יום האהבה מתקרב:)...

ס א ט י ן

New member
יום האהבה מתקרב:)...

עוד שבוע וחצי.... אז....מה עושים לבן הזוג? יש רעיונות? משהו בתכנון? חשבתם על מתנות? פינוקים? לאן ללכת? מה לעשות? ועוד שאלה קצת מפגרת... מתי חוגגים את יום האהבה- בערב שלפני או באותו היום? (אני זוכרת שכמה אנשים התווכחו על זה בט"ו באב)

elena20

New member
חוגגים ביום עצמו ב14.2 בינתיים

אין לי כל כך רעיונות למתנה, אבל בטח אני אקנה משהו עם לבבות וכל הקיטשיות שיש
, אני רק מקווה שחבר שלי לא ישכח שיש יום אהבה, הזיכרון שלו לא משהו והוא גם די לחוץ עכשיו. טוב, לא נורא אני אדאג להזכיר לו. לא נראה לי שנעשה משהו כי זה יוצא באמצע השבוע, ואננחנו נפגשים רק בסופ"ש.

אני..

לא חוגגת,כי אין לי את מי לאהוב. אבל לדעתי אפשר ללכת ללונה פארק ולהעביר יום כיף..כמה קיטשי ככה נחמד! להביא פרחים שוקולדים וכמובן מכתב או איגרת שנכתבת מהלב. ובכלל,למה צריך יום אהבה-אם כל יום עם בן הזוג הוא אהבה בפני עצמה?
תעשו כיף בנות.

elena20

New member
זה מה שחבר שלי כל הזמן אומר

"לא צריך יום מיוחד בשביל לחגוג אהבה", אבל אני מתה על כל הדברים הקיטשיים האלה
,יום אהבה מתנות, שוקולדים

abcd80

New member
כל יום זה יום אהבה

וה-14.2 לא משמעותי מבחינתי. זה סתם עוד יום מסחרי שנועד לגרום לאנשים לקנות כל מיני מתנות קיטשיות וכאלה.. אבל אני לא רואה פסול בלחגוג את היום הזה
זה נחמד . אני מעדיפה יותר מחוות רומנטיות מאשר המתנות האלה שקונים.. זה יותר אמיתי ורומנטי. אפילו אמרתי לבן זוגי שישכח מהמתנות כי אני רוצה מחווה. וחוץ מזה לא בטוח שנעשה את זה ביום הזה בגלל שזה אמצע השבוע וזה לא נוח.. מקסימום דוחים את זה. כמו שאמרתי, כל יום הוא יום האהבה ולא צריך לחכות ל14.2 או לט"ו באב.

infatuation

New member
אנחנו החלטנו כן לחגוג את יום האהבה

אבל יום לפני, כי יום רביעי אני לומדת בערב.. מה נעשה עוד לא חשבנו. אולי אני אקנה לו משו קטן, ואני חייבת להודות שאני גם אשמח לקבל משו קטן... תמיד כיף לקבל מתנות רומנטיות
אשמח לשמוע רעיונות, מה קונים ולאן הולכים

צומיש

New member
ת'אמת...

שלרב חגגתי אבל זה שמחה מהולה בעצב.. זה יום פטירה של סבא שלי אני לא אשכח איך האקס המסכן שלי היה צריך לבשר לי את זה באמצע הלילה...

למעלה