יום האדמה.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
יום האדמה.

האדמה שלי! למה אני הייתי פה קודם, למה אני הייתי פה הראשון. למה סבא של סבא של סבא שלי נולד פה (זה בד"כ שקר גס אבל שיהיה). אני שייך לעם הפלסטיני הקדום בעל מסורת של אלפי שנים (נניח 30-35 שנה מקסימום). הכל שלי ואני הכי מכולם וזהו. ולאירופאים אני יכול לומר שיש אלוהים, במשך אלפי שנים הם רמסו,גירשו ורצחו יהודים, לבסוף אלוהים התעצבן, הוציא את היהודים משם ושלח להם ערבים במקומם. ההגירה הערבית - מוסלמית לאירופה התחילה בשנות ה-50, רק לפני 50 שנה בערך. והינה האירופאים מתפוצצים כמעט בכל יום. האם הם ציונים? האם הם לקחו אדמות באיטליה, באנגליה מהערבים? סתם שאלה מעניינת. למה בכל מקום בעולם בו יש ערבים-מוסלמים, יש מלחמות/פיגועים. איך יהודים ידעו לחיות 2000 שנה בכל העולם מבלי ליפגוע בנפש חיה, גם כשפגעו בהם? יכול להיות שהם יותר מדי מאמינים שהצדק עימם, בלי ספקות, בלי הירהורים, בלי לחשוב על זה כלל, צועקים סיסמאות ומשתכנעים מעצמם עוד יותר. פעם אמר איש חכם, כשאתה בטוח ב-100% שאתה צודק, אתה טועה גם אם אתה צודק.

soheel

New member
למה הם מתפוצצים?

למה בכל מקום שיש בו מוסלמים יש מלחמות? שאלה ממש מעניינת. הרי האיסלאם הוא כמו הנצרות וכמו היהדות, דת שקורא לפיוס וסלחנות ואהבת הזולת.אבל איפה שהדת שולט ומתחזק מתחיל להתרחק מהמהות שלו ,וזה מה שקורה עם האיסלאם,הם מפרשים את הקוראן פרשנות לא נכונה,ומבצעים פשעים נוראיים בשם הדת,ומתנגדים לכל דבר חדש שאינו מתאים למחשבות המיושנות שלהם. גם הנצרות ביצעה פשעים כששלטה באירופה ,והכל בשם הדת.אין לי ספק שהיהדות או כל דת אחר יתנהג באותה צורה כשיתחזק וישלוט. המוסלמים הפודומתליסתים מבצעים פשעים נפשעים בכל העולם ,ולצערנו אנשי הדת השולטים תומכים במעשים אלה במקום להוקיע אותם,הם עושים שטיפות מוח לאנשים תמימים ומשכנעים אותם שהחיים האמתיים הם אחרי המוות,(בן אדם שאיו ערך לחיים שלו אפשר לצפות ממנו הכל).

all

New member
אתה די צודק בפירוש שלך.

אלא ששלטון הנצרות הסתיים בערך לפני 200-300 שנה באירופה, מתי לדעתך יסתיים שלטון הדת בעולם הערבי? ומה לדעתך העולם המערבי, צריך לעשות ע"מ לעזור למוסלמים להישתחרר שילטון הדת ואני מדגיש - לא מהדת אלא משילטון הדת. לי נראה שכל המילחמות בין ישראל/ארה"ב/רוסיה למדינות ערב, הן כלום לעומת המילחמות שיבואו כשחלק מהמוסלמים יבחרו להישתחרר משילטון הדת. הראשונה תיהיה ככל הנראה אירן, שם שלטון הדת משניא את עצמו על התושבים באופן לא נורמלי. חבר שלמד באוניברסיטה בחו"ל, סיפר לי שסטודנטים אירנים שאינם שותים אלכוהול ביום יום, עושים חינגות שיכרות דווקא בראמאדן, כמחאה על הדיכוי הדתי.

למעלה