יום ג' 12/12

elivnat

New member
סתם יום..

שעתיים ראשונות מתכונת באנגלית.. הלך בסדר.. מקווה לטוב, מתכונת אחרונה לפני בגרות F!!!! אח"כ במקום ללכת לבי"ס היסודי נשארנו לעבוד על השיר שלנו לתחרות שירים שיש לנו מחר... אנחנו שרות את "יום שישי" עם מילים שחיברנו.. אח"כ היה שעה אזרחות, שעה ספרות, עוש שעה ספרות שאחרי חצי שיעור המורה שיחררה אותנו כי היא לא הרגישה טוב.. אז תפסתי אוטובוס עד לצומת ואבא בא לאסוף אותי.. אח"כ למדתי למבחן בתקשורת, נסעתי עם ההורים לקנות כמה דברים וקניתי מתנה לאחותי, מחר יש לה יומולדת.. אז בערב חברה שלה תבוא ונשב נאכל עוגה שקנינו לה ונשתה שתיה חמה... משהו בקטנה.. אררררר נראה לי שאני שוב בדרך לעוד דלקת גרון....

elivnat

New member
תגידו,

זה נכון
מחר: התלמידים ישבתו החל מ-12:00 יום שלישי, 12 בדצמבר 2006, 18:45 מאת: מערכת וואלה! חגי אורן, יו"ר מועצת התלמידים הארציתמועצת התלמידים והנוער מוחה על קיצוץ תקציב החינוך ונערכת להפגנה מול משרד רה"מ. משרד החינוך: הלימודים יתקיימו כרגיל מועצת התלמידים והנוער הארצית תשבית מחר את הלימודים בכיתות ז' – י"ב בכל בתי הספר מהשעה 12:00. התלמידים מוחים על הקיצוץ שנעשה בתקציב החינוך בשלושה מיליארד וחצי שקלים בחמש השנים האחרונות, וטוענים כי גם בתקציב הקרוב, אין רואים שינוי במדיניות הממשלה. התלמידים נערכים להפגין מול משרד ראש הממשלה אהוד אולמרט שבירושלים, בשעה 14:00 מחר. בקול ישראל דווח, כי בהפגנה ישתתפו גם סטודנטים מהאוניברסיטה העברית בירושלים, המוחים על "קריסת מוסד ההשכלה הגבוהה בישראל", כלשונם. משרד החינוך מסר בתגובה, כי הוא מתנגד להשבתה, וכי הלימודים מחר יתקיימו כרגיל.

nomad21

New member
אתה תבוא למפגש?

אין לי מידע... אני יודע שאצלנו לא שובתים אף פעם.. (ביטול תורה..)

גם אצלנו לא שובתים אף פעם

ביטול מתמטיקה
ויום חמישי לא נראה לי אני יכול

dodib1

New member
אני דווקא שמעתי

שישר איך שאנחנו חוזרים לבציפר אחרי חנוכה יש שביתה רק לישיבות התיכוניות ולאולפנות סתם לדעת השביתות כוללות אתכן? כי אצלנו זה לא תקף

elivnat

New member
אז זהו,

שאין לי שמץ אם זה כולל אותנו!! טוב, במילא מחר משחררים אותנו ב1 וחצי בגלל המבצע שביעית.

dodib1

New member
חחח

כול שנה זה ככה בסופו של דבר זה לא כולל אותנו מזה מבצע שביעית זה בטח קשור לשמיטה

elivnat

New member
חחחחחחחחחח קרעת אותייייי

לא, מבצע שביעית זה ממש לא קשור לשמיטה!! זה ערב שמעלות השביעיסטיות (י"א) אצלנו...

elivnat

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי..
תזכיר לי איפה אתה לומד
או שזה חסוי..

dodib1

New member
חחח

אמרתי את זה כבר כמה פעמים בישיבת אדרת בת ים מכירה משם אנשים? אגב מאיפה את?

odeleya

New member
אווףףףף!!!

עד שהאולפנות שובתות אנחנו בטיול שנתי... ומי יבטל אותו...!!

EDTH

New member
כן

היום עברו נציגים של מועצת הנוער בכל הכיתות והודיעו לנו שמסיימים ב 12:00 מחר בגלל קיצוץ בתקציב במערכת החינוך.

nomad21

New member
הייתה היום אסיפת הורים..

סתם משמעם... בזבוז של יום.. מחר מפגש דתיים חילונים (החילונים מגבעת ברנר..) יהיה מעניין.

למעלה