יום האהבה הארור!

22dana2

New member
יום האהבה הארור!

אולי החלטתי לכתוב כי נמאס לי לדבר. מה שווה הדיבור אם אין אף אחד בצד השני שמקשיב לו. הוא אולי שומע אבל בטוח לא מקשיב נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה. אז נמאס לו מהתלונות שלי. אני כל הזמן לא מרוצה הוא אומר ומה בסך הכל ביקשתי ? קצת אהבה? קצת חיבה? יחס? לפעמים אני לא יודעת למה אני מתאמצת...אין הרבה שכל בקלבסה, האם זה באמת טיפשות לשמה או שמה באמת גבר ואישה כל כך שונים ? הפער בשיח כל כך לא ניתן לגישור שחבל על כל מאמץ? יום האהבה האחרון הוא שהביא אותי לכדי הסקת מסקנות מעין אלו. יום האהבה הארור. מה עם כל הנשים ההם שאין להם בעל "רומנטי ושרמנטי"? זבש"ם שיתמודדו. שיחשבו שהן לא מיוחדות מספיק שהן לא אהובות מספיק אבל למה ? למה? למה כולן כן ואני לא? מה מיוחד בכולן שהם מקבלות ברכה ופרחים ושוקולד ואני לא? לי לא מגיע? "אני אוהב אותך כל השנה ולא רק ביום אחד" טיפש מטופש, מילים של קמצן אגואיסט שקשה לו לעשות מאמץ קטן בשבילך. בשביל לשמח אותך. ולא. אני לא יעבור על זה בשתיקה הפעם. עד המוות מותק אני ואתה במלחמה הזאת עד שלשני ימאס וזאת לא תהיה אני. החלטת לשים את הטבעת על האצבע הזאת תעמוד בדרישות, תעשה את העבודה. הפעם אני לא מוותרת. אחרי תשע שנים ביחד ושלוש וחצי שנות נישואים את חושבת : הוא כבר מכיר אותך היטב, יודע מה מכאיב לך ומה משמח אותך, מה מקפיץ אותך ואיך לדבר אל ליבך" אך כנראה שזה לא כך, הכעס משתלט על כולך ועוטף אותך עד שאת לא רואה ממטר. את כבר לא פונה איליו ברכות האופיינית לך את תוקפת כמו כלב שמירה חסר מעצורים, מגנה על ששלך, הגאווה הפגועה הזאת, חוסר הביטחון שלך ביחסים שקשרת עם אדם שאת כל כך פתוחה איליו פגיעה מולו, נפשך חשופה מולו והוא למד להכיר בה כל סנטימטר. ואין לו רחמים. הוא דורך עליה בגסות כזאת נבזי, פרא! אתה זה שעמדת לצידי בחופה ונשבעת לאהוב אותי ויהי מה? מוג לב. אני אומרת שיום האהבה לא חשוב לי...זה שקר. שקר שמספרות כל הבנות כדי שיכלו לשחק אותה מופתעות ומתרגשות כשהן מקבלות מחוות אהבה. והוא לקח את זה ברצינות- פסילה ראשונה. למרבה התדהמה שלו התעצבנתי. דרשתי פיצוי! הסברתי ראציונאל כמו נציגת שירות ממולחת, והוא הפנים. יום למחרת- כלום- פסילה שנייה. "אם את רוצה לצאת למסעדה או שאני אקנה לך מתנה תגידי" – פסילה שלישית והוא עף מהבית. לך לך לחבר. אני לא רוצה לראות אותך. וכך נשארתי לבדי. בוכייה. מנסה לנהל דו שייח עם עצמי האם זאת המלחמה שאני רוצה לנהל עכשיו? אם אני אוותר עכשיו הכל לחינם? פותחת צוהר לעתיד חסר התחשבות, חסר אהבה, חסר פרחים וכל שאר ה"טובים" שנשים אומרות שלא צריכות ולא באמת מתכוונות לכך?לא לא מותק אין לך סיכוי. אז הוא הוציא את אמא שלי והחברות שלי וכל מה שיכל לחשוב להתלונן עליו. ואני מיואשת. טוב תעזוב. לא אתלונן יותר לא אדבר בכלל. זה מה שאתה רוצה זה מה שיהיה. מעכשיו אני אשתוק לעולם. ואת כל החיבה שאני מרעיפה עליך אני גם אשמור לעצמי. כן מותק...מה חשבת? שתבל רק את הטוב בלי הרע? היית מת!!! אין יותר "חיים שלי" ו"אהובי" נגמר! מי שלא נותן שלא יצפה לקבל. לא ככה? אני שונאת את יום האהבה הארור הזה....

גארוטה

New member
לא בטוחה שכל

הכעס והזעם הם רק בגלל השוקולד בצורת לב שלא קיבלת או זר הפרחים שלא הגיע, נכון? הרי אם היה לך בן זוג קשוב ואיכפתי, שמקשיב ולא רק שומע, שנותן יחס, שאוהב, שחושב שאת מיוחדת, שאכפת לו איך את מרגישה אז לא היית צריכה לא שוקולד ולא פרח?

איזה בנזונה

לא פרחים, לא ברכה ולא שוקולד? ככה לדרוך עלייך? בגסות? נבזי, פרא! נשבע לאהוב אותך מתחת לחופה - מה זה אם לא פרחים, ברכה ושוקולד ביום האהבה? טוב עשית שזרקת אותו - למה את בוכה, עשית בשכל! אל תסכימי לקבל אותו בחזרה בחיים - יש לו עד יום האהבה הבא (או הוולנטיינז, או ט"ו באב, או יום האם או וואטאבר - מה שיבוא קודם) להפנים את הלקח ואם גם אז הוא לא יביא את הפרחים, הברכה והשוקולד המחוייבים הלך עליו, שמעת - הלך עליו!!! או זה או שתיגשי לבעל מקצוע לקבל עזרה - יש לך סום סיריוס אישיוז, אחותי, זמן לטפל בהם (טיפול תרופתי עדיף).

נומלה

New member
את החטא הכי גדול לא הזכרת

הוא לא ניחש מה היא רוצה למרות שהצהירה את ההיפך. ממש חוסר התחשבות גברית. הרי תפקיד הבעל לנחש מעבר לדחיות הפולניות.

beralle2

New member
בואי אני אראה לך איך זה נראה מהצד

סיכום קצר של הפוסט שלך: 1. אהבה מתבטאת אצלך בחומריות וברכישת מתנות - פרחים ושוקולד. 2. מי שאוהב כל השנה הוא טיפש מטופש, קמצן ואגואיסט. 3. כשבעלך מקשיב לך ומאמין למה שאת אומרת (יום האהבה לא חשוב לך) את מתעצבנת עליו, מקללת אותו יוצאת למלחמה. אני מניח שיש הרבה יותר מיום האהבה מאחורי הקלעים, ויכול להיות שיש לך סיבות אמיתיות להיות מאוכזבת וכועסת. אבל כל מה שהתלוננת עליו פה מוציא אותך מאד רע.

misty10

New member
אני קוראת כאן את מה שכתבת...

וקצת התעלמת ממשהו... היא לא מקבלת שום ביטוי לאהבה.... אז היא מפרטת קצת מה שנראה לה כביטוי לאהבה... מה עם להגיד לה: ממי אניאוהב אותך??? מכירה מקרה דומה מאוד מקרוב מאוד... תאמיני לי זה לא כל כך הכסף והרכושנות כמו היחס...

chenby

New member
אני דוסית

דברי איתי בט"ו באב :) אבל ברצינות, כל הלבבות האלה ליום האהבה לא באמת עושים עליי רושם. זה הכל תעמולה שיווקית גאונית כדי שאת תחשבי שאת צריכה משהו חיצוני כדי לאהוב. כל יום צריך להיות יום אהבה נשמה. ואם את לא מטפחת את זה, אז גם יום אחד שמוקדש עאלק לאהבה, לא יהיה כמו שרצית. וכשכל יום אהבה נשמה, את לא שמה לב ש"ולנטיינ'ס"

קארניו

New member
זה נראה כמו תרגיל בסדנא לכתיבה יוצרת

ואם את שואלת לדעתי אז יש מקום לשיפור

joejoe268

New member
מלחמה?

גם את עמדת מתחת לחופה ונשבעת לאהוב אותו- האם את עשית משהו לכבוד האהבה הזו ביום האהבה? לצאת למלחמה זה אהבה? קבלי מבזק: גם גברים רוצים להרגיש שאוהבים אותם ושרוצים אותם את מוכנה לצאת למלחמה עד המוות- תזכרי שבמלחמה אין מנצחים, כולם מפסידים, כן, גם את...

הפולניות במיטבה!

תשמעי, באמת שאי פשר לרצות (בקמץ) אותך: אם מתייחסים ברצינות למה שאת אומרת ("יום האהבה לא חשוב לי") - את לא מרוצה. אם מציעים לך מסעדה או מתנה - את עדיין לא מרוצה. ובסוף את גם יושבת בפינה (רצוי בחושך) ומפרצפת ("מעכשיו אני אשתק לעולם" ואני אומרת: היית מת...). תאמיני לי, סבתא שלי בוורשה לא יכלה לתת מופע יותר טוב מזה.

את כזו מבולבלת

זה לא הבעל שלך אשם, זה בכלל האבא. לכי אליו ותעשי לו מלחמות על זה שכשהיית קטנה הוא לא לקח אותך מספיק עם בלונים שמחים ללונה פארק ולא סגר אצלך את הפינה הזו. ועכשיו בעלך המסכן צריך לאכול את הסרטים האלה במקומו
את לא פרית. אספר לך שבהרבה מאוד בתים אחרי 12 שנה ביחד כל התאריכים 'הקדושים' בלוח השנה הופכים למטלה מעיקה. מה, מה נו מה כבר אפשר לקנות ליומולדת? למה לבזבז כסף על שטויות לא שימושיות בוולנטיינ'ז ולשתף פעולה עם המזימה של הקפיטליזם החזירי <למרות שאת בהחלט מנכיחה למה כן - מי שלא מקיים את ההתנייה השיווקית הנבזית, ולא קונה קצת ג'אנק סנטימנטלי זין יקבל
> אספר לך גם שכשתתבגרי, ותיגמלי מהצורך הילדותי שיפניק אותך חד צדדית, כאילו היית בת ארבע עם סוגריה על מקל בין השיניים שמחכה לליטוף, ותפגיני נכונות להתפנק יחד - תקבלי גם תקבלי <כי גם תתני, ואז יהיה לו על מה להחזיר לך>. בינתיים בהצלחה עם הרקיעה ברגליים. נראה לי יש לך שם דווקא אחלה קונטרה, אטומה וקהה מספיק לא ליפול בפח המניפולציות השקופות שלך, שתספק לך שעות וימים של מלחמה לתפארת והרבה דמעות גואלות.

misty10

New member
לחיות בלי אהבה...

יש לי חברה שזה בדיוק סיפור החיים שלה... אצלה זה גם מתובל בגבר עצלן ונצלן... אם רק את נותנת חיבה ואהבה ולא מקבלת מהצד השני משהו בתמורה זה מאוד תלוי בבן האדם: אם הוא אוהב את זה שאת נותנת אז יפריע לו פתאום שתקראי לו משה, אבל אם זה לא משנה לו, אז לא יזיז לו שתקראי לו בשמו. אם הוא אוהב את זה שאת מכנה אותו בשמות חיבה וזה מפריע לו אז כשתפסיקי הוא לא יבין למה הפסקת... ואז את יכולה להכניס לו: גם אני אוהבת שקוראים לי אהובה, גם אני רוצה שתקרא לי ממי, גם אני רוצה שתחשוב להפתיע באיזה מתנה קטנה לחג האהבה...

אני ממש ממש ממש ממש

משתתף בצערך. עושה גם מתמטיקה קטנה בראש, תשע שנות זוגיות, מתוכן 3.5 שנות נישואין ומקווה שהתחלתם לצאת באזור גיל 11-12 ושטרם הספיקותם להביא ילדים לעולמנו.

למעלה