יום האהבה קרב ובא

זה ממכר

New member
יום האהבה קרב ובא

ובבלוגיה בתפוז מעלים תחרות חדשה.. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=898196 אני יודע שיש כאן כמה שכותבים וכותבים נפלא.. יש המון שאני מעריך גם את הכתיבה שלהם.. למשל בר בכל מקרה אשמח לראות גם בלוגרים מהבלוגTV כותבים בבלוגיה או לפחות מפרסמים סיפור אהבה ישן שהם כתבו

מה ההבדל בין יום

14.2 לבין יום טו באב? זה לא מבלבל? אם זה בשביל הכיף אז למה שלא כל חודש יהיה יום אהבה?

טימור אני דווקא כותב לא מעט.

אבל לא בבלוגיה של תפוז, הלינק בחתימה שלי.

זה ממכר

New member
כן ראיתי

ראיתי שגם הגעת לדף הראשי של שוקס - אגב אם לא ראית אז דאגתי לצלם את זה ולהנציח. אני את כל הפעמים שהגעתי לדף הראשי של תפוז צילמתי.. אם אתה כותב משהו אז מוזמן לפתוח ולפרסם את זה בתפוז. אני פתחתי בתפוז כי דיי נוח לי הממשק לא ראיתי במקומות אחרים חוץ מנענע... זה היה כזה על הדרך לבדוק מה שהם מציעים אז פתחתי מאז עבר מעט יותר משנה

זה בסדר, הנצחתי את 3 המקרים.

שוקס פרסמו פעם אחת את העמוד, פעם אחת את האלבום ובשבת האחרונה החליטו לתת לי משהו כמו 20 שעות בראשי בזכות הפוסט האחרון של המכללה. פתחתי שם כי מן הסתם רציתי להכיר פנים חדשות. כמובן שהכרתי, אבל אם כבר אז כבר, וההזדמנות הזאת פתחתי את הז'ורנל שם והתחלתי לכתוב לפנות כמעט שנה. הממשק כולו די נוח גם בתפוז וגם בשוקס, נהניתי מהאתר הזה מאוד, NRG עשו עבודה יפה עם הפורטל הזה.

זה ממכר

New member
../images/Emo45.gif פצצה

גם אני שוקל לפתוח שם דף למרות שידידה שלי לא ממש אוהבת את הרעיון שכן כל האנשים שם שיטחיים לדעתה. היא המליצה לי לפתוח דף בפיק שכן גם השין זה פקאצות וילדים קטנים השוקס נראה כולו של סטייליסטים אז מפחיד

האמת?

שוקס נפל ברמה בגלל שהמון מעפנים משין באו לשם ועשו רעש בכל האתר, כמו שהם רגילים, אבל אם מתאמצים מוצאים רק את האיכות, ואני מתערב איתך שכל אחת מהפרחות שחסמו אותי מכתיבה בעמוד שלהם וראתה אותי בעמוד הראשי בשבת/ראשון אכלה את עצמה, כי זה מראה טאלנט מהו. לא רק סטייליסטים יש שם, לא חסרה איכות בפורטל, וכמו שאמרתי - אם מתאמצים מוצאים. אז אני אומר לך - לך על זה, תירשם ותהנה.

:)

מדברים עליי מאחורי הגב אה? תודה טימו'ש על המחמאה..וגם אתה כותב מדהים:)... דני תעשה לי ילד? חן אני רוצה עוגת שוקולד איזה דוד אתה?:p

למעלה