יום האהבה קרב ובא...

יום האהבה קרב ובא...

אז נכון שהעולם מתחלק לשניים- אלה שיש להם אהבה וחוגגים את החג הזה (שיהיה מחר) בחפץ לב ואת אלה שאין להם אהבה ומקללים ומצפים שהיום המעיק הזה יעבור. אז אני בחבורה השנייה אבל עם טיפה אופטימיות ורציתי לשאול אתכם מה הייתם רוצים לעשות אם היה לכם עם מי לחגוג את האהבה הפורחת, אם יש לכם דברים לספר על מישו שעשה לכם דבר יפה שהראה את האהבה כלפיכם אז בבקשה.. ולכל המבואסים, יהיה טוב כי "אולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבישבילו החזקת חיים ולאולי בעוד שנה הוא יבוא עטוף במתנה.." בהזדמנות זו אני מוסרת את אהבתי הכנה והעמוקה לכל החברים שלי פה, אני באמת אוהבת אתכם והלוואי שאני אתאהב במישו ואהיה קרובה אליו כמו שאני קרובה אליכם.. נשיקות וחיבוקים רותם

סנטה

New member
או קיי ...

אני כרגע שייך גם כן לחבורה השנייה אחרי קשר די ארוך של 6 חודשים . בכל מקרה - אהבה - היא דבר מסובך "וזה תמיד אהבה וזה תמיד מסובך ונמאס" אבל מה לעשות - חייבים אותה . בכל מקרה עשו לי הרבה דברים שהראו אהבה - כמו נשיקה , חיבוק חם וחיוך רחב הדברים הקטנים שמחממים את הלב ... אני לא אפרט פה . בכל מקרה אני מאחל לכולם חג אהבה שמח
ולהגיד לכל הפורום - אני אוהב אתכם מאוד !

בעיה עם היום הזה

"יום האהבה" נועד להביע ולחזק את האהבה,תתקנו אותי אם אני טועה אהבה היא לא חומרנית ולא ניתנת למדידה("אבי"
),עוד המצאה קפיטליסטית מבית היוצר של האמריקקים. ועוד דבר מעצבן!,היום יום השיש ה13,מרתון ברטי אימה אני רוצה לראות לא מרות רומנטיקה,בלאט זה מה שקורה שיום האהבה נחגג מחר

Arielcohen

New member
יום האהבה....

אני לא חושב שהוא נועד לחזק את האהבה, רק להביע אותה. ואין בזה שום דבר רע. פשוט ההזנחה שיש לכל מי שאין לו אהבה ביום הזה, היא מפריעה לי. אני דורש יום לרווקים ולרווקות. יום שבו אנשים יוצאים לבד לעשות שופינג, לשתות קפה, ולהיראות שגם הם כאן, ולא בהכרח רע להם...

אני בעד!!

אני מוכיחה את זה כל שבוע בעזריאלי בדרך לבסיס... זה נורמאלי שבלי לעבור באמפי אני לא חיה?.. טוב, מי אמר שלהיות לא נורמאלי זה רע??!

../images/Emo14.gif חג האהבה ../images/Emo14.gif

אני נוהג שלא לחגוג את חג האהבה - לא האזרחי ולא היהודי... למה? כי אני לא מאמין שצריך יום מיוחד בשביל לחגוג את האהבה אם קיימת אהבה היא צריכה להיות שם ואף יום בשנה לא אמור להגביר או לא היום הזה הוא סתם עוד יום שנועד להעיק על הבודדים מביננו ולגרום להם להרגיש רע... אולי בעצם אני צריך לחגוג השנה השנה אני אוהב באמת לקח לי הרבה זמן להבין כמה אני אוהב אבל עכשיו אני יודע שאני אוהב אוהב מאוד בחיים לא הייתי מאושר מאהבה כמו שאני מאושר מזו כן כן חברים אני אוהב - אותי
(הלמידה הזו בשישי בערב עושה לי מצב רוח מטורף משהו...)

אהה וכמובן שכחתי

אם כבר אהבה אני אוהב כל כולכם פורום יקר שלי
תמיד עושה לי מצב רוח טוב להכנס לכאן לפורום ולקרוא את מה שאתם כותבים

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif

אבל חג האהבה זה פשוט תירוץ ליום שלם להיות עם הבנ/בת זוג שלך. ואני לא עושה כלום, אבל אני מתכננת לאכול המון שוקולד. יום האהבה זה גם תירוץ בשביל לאכול המון שוקולד ואז להגיד - כולם עושים את זה! :))

J e w l

New member
חג האהבה...אח....../images/Emo140.gif

חברים חמודים שלי, אני בד"כ מאוד אוהבת את חג האהבה (אפילו שאין לי עם מי לחגוג אותו), כי זו עוד סיבה לקנות תיק קטן ופרוותי.... ס-ת-ם!!!! (תומר, תרגע, תשב, תנוח, תן לוריד להרגע... אני לא קונה עוד תיק... בינתיים...
) אבל השנה נחת עלי מן מצברוח אפרורי שכזה, כי זה יום כזה של חשבון נפש (אצלי כל יום, כמעט, הוא יום של חשבון נפש, אבל חפיייף...) אבל, האחיות פיק בשירן הנוגה "אתה חושב שאתה ואוו אתה אפילו לא שגעון" הצליח לעודד את יולי הקטנה
אני מאחלת לכוווווווווווווווווווווווו-וווווווווולם חג אהבה שמח, ואהבה זה לא בהכרח אהבה רומנטית, אז תזכרו בכל האנשים שאתה אוהבים ושאוהבים אתכם, תבלו אתם, תהנו, תנוחו, תישנו, תתגנבו לבית של הפרופסור שלי ותשרפו את המבחן שהוא הכין עבורי בדרך, תחבקו, תחייכו, תפתיעו ותשמרו על מצב רוח טוב! אוהבת המונימים - ג'ול

Ez sLeeP

New member
אני חוגג עם אהובתי, יחידתי,

דה וואן אנד אונלי, נושי! חברים, תאריך מופלא לפניכם. שנה מהיום (כלומר, לפני שנה) באקט מטורף של שיכרות, אני ונושי נישאנו תחת חופת הקידושין של מר ברונהיים, רב שיכור בלילות, ותלמיד פיזיקה ביום. מאז, עברנו משברים אינספור, אבל רק התחשלנו. מקסימים אנחנו, ואם היתה לי תמונה אז אפילו הייתי מפרסם. אבל כולן קטנות ולא פוטוגניות. כעיקרון אנחנו ננסה להתפלח להופעה של רייכל בהייניקן פיוז'ן בחיפה (כן, כן.. יש קאמלוט חיפאי!) ומקסימום נתיישבה לנו במקום אחר. לא יהיה אינטימי משהו, אבל מפגש חברים מהנה. ת'אטס אול פוקס! אוהב את כולכם ממש ממש המון מאוד גדול!
נדבו'ש.

Derkness

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אוי שושון! מזל טוב לנו.. שנה של אושר עברה עלינו בנעימים! מה אוכל להוסיף על ההודעה המבדרת שלך? [חחחח... הרב ברונהיים... הרגת אותי!!! כל מה שהיה חסר זה הכיפה המזעזעת והנוצצת שלו מפולין!] אף לא דבר אחד מלבד חיבוקים
ונשיקות
ואת כל אהבתי העזה אליך... יום אהבה שמיח לכוווולם!!! נושי.

יום האהבה עלק..

זה תמיד מבאס נכון? אני גם לא בעד לחגוג את היום הזה-בשביל מה?! עוד סיבה למסיבה? אני חוגגת כל הזמן! אם הסון אוף א-ביץ' יבוא ויגיד לי כבר אז זה יכול להיות נחמד..

סקופפפפפפ

אם כבר יום האהבה בפורום של עברי אז....איפה עברי? אז ככה:ממעריב לנוער (לא אין לי אותו, זה מהקיבוץ) אז עברי אומר-" אני טיפוס רומנטי שמתרגש בקלות ומכל חוויה רומנטית, אבל האמת שבעיניי פרחים הם הדבר הכי רומנטי. את ולטיין בטוח שאחגוג, ולו רק כי יום ההולדת שלי נופל ממש קרוב...ובנוגע לאהבה, מיטב החוקרים לא הצליחו לגלות ממש מהי, אז מי אני שאנסה?" מותק או לא?

לא...

סתם סתם. בטח מותק. חסר לו שהוא לא חוגג את היומולדת הזו.. בטוח תהיה הרבה שתייה (יין אדום/מרטיני..) ומוזיקה טובה יהיה שמח אנג'וי...

למעלה