יום האהבה!

ערן1987

New member
יום האהבה!

אהבה לפי וויקיפדיה ישראל: אהבה היא קבוצת רגשות וחוויות הקשורות לתחושה של חיבה עזה ו/או אחדות עמוקה כלפי אדם אחר, בעל-חיים או חפץ כלשהו. במקרה של אהבה לחפץ קיים עניין הבעלות, שבאהבה בין בני אדם פחות אפשרי. אהבה מאופיינת בגעגועים, חיפוש אחר קרבת הנאהב, דאגה לו ובקשת טובתו. כאשר האהבה אינה ממומשת, היא יכולה להיות גם מכאיבה ולא נעימה, וטרגדיות רבות עוסקות באהבות בלתי ממומשות ותוצאותיהן. הפסיכולוג ויקטור פרנקל ראה באהבה פן של תופעה אנושית ייחודית והיא, היכולת של האדם להתעלות מעבר לעצמו ולהתכוונן למשהו מחוצה לו. אז היום חל הולנטיינ'ס די, שיש שיקראו לו יום אהבה הבינלאומי ויש שיקראו לו היום שבו החליטו ראשי הקפיטליזם שצריך להוציא עוד כסף מהארנקים של האדם הפשוט. בחירה שלכם
ובהנחה ואתם מהאנשים של הקבוצה הראשונה, וגם אם לא, מהם שירי האהבה מכל הזמנים ומכל השנים ומכל הז'אנרים ומכל השפות שאתם הכי אוהבים? למה דווקא אותם?

CantBeTamed

New member
יאו יש מלא

Mariah Carey - We Belong Together Rihanna Feat. Ne-Yo - Hate That I Love You Rihanna - You Da One Rihanna - We Found Love Britney Spears - Born To Make You Happy Hit Me Baby One More Time Oops I Did It Again Everytime Madonna - Miles Away Miley Cyrus - 7 Things הפרוייקט של עידן רייכל - מילים יפות מאלה, אם תלך, ממעמקים יובל דיין - מסונוורת Lady Gaga - You And I Christina Aguilera - Walk Away Selena Gomez&The Scene - Love You Like A Love Song Adele - Set Fire To The Rain אוף אין לי כח יותר חח

ערן1987

New member
אז ככה..

Miles Away, מסונוורת, Walk Away, We Found Love ואפשר להגיד שגם Set Fire To The Rain (מדבר על אהבה שנגמרה)

CantBeTamed

New member
אבל אלו עדיין שירים על *אהבה*

לא ביקשת שירים שמדברים על אהבה בשלה מסויים.

ערן1987

New member
גם נכון, אבל כשמציינים שירי אהבה בולנטיינ'ס

זה היה נראה לי ברור שהכוונה לשירים בין אדם X לאדם Y בקטע רומנטי ולא על אהבה שהייתה.

Music Man XD

New member
בזמן האחרון אני מאזין הרבה ל...

At Last של Etta James. שיר אהבה מדהים. במחלקת כריסטינה, כמה שירים בנושא שאני אוהב: Loving Me 4 Me Ain't No Other Man (שיר ענק!) On Our Way Without You Save Me From Myself (שיר אהבה מדהים שלה!) Sex For Breakfast (אהבה במובן הפיזי של המילה
) All I Need (לא מדובר באהבה רומנטית, ובכל זאת..) Bound To You שירים נוספים: Anna Calvi - Suzanne & I (כל האלבום מלא בתשוקה ואהבה, יש בו משהו מאוד רומנטי ודרמטי). Beyonce - 1+1 Jill Scott - He Loves Me Jazmine Sullivan - Need U Bad Minnie Riperton - Lovin' You ועוד שלא חשבתי עליהם עכשיו

ערן1987

New member
"מחלקת כריסטינה"

Minnie Riperton - Lovin' You, אתה יודע שהשיר מדבר על האהבה שלה לבת שלה, השחקנית מאיה רודולף (שמוכרת בעיקר מ-SNL)? אגב, איך זה שלא הזכרת את ג'ואנה פה אה?

Music Man XD

New member
לא ידעתי את זה!

השיר הזה מזכיר לי פרסומות של טישו
ולא הזכרתי את ג'ואנה כי קטלוג שיריה כשירי אהבה בלבד תהיה פעולה המקטינה את היצירה שלה, ומתייגת אותה כדבר מאוד צר וספציפי - זה לא נכון. היצירה של ג'ואנה היא עולם שלם של רגשות, אהבה היא רק חלק מהם. זו יצירת אמנות, לא בלדה עבשה ודביקה של ליונל ריצ'י *מתנשא* כיף לי

ערן1987

New member
בסוף שך LY אפשר גם לשמוע את מיני אומרת

איזה 3-4 פעמים "מאיה, מאיה.."

למעלה