יום ג' בבית-דני

אבישג10

New member
יום ג' בבית-דני

מי שלא היה הפסיד. ולמה?? המרקידים הקבועים באולם הגדול, שהם ירון בן-שמחון וגדי ביטון, היו בחו"ל. המרקיד השלישי, אשר אושרי, שמאז שנפתח חוג המתחילים החדש, נגזל מאיתנו לטובתם, הרקיד הפעם באולם במקום גדי וירון. מה אגיד ומה אומר? אם עסקנו בווליום - הווליום היה נורמלי לכל הדעות, היו אפילו רוקדים שביקשו להגביר!! והוא סירב בחיוך. אמר שזה מספיק. והרפרטואר? משובח, כמו שאשר יודע. לא השתעממנו לרגע, לא זזנו מהפרקט, שלא נפסיד...כל מי שאני מכירה חייך מכל הלב כששמע שאשר פה. בקיצור - נהנינו מאד!!! תודה לאשר, חזור במהרה לאולם!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מגבה את כל מה שאבישג אמרה

גם אני לא זזתי מהפרקט כל הערב - היתה יופי של הרקדה. ו
לאשר

No name for now

New member
גם הייתי

שכחתי להביא אטמים ולדעתי היו פעמים שהיה רועש מדי, לא מחריש אזניים אבל רועש מדי מבחינת רפרטואר היה נחמד מאוד ולקראת הסוף אפילו רקדנו את "ואלס עגור הזהב"

salyyy

New member
../images/Emo45.gifהצביעו ברגליכם

אשר אושרי מרקיד כל יום חמישי אצלנו באור יהודה. ההרקדה, על אף היותה אינטימית משהו (ואולי בזכות זה), היא הרקדה פשוט נהדרת. אשר שם ריקודים חדשים לצד ותיקים, ומלמד גם ריקודים ישנים וגם חדשים (ריקוד חדש אחרון שלימד היה "אמצע בלילה" ולפני כן הוא לימד את הריקוד הישן "נשרים"). בקשות מתקבלות תמיד בברכה ובחיוך. מרבית הערב תראו את אשר רוקד באמצע המעגל מכיר כל צעד וצעד ומזמין ללמוד ולהעתיק גם תוך כדי ריקודים. בקשר למקום - מאד קל להגיע למקום אלינו, יש חניה בשפע(!), שתיה חמה וקרה חופשי. ועוד משהו חשוב (כפי שאני קוראת פה לא למעט אנשים, ובצדק) הווליום ברמה סבירה לחלוטין
אז הנה היום בטח גדי לא יהיה באוניברסיטה אז אתם מוזמנים לבוא ולהנות בהרקדה של אשר. אנחנו נהנים ממנו כל שבוע ולא רק שגדי בחו"ל
. להתראות על הרחבה! יום טוב, סאלי

אבישג10

New member
מסכימה!!

כבר דיברנו לא פעם על ההרקדה הזו. הייתי כמה פעמים, ותמיד כיף. יום חמישי הוא לא יום הריקודים הקבוע שלי, ככה שאני מגיעה לעיתים רחוקות, כשיש לי "פס" ביום ה'... אכן מה שאמרה סאלי נכון בהחלט לגבי אופי ההרקדה, מיקום, חניה וכו'. אם לא בא לי שידרכו עלי וימעכו אותי, זו אלטרנטיבה מצויינת לאוניברסיטה. רק מה? למי שרוקד זוגות, בגלל אופייה האינטימי של ההרקדה, יש בעיה לא קטנה. בכל אופן - שיהיה כיף לכל אחד באשר הוא (יצא משחק מילים שכזה...)

salyyy

New member
בהחלט אלטרנטיבה מצויינת

ואם כל מי שמקטר על רעש, צפיפות וכו' יבוא לאשר - יהיו לנו גם בני זוג! דרך אגב, אם אין הרבה זוגות אשר מאחד את שני חלקי המעגלים ושם את ריקודי הזוגות מאוחר יותר וארוך יותר. זו אופציה מצויינת למי שלא רוקד זוגות - ככה לא מתייבשים בין שני חלקי המעגלים. ללא ספק אשר קורא את הקהל שלו ומתאים את ההרקדה בהתאם.

משהא

New member
salyyy למיטב ידיעתי אין ריקוד נשרים

מתפלא שירון לא ראה זאת אבל תתקנו אותי אם אני טועה. יש ריקוד מעגלים יפה "הנשרים". אולי לזה הכונה ריקודים שמחים אורי גבעוני

salyyy

New member
צודק

התכוונתי ל"הנשרים" - ריקוד של ישראל שיקר משנת 1996. תודה על התיקון וריקודים שמחים גם לך.

והנה דווקא בעקבות שרשור זה

נפתחת האפשרות שהחוג של אשר יהיה "פחות אינטימי", יגדל ויפרח ויביא לרוקדים ולאשר אושר וסיפוק. מגיע לאשר ומגיע לרוקדים שלו. אשר - יישר כח!

לא נעים לי להצטרף לחגיגה../images/Emo4.gif

ואין לי שום דבר נגד אשר אושרי או יגאל טריקי ..נהפוך הוא אני מאוד מעריכה אותם! אבל......... הרקדה בלי גדי באוניבריסטה, חסרה בעיני את השמחה שיש כשגדי נמצא
נכון המוסיקה רועשת יותר ,(זה אכן מעצבן) ולפעמים הוא שר ומתופף אבל זה מוסיף בעיניי לחן ולשמחה שבהרקדה..
עכשיו כל שונאי גדי יקפצו עלי... <לא מפחדת>

ולמה שנקפוץ עליך ../images/Emo2.gif

אמרת דברים נכונים. גדי אכן מכניס את הנופך המיוחד שלו להרקדות, ודווקא משום כך נחמד לחוות גיוון, באותן הרקדות, עם אותם האנשים, עם מרקידים אחרים... (כמעט כמו בהרצליה...
)

arnavon4

New member
לכל מרקיד הקסם שלו לטובה ולרעה

אני מכיר מס' מרקידים אשר קסמם הוא מיוחד ואכן אשר אושרי נכלל בתוכם. כמו כן גם ובהזדמנות זאת אכליל את הרשימה שלי למרקידים מוכרים ופחות מוכרים אשר נותנים מחיוכם ,גישתם,שלוותם,אדיבותם,אהבתם,שמחתם,עדינותם,חן(ותם),חדוותם ועוד תכונות רבות שמשפיעות ומוסיפות לערב . מדריכים אלו הם גם ללא רוח וצלצולים מיותרים. והרי הרשימה : אשר אושרי , שמעון מרדכי , גבי כותה , דודו ברזילאי ,משאל ברזילאי , ויקטור גבאי , יגאל טריקי , אלי סגל,שרה אביב , מוטי מנחם , אורן בכר , רוני סימן טוב , עופר אלפסי , ירון כרמל,יום טוב אוחיון,דודו זילכה , אייל עוזרי (כיום קצת פחות),אבי פרץ. לכל אלה אני מודה באופן אישי על שנים של הנאה שאתם משקיעים , נותנים וכו' וכו' וכו' . אלו אשר רואים עצמם כחלק מההרקדה והרוקדים ולא מעליה. המשיכו כך . באשר לסאונד גבוה- השמיעה שונה בין בני אדם , אחד רגיש יותר אחר פחות , אחד שומע יותר שני פחות (וכן הלאה), לעיתים בגלל פערי גיל , מין מוצא ..., מומלץ להביא ,להצטייד באטמי אוזניים , כך אם המוסיקה חזקה תוכלו לא לפגוע באחרים בכך שיתכן כי להם היא חלשה. אז אני אב (קצת יותר משנה) השמיעה נפגעה , גובה הצרחות הוא כזה שזמרת אופרה שקולה הוא סופרן איננה מצליחה להגיע אליה.

ישככר

New member
איזה פיספוס

לצערי לא הייתי בבית דני ביום שלישי אם הבנתי נכון לא היה החוג של המתחילים ושאלה נוספת מה אשר לימד

אבישג10

New member
אהבתי את הריקוד

שלמה ממן לימד אותו לפני שבועיים באוניברסיטה. זה היה החוג הראשון בו נלמד הריקוד, ככה אמר שלמה בעצמו. אכן לימדו אותו בבית דני ואשר חזר עליו שוב השבוע. אהבתי את הריקוד מאד. הוא קיצבי, מעניין ונוח לרקוד אותו. לטעמי לפחות.

אני דווקא לא התלהבתי ממנו...

הו אמבולגן כזה - והרוקדים מבלגנים אותו עוד יותר.
לעומת זאת, שני הריקודים החדשים של גדי, "מילים יפות מאלה" ו"האהבה שלי היא לא האהבה שלו" מאוד מוצלחים ותפורים יפה על המנגינה.

למעלה