יום ג'

יום ג'

השיעולים במהלך היום הפכו לעיטושים... בלילה עדיין משתעלת הילדים בסדר היום יום ארוך - אני עייפה - בגדול? יהיה בסדר

דינהלה1

New member
צהרים טובים../images/Emo42.gif

אצלי: אני מבלה שעות מול לוחות הדרושים באנטרט בחיפוש משרה מתאימה, במרבית המשרות החברה היא אנונימית כך שיוצא שאותה משרה מפורסמת מספר פעמים רבות כל פעת תחת חברת השמה אחרת...לפעמים ניתן לראות את אותה משרה מפורסמת מספר פעמים באותו לוח ובכל פעם תחת חברת השמה אחרת...כבר רכשתי מומחיות בזיהוי... בין לבין אני בבית ובין עבודת בית אחת לשנייה אני אוכלת ומשמינה...
וגם משמשת חברת הסעות: מסיעה את הילדים הלוך וחזור לגן, לחוג, לחברים, לגינה...הפכתי נהגת לעת מצוא
לאמא של נתנאל באמת חטפת וירוס מעצבן...מקווה בשבילך שזה כבר בסוף. שיהיה יום טוב לכולם

ר ע נ נ ה

New member
מזדהה, דינהלה

הפכתי לשולחת מקצועית, אני שולחת קורות חיים בכל יום ועד כה לא קבלתי אף תגבוה כמעט. המסקנה שלי: יש איזה פרופיל רצוי עבור החברות והמשרות שאני מעוניינת בהם, ואני מן הסתם, לא עונה לפרופיל הזה... עכשיו הגיע הזמן להתדפק על דלתות אמיתיות, קרי לנצל קשרים שעדיין לא נוצלו, לגשת אישית לחברות השמה ולעשות את מה שהאניטרנט לא עושה. אני לא אופטימית. חמישה חודשים של שליחת קורות חיים (לדעתי די מפוארים) לתוך חור שחור לימדו אותי להפחית ציפיות. ובעניין אחר אתמול הייתי עם חברות בסרט מקסים "ג'ולי וג'וליה" (עם מריל סטריפ) מהנה ביותר ומומלץ ליצאה עם חברות!

אצלנו מחפשים - אם אתן מקשיבות לדידי הררי

הבעיה מבחינתכן שהכל זה לשירות - מוקדים תחנות שירות ומכירות

דינהלה1

New member
שירות לקוחות טלפוני יכול להיות פתרון

מצויין לעבודה לתקופת מעבר בה אין תעסוקה כמו עכשיו. אני עבדתי בזה כשהייתי צעירה אחרי השחרור מהצבא. לי אישית יש בעיה שאני לא אוהבת לדבר בטלפון...יש לי רגישות מסויימת באזנים ואני משתדלת להמנע כמה שיותר מלדבר שיחות ארוכות בטלפון...כמו שאתן מתארות לעצמכן חשבונות הטלפון שלי די מצומקים...
אבל אני בהחלט שוקלת לחפש לי עבודה זמנית כלשהיא. אצלי הבעיה שיהיו לי הוצאות גנים מאוד גבוהות וזה פשוט לא כלכלי לי לעבוד בשכר נמוך גם אם זה לתקופה קצרה. זה אבסורד אבל זה המצב

למעלה