יום האהבה..

יום האהבה..

הנה הגיע לו עוד יום.. יום שבו זוגות רבים חוגגים בניהם את האהבה שלהם, חלקם עורכים ארוחה לאור נירות חלקם כותבים מכתבי אהבה אחד לשניה ישנם כאלה שסתם יטיילו שלובים יד ביד ברחוב אך לכולם ישנה אהבה בלב.. ואני,הלוואי והייתי מקבלת פרח אחד פרח אחד יפה שהיה מעלה לי חיוך זה כל מה שהייתי מבקשת ליום האהבה פרח

תודה לכן..

פשוט..כולם סביבי מדברים על "יום האהבה" הזה..ידיד שלי מהעבודה סיפר שמחר נוסע לצפון לצימר עם חברתו,שכנה שלי סיפרה שבן זוגה לוקח אותה הערב למסעדה רומנטית,חברה שלי ובעלה גם חוגגים מחר. לראות את כל הזוגות סביב..זה עושה טוב בלב,אבל באיזהשהוא מקום זה קצת צובט..כי גם אני הייתי רוצה שמישהו ככה יכתוב לי איזה שיר..או יביא לי פרח.. סתם להרגשה טובה בלב..לחיוך.

קלייר19

New member
אז רק שתדעי שגם אני מרגישה בדיוק

כמוך.. זה לא בא לנחם. סתם משתפת קבלי

../images/Emo24.gif

בובההה...... זה באמת באמת בסך הכל, עוד יום .. זוגות עושים כל הזמן דברים יחד.. הולכים לצימר.... הולכים למסעדות רומנטיות..חוגגים . מה שונה ? מה ? ? ?

כן אבל..

את שומעת סביבך שמדברים על זה..כל אחד מזכיר מה שהוא עושה עם הבן זוג ובמיוחד ביום הזה.. וזה..את יודעת..

את זו שבוחרת להקשיב../images/Emo13.gif

כמו שאת בוחרת להיות פה. ואת הרי יודעת שבו דשים בעניין הזה שוב ושוב, במיוחד ביום כזה... אני אומרת-אם זה מפריע לך,במיוחד היום, תעסקי במשהו אחר

לא קשור..

הם מספרים לי.. מה אעשה,אתעלם ? הם שואלים מה דעתי למחוות שהם עושים כלפי בני הזוג.. מה אפשר לעשות? זה לא הכי נעים אבל צריכים לשמוח בשמחתם..

למה להתעלם?

מכייון שהם לא יודעים איך את מרגישה, תסבירי שבימים כאלה קצת קשה לך עם הלב ואת מעדיפה שלא לייעץ באותו רגע. אין לזה קשר ללשמוח בשמחתם. אבל יש לזה המון קשר ללשמור על עצמך.

פשוט יפה

הצלחת לרגש אותי ולגרום לי להנהן עם הראש להסכמה בעת הקריאה פשוט כך הכל לטובה ותמיד לחפש מה שרוצים ולא לוותר ולהתפשר

אני חושב

שמאד יפה להנציח את האהבה באופן רומנטי, וזה מכניס רומנטיקה וענין ליחסים. אמנם אסור לבנות את היחסים רק על זה. החשוב אינו ההתרגשות והרומנטיקה, אלא האהבה העמוקה והאמתית, הנוצרת תוך מציאת ענין זה בזה.

אז איך עבר עליכם

יום האהבה ?
בבוקר, עבדתי ואחרי העבודה הלכתי עם חברה שלי לקניון. התחדשתי ב 3 חולצות מאגניבות
ועזרתי לחברה שלי לבחור מתנה קטנה לבחור (דייט ראשון, הוא הודיע לה שהוא קנה לה משהו קטן ו.. לא נעים
).... בדרך ראיתי חברה אחרת וזהו. נגגגגגגגגגמממממממרררררררררר לא סתם אחת.. אפשר לנשום לרווחה

elena20

New member
היה לי יום אהבה ממש מגעיל../images/Emo10.gif

שלחתי אתמול ב12 בצהריים הודעה לחברי האהוב " יום אהבה שמח", אחרי שלא קיבלתי ממנו תשובה שעתיים, הנחתי שכנראה שהוא עסוק בעבודה ואין לו זמן לענות( ידעתי שמצפה לו יום עמוס), אך להפתעתי הרבה גם אחרי עוד שעה הוא לא ענה,אז התקשרתי אליו והוא עדיין לא הגיב, ככה עבר לו הזמן עד7 בערב עשכבר התחלתי להיות לחוצה וחשבתי שקרה לו משהו כי אין דבר כזה שהוא לא מגיב להודעות שלי אפילו כשהוא בעבודה, הפלאפון תמיד עליו. אז כל המשמרת ערב בעבודה הייתי על קוצים כבר התחלתי לחשוב אולי קרה לו משהו, בקיצור אחרי שהגעתי הביתה התקשרתי אליו והוא ענה לי סוף סוף כששאלתי מה קרה ולמה לא ענה, אמר שהפלאפון היה בתיק ולא שמע אותו, היה לחוץ כל היום ולא יכל לדבר, אז אמרתי לו שיתן לפחות סימן שראה את ההודעה או שישלח ולא יכול לדבר כי לחוץ, רק אמר סליחה וזהו. וזה הרתיח אותיייי!!! כי הוא יודע כמה שחיכיתי ליום האהבה כמה שזה חשוב לי, דרך אגב אנחנו לא גרים קרוב כך שבכל מקרה לא היינו נפגשים, רק בסופ"ש. אז מה ביקשתי?? שרק יגיב להודעה שלי, ולא כועסת רק בגלל זה, אלא גם כי חשבתי שכבר קרה לו משהו, כי אין דבר כזה שהוא לא עונה לפלאפון, בקיצור זה נורא העציב אותי, אחרי שהוא דיבר כל השבוע איך הוא כבר מחכה לראות אותי ולהביא לי את המתנה שקנה לי ליום האהבה, הוא אפילו לא שלח לי הודעה. פעם ראשונה שאני משתפת פה במשהו כל כך אישי, מה אתם חושבים על זה? אני צודקת או שתם נכנסת לסרטים? תודה לכל מי שקרא

כן, זה מאוד מרגיז.

אבל לא יודעת אם עד כדיכך שצריך לעשות מזה סרט ולהעכיר את האווירה. אם זו הפעם הראשונה שזה קורה אני חושבת שכדאי, כשתפגשו, לבקש ממנו בלי נימה של אשמה שבימים עמוסים יענה להודעה אחת שלך או יזום הודעה בה הוא מסביר לך שהוא עמוס.

elena20

New member
כן,זו פעם ראשונה שזה קורה בגלל

זה הייתי כל כך לחוצה. זה היה היום היחידי מאז שאנחנו ביחד שקרה דבר כזה שלא דיברנו כל היום עד9 בערב, כשדיברנו היום בבוקר, הוא אמר שיבדוק כל הזמן את הפלאפון, היום בערב נדבר כבר בצורה יותר נורמלית ונלבן את הדברים.

מתוקה אני חושבת ש..

זה הדבר הכי פוגע בעולם ואת צריכה להתחיל לבחון את היחסים האלה ואני לא מגזימה בתגובתי אבל את חייבת להבין שגבר שאוהב ומעריך אותך לעולם לא יתעלם ממך ככה כל היום. חבר שלי בחיים לא היה חושב על להתנהג ככה וגם אני לא כי שאת ממש אוהבת מישהוא את לא תעשי דבר כזה כי גם את חושבת עליו כל היום..דרך אגב לא ציינת כמה זמן אתם ביחד.ותראי לו מזה כי אין סיבה בעולם שהוא יקח אותך ככה כמובן מאליו ומה זה בכלל סליחה??מה זה האדישות הזאת??!!את צריכה לדעתי כלכך להתעלם ממנו עכשיו שהוא יתחנן ויהיה לחוץ בידיוק כמו שאת היית לחוצה אתמול. ואני מקווה שאת לא נוסעת אליו בסוף שבוע.

elena20

New member
אני חושבת שלא כל כך הבנת אותי

הוא לא התעלם ממני כל היום בכוונה, פשוט היה פלאפון לא היה עליו פיזית והוא היה נורא לחוץ, זה עדיין לא בסדר כמובן דיברנו והסברתי לו שזה לא מקובל עליי והוא לא יעשה זאת שוב. תראי את התגובה שכתבתי לקרן אור למעלה, זה אף פעם לא קרה קודם לכן, לכן לא חושבת שצריך לעשות צעד דרסטי. אנחנו ביחד כמעט 10 חודשים, ואין לי ספק שהוא אוהב אותי, ומצטערת לאכזב אותך
אבל זה ברור שניפגש בסופ"ש, וזה שייעצת להתעלם ממנו בשביל להחזיר לו, אני בחיים לא אעשה את זה כי זה נראה לי ילדותי וממש לא בא לי לשחק משחקים. הוא הבין את הטעות שלו ולא יחזור על זה. תודה לך על התגובה בכל מקרה

למעלה