יום דייג מעניין

אביחי36

New member
דווקא בטיול שעשינו מחיפה ועד מכמורת,ראיתי

המון צבי ים(14 במספר,שזה גם המוןן)שמתו כתוצאה מהסתבכות ברשתות דיג,החנקות משקיות ניילון וכ'ו,ומאז נשבעתי שכל פעם שאלך לדוג,או סתם לטייל בים,אאסוף את שקיות הניילון ואת הזבל...ואם כל אחד היה נוהג כך,המצב היה משתפר במקצת,לא? ועוד סיפור אחד,ששמעתי מאיזה דייג ותיק שפגשתי בחוף הים: איש אחד היה מטייל יום-יום בחוף הים,ובכל יום היה רואה ילדה קטנה אשר אוספת כוכבי ים ומשליכה אותם למצולות הים.האיש,שכל כך התעניין במעשיה של הילדה,שאל מה פשר מעשיה.ענתה לו הילדה שהיא מחזירה את כוכבי הים לים,מפני שיש אנשים שאוספים אותם לנוי ולבישול.האיש ענה לה שאין היא יכולה להשפיע במעשיה על גורלם של כל כוכבי הים. הילדה לקחה עוד כוכב ים אחד,השליכה אותו לים ואמרה לאיש:"על גורלו של כוכב הים הזה,כן השפעתי!"

fishkiller

New member
מכיר אותו ולא מדייג ותיק ../images/Emo8.gif חחחח וגם לא

בדיוק ככה הולך הסיפור אבל לא משנה... YOU GOT THE POINT.... אני כל פעם.. ואתה יכול לשאות את חברי לדייג-SAAR74 ושוויליאם שאני מזרזר אני מכוון על שקיות... כדי להוציא אותם.. וכולם מרוויחים ואני כפליים.. גם אני מנקה את הים וגם אני מתאמן על דיוק זריקה וגם אני עוזר לחיות הים..

k i m k h y

New member
ברידינג הוצאת צב היא משימה קשה מאוד

עד בלתי אפשרית, מכיוון שבמזח תלול עסקינן. נסיון להוצאת הצב עלול להסתבך ולגרום לו (ולדייג עצמו) נזק מיותר. עדיף להתקשר מיידית למרכז לצבי ים - 0577512220 , בעוד הצב תפוס על הקרס. (הכניסו את מס' הטל' הנ"ל לזכרון מכשירכם הנייד ושלא נצטרך להשתמש בו...) אגב, נתי - "כעיקרון צבי ים לא נושכים " - לא הייתי רוצה להיות שפן נסיונות, אתה יודע... אני שמעתי אחרת...

ADIR 5

New member
חברים קצת פרופורציות

יש מכשיר ייעודי לשליפת קרסים אין צורך באילתורים ובטח שלא לדחוף ידיים לפה.החולץ קרסים שבתמונה עשיתי בקלות יחסית מי שמעדיף לקנות ראיתי חולץ מהסוג עם הנעילה הקפיצית בידית בחנות באילת מקווה שיופץ בכל הארץ. כלי חובה לכל דייגי החוף והסירות.

חשמלן 50

New member
הצב אכן שוחרר כהלכה../images/Emo45.gif

החוט נחתך במרחק של כ-30 סמ' מהקרס ואין חשש שהקטע הקצר הזה יסתבך במשהו . ולגבי להחזיק את הצב ,להיתקשר לרט"ג ולחכות עד שיגיעו !! נו באמת יש לכם מושג כמה זמן יעבור עד שיגיעו (אם בכלל) הכי הומאני בנסיבות האלה הייה לחתוך את החוט (כמה שיותר קרוב לקרס בלי לסכן את הדייג) ולשחרר את החיה המסכנה שבוע טוב לכולם

חשמלן אתה בסדר גמור ואין צורך

אפילו להסביר אפילו כי יודעים שאכפת לך ושיקוליך היו נכונים ושעשת את המקסימום שיכולת במגבלות של התנאים בשטח, אתה גם תמיד מזכיר את נקיון השטח וזה מסמן באיזה קטגוריה אפשר לשים אותך. כל הכבוד ודוגמא לאחרים. סאמח

למעלה