יום האהבה

Zot ani 1

New member
חחחח בילבלת....

זה לא האמריקאים המציעו את היום הזה... זהו תאריך יהודי -ט"ו באב. לפני המווווון שנים היה זה מעין יום שידוכים כזה ומאז נהפך ליום אהבה ישראלי. ובשננים האחרונות בכלל הפכו את זה כמו שאמרת ליום מסחרי....

Sheep From Hell

New member
לא יודעת... לדעתי ימי אהבה זה

ממש דבילי.. כי זה סתם סיבה להראות ת'אהבה... כאילו מה הבעיה בכל שאר הימים אי אפשר להביע את האהבה בכל מני דברים חמודים? עזבי אני פשוט שונאת את כל הדברים שמחייבים אותך לעשות דברים כאלה, כמו הוולנייטנס וכל השטויות האלה.... אהבה זה צריך להיות פרטי ואישי בין בני הזוג ואף אחד לא אמור להגיד להם מתי לחגוג ומה לחגוג.... וזה גם עושה בעיות כי יש זוגות שאין להם כסף ואז הם מרגישים לא רומנטיים ולא זוג טוב בגלל שהם לא יכולים לחגוג כמו כולם.. אני פשוט בעד אינדיבידואליזם..חחחח טוב שלא דפקתי נאום... :)

AeroSlash

New member
ואם מדברים כבר על הבעיות אהבה..

יש זוגות שמביעים את האהבה שלהם בפול ווליום בפול קהל.. [עזבו.. טמטום שלי].. שנה שעברה זוג אחד ישב בפארק השעשועים בחדרה, מן גן כזה איפה שמסתובבים כל מיני צוציקים על נדנדות.. בכל מקרה, הם היו כל כך מאוהבים שאפילו הביאו איתם קצפת וכל שאר המצרכים, מרחו את זה אחד על השני והורידו את זה בדרכים הידועות והכל מול הילדודס התמימים..

AeroSlash

New member
אכן..

וגם היה פה [בשנה שעברה] איש מאוד מאוד רומנטי, אינטלגנטי אני אישית מעריצה ממש.. במיוחד המבט החם והרך.. אכן, אני מברת על חיים משה.. באמת, מוכשר ביותר במיוחד עם השירים שלו שהם "כל כך" רומנטיים.. ***ציניות אלגנטית***

לא נדמה לי

שהיא התכוונה להרתע מזה\מישראליות.. אלא להדגיש שאין לכך שום משמעות אמיתית... כמו כן הוואלנטיינס דאי.. אותו סיפור רק המצאה של האמריקקים..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo6.gif אמממממ...

איזה זילזול הולך פה
אם זה ישראלי המציא אז "אין לכך שום משמעות אמיתית" אה?? חחח

Sheep From Hell

New member
זה בגלל שזה לא המצאה!!

אלא סתם העתקה זולה.... עוד רצון להיות כמו המערב.. דיי כבר אימצנו את הוולנטיינס כמה כבר אפשר?

D SHADY

New member
האאם...

לפי דעתי זה דווקא דיי נחמד אף על פי שזה יום דיי ממוסחר,והעיקר שתהיה באמת עם מישהו/י שאתה אוהב שזה דיי נדיבר בימינו והרבה אנשים מתבלבלים בין אהבה להידלקות ולהתרגלות,אני אישית בשבוע הבא אהיה כבר במוסקבה אשב לי ליד הכיכר האדומה עם ארגז באלטיקה 9 והבנות כבר יבואו בעצמן:)חח

leahle

New member
ממתי ט"ו באב זה יום חשוב?

אני לא מבינה למה בכלל חוגגים אותו, והכי מרגיז אותי שזה דוקא בט"ו באב, בתאריך שהדוסים המסריחים האלה קבעו, שמתם לב שזה כל שנה יוצא בתאריך לועזי אחר? כן, כן.... פתאום זה כן תאריך שאפשר "לשמור", גם אם היום "מנהגי" היום לקוחים מתרבויות שונות, מצטערת לאכזב אתכם, המקור הוא יהודי, התאריך הוא יהודי, ואני לא מבינה איך זה שט' באב למשל לא נכלל בלוח שנה, אבל ט"ו באב כן, איך זה שאף אחד עוד לא קם והכריז שהוא רוצה תאריך לועזי אחר וקבוע ליום אהבה, פעם זה מפריע, פעם לא??

למעלה