יום האהבה!!! (שוב ^^;;;)

Goggle Girl

New member
יום האהבה!!! (שוב ^^;;;) ../images/Emo23.gif

אוקיי, יום חדש, משמע, תמונות וסיפורים חדשים!!! *.* ולפי דרישת הקהל, נתחיל ב.... דייקן ^_^

Goggle Girl

New member
עוד דייקן!!!

לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה o.o למרות שזה כלום יחסית אליכן ;_;

Goggle Girl

New member
אם, טיקיי/דייויס

לא לדאוג, לא לדאוג, יש לי עוד דייקן במלאי. אני פשוט אוהבת את התמונה הזאת XD

Goggle Girl

New member
טיקיי/דייויס/קן

נראה לי שזה מה שיש לי לרוב o.o;;; ועכשיו אני יודעת איך את מרגישה, דיג´י ליסטה!!! לדבר לעצמי... בה... לא נכון! כן נכון! לא! כן! o.o;;; אה...

Goggle Girl

New member
קן/דייויס

למה יש לי הרגשה שכבר שמו את רוב התמונות שלי? o.o;;;

Goggle Girl

New member
דייויס/קן, עוד אחד

o.o חיפשתי את התמונות האלה! בה, זה מה שקורה כשנותנים לאישיות אחת לסדר בלי שהיא תגיד לאחרות איפה היא שמה את זה ~_~

Goggle Girl

New member
דייויס/קארי! הייתי חייבת!

O.O מה!??!?!?!?!?! אחת התמונות של קואני, ואין אותה בפורום?!??!!?! תתבישו! ~_~

Goggle Girl

New member
טיקיי/דייויס לחג המולד ^^

^^;;; אני אפילו מגיבה לעצמי. אוי ויי -_-;;; דיג´י ליסטה, את לא לבד!!!

Digi Lista

New member
ברוך בואך למחלקה הפסיכיאטרית...

עכשיו לאור הזדהותך העמוקה עם שיחותיי לעצמי נוכל להחליף חוויות(כשניפגש במחלקה...), הערות, מסקנות, תוצאות ואפילו נחליט ביחד על פעולות קיצוניות בהן ננקוט בהמשך...
. והינה תמונה של שני דיג´ימונים ביום חתונתם...(מה יותר קשור לאהבה מחתונה?)

Digi Lista

New member
אז אני עוצר ומדבר לעצמי...

איזה כיף לדבר איתי, אל תוותר אני עונה לעצמי, איזה כיף שיש לי אותי!(שיר שקוראים לו "מדבר עם עצמי" זה של טל מוסרי מאיזה פסטיגל...)

Digi Lista

New member
ושוב...

מתי לעזאזל אנשים יהיו כאן כשאני כאן?...שונאים אותי...טוב אני אדבר הפעם לא רק לעצמי(זה משעמם את אנוכי...)אלא גם לירוחם מחשבי חסר התועלת הממשית בדרך הקיום בעולם הנוכחי...(אל תשאלו...)

Digi Lista

New member
../images/Emo166.gifמה קורה, ירוחם?...

כמו שאמרתי אתה אומנם לא בדיוק שווה ואתה גם מחשב דיי גרוע ששונא אותי ואוהב להיתקע כול יום וכול היום, אבל הפעם ניאלץ להתגבר על מחלוקותינו בנושאים שונים ומגוונים ולהיות חברים(אחר נחזור לשנוא...), אתה אומנם מחשב ערמומי שאוהב לזמום מזימות זדוניות אבל יש פעמים בהן צריך ללמוד לסלוח... אז אני סולחת לך(היי דוקטור, זה בדיוק מה שזה נראה!),לפחות הפעם...
והינה עוד תמונה...(אל תענה לי אפילו, אני לא בגיל שלך!)

Goggle Girl

New member
איפה הייתי? o.o

יו, דיג´י ליסטה, חזרתי! ^_____^ ועכשיו, להמשיך לדבר לעצמי ולפרסם תמונות! yeepee!!! ^0^ ___V נ.ב- יו ליסטה, השם הוא לא אמילי, הוא עדי ^^

Goggle Girl

New member
טיקיי/דייויס

הזוג האהוב עלי אולי מבחינת שונן-אי. כן כן, דייקן הוא רק במקום שני מהבחינה הזאת. סורי ^^

Goggle Girl

New member
אם... הרבה הרבה מאוד זוגות o.o

זוגות: טאי/מאט, קן/דייויס, דייויס/יולי *_*, יולי/קארי ^^, קארי/טיקיי ~_~, טיקיי/קודי o.o;;;

למעלה