emo12.gif

יאי
נדפק לי השכל. אני יושבת על המחשב בשעה עשרה ל7 במקום להתארגן וזה. אבל היום יש את היום הכי כיף ומוזר בעולם. רוצים לשמוע? לא נורא,תשמעו בכל זאת ^^ באה ב8 עושה מבחן חותכת לקניון עוזרת לידיד לבחור מתנה לחברה שלו נפגשת עם ידיד אחר [שהיה רשע ולא רצה להפגיש ביני לבין האח הסקסי שלו.
] אם יהיה לפני 2 חוזרת הביתה ואז חוזרת לבי"ס אם לא ממשיכה לעשות שטויות בקניון או משהו וחוזרת לבי"ס בשעה 4 עד 6 ישלי קורס עריכה תור לרופא ב7 חוזרת הביתה והולכת לישון. מה שמזכיר לי שהורידו לי פרופיל על דברים מוזרים אחושרמוטה! ["סטייה מאוזנת בגב" או "פלונס פאס (או משהו כזה) חמור אך גמיש" ] איך אני לא ידעתי שיש לי אתזה?! הדבר היחיד שאני לא יכולה להיות בו זה חי"ר. המ. לא ככ אכפת לי. אני רוצה גל"צ /m\ אם יצא למישהו להגיע לפ"ת ביום חמישי בין 2 ל4 שיפתח 106 וישמע אותי XD

למעלה