יום האהבה

davewod2000

New member
יום האהבה

״היום הזה מוקדש רק לך״,אמרתי לה כשיצאה ריחנית ומעלה אדיםמחדר האמבטיה של הצימר.בתגובה הפילה את המגבת שעטפה אותה והתגלתה במלואיופיה.שדיה המלאים נעו קלות עם קצב נשימותיה,פטמותיה החלולהזדקר ועטרותיהן התרחבו במקצת.לא יכולתי להתאפק יותר, כרכתי את זרועותי סביבה,הצמדתיאותה אלי ורכנתי לנשק את שפתיה שנענו מיד ברכות משגעת!לשונה חיפשה את לשוני והתפתלה סביבה בחושניות.נפלנו על המיטה והבטתי בה.כל היופי הזה!מאיפה להתחיל?נישקתי את הצוואר העדין חש בהצטמררות קלה ובדופק המאיץאת פעימותיו.הפטמות הזקורות מתחננות אלי לתשומת לב.לקחתי את הימניתבפי כשאני יונק ומלקק את העטרה שמסביב.היא החלה נאנקת,גופה מתפתל ונשימתה מתקצרת,פטמתה השמאלית הזדקרהגם היא,כאילו וביקשה ״מה איתי?נשק אותי גם!״נעניתי מיד ועברתי אליה,אין אצלי אפליה בין ימין לשמאל.תוך כדי נשיקות קטנות במורד בטנה הרכה ירדתי למטה למטה,שיניתי תנוחה פישקתי את ירכיה ובנשיקות אין ספור פילסתי את דרכי אלהגבעה הרכה אשר מול שפתי.הנעתי את לשוני על השפתייםהרכות,הלחות בפנים מפתה, אני מעביר ליקוק מלמטה למעלה מוצא את כפתורון הפלא המעניק עונג גדול כל כך.נשפתי עליו קלות וחשתי את גופה המתמתח בהנאה.נשכתי אותו בעדינות לשוני לוקקת מימין לשמאל ומשמאל לימין ומלמעלה למטה.״אני לא מסוגלת יותר״ זעקה,״אתה משגע אותי!״,״מטריף אותי!״המתנתי להאטת הרעידות ונשכבתי על גבי.״עכשיו תורך״ אמרה.״לא״ אמרתי.״זה היום שלך! ״תרכבי עליו,מהר!״היא עולה עלי ורוכנת לנשיקה לטעום את מיציה על לשוני.״ואתה?״ לחשה.״אני?״״רק רוצה להסתכל לך בעיניים כשאת גומרת״

yaron599

New member
המבט הזה

ברגעי הגמירה (ההדדיים) הוא משהו שמטריף חושים...ללא ספק!!!!

giligil55

Member
ביום האהבה ...

זה באמת הזמן לממש את האהבה...אבל לא רק ...כמו שאומר האחד שלי..." כל פגישה שלנו היא יום האהבה "

davewod2000

New member
ובכל זאת

כדאי לנצל הזדמנויות כדי לצאת מהשגרה גם אם אוהבים כל השנה.

yaron599

New member
כל יום צריך

שיהיה לנו כמו יום האהבה האמיתית...לא לחכות פעם בשנה...

למעלה