Charmed Gal
New member
יום גיבוש.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif
כתבתי את הפוסט הזה בבלוג, אבל החלטתי לשים אותו גם פה. כי הוא חביב ומספר על היום שהיה לי... ואני אשמח אם כולם יקראו.
אוקיי, אז היום היה יום גיבוש! כרגיל, לקחו אותנו לבריכה. אני שונא בריכות!
אז הגענו לקיבוץ חותרים ושם הסתבר שלא ישר רצים לבריכה(יאי!) אלא יש תחנות ותחרות בין הכיתות! שמחתי! חשבתי שזה יהיה חרא, אבל היה לי ממש כיף! אז התחנה הראשונה הייתה לזרוק חישוקים למוטות כאלו... זה היה דיי מפגר. אחר כך היה לזרוק כדורים לתוך חור, בזה הייתי טוב אז היה לי נחמד...
אחר כך עברנו לתחנה שבה העברנו שני כדורים קטנים מצוואר לצוואר וזה היה כל כך מצחיק! מאי העבירה לי את הכדור וא קלטה שהוא כבר עבר וממשיכה להתחכח בי עם הצוואר וזה היה מצחיק... ושגיא וסרגיי העבירו כל כך יפה אחד לשני בכזאת קלות וכל הזמן זה נראה כאילו הם מתנשקים וזה היה מצחיק! D: אחר כך, היה ממש כיף! פתאום המנחה אמר לעשות פירמידה מהנעליים של כל הכתה! אנחנו היינו הכי מהירים! ואז המשימה הייתה לשים אותם בחזרה הכי מהר וגם בזה היינו מקום ראשון או שני... ואז היה ממש מצחיק! נתנו משימה לבנות מכשיר אנושי! אז החלטנו שעון! כל הכתה ישבה במעגל, אני שכבתי עם היד כלפי מעלה ואצבע מצביעה, הייתי מחוג הדקות, למורד(לימור) הייתה מחוג השעות וכמעט התיישבה לי על הראש בטעות, בסוף היא נשכבה עם הרגליים שלה על הבטן שלי ואז מאי התחילה לרוץ מסביבנו בתור מחוג השניות ופשוט התפוצננו מצחוק! וזכינו גם בזה! ((
אחר כך הלכנו לתחנה של מרוץ שליחים כזה בשקים! ועשיתי איזה 4 פעמים! והיה לי מצחיק וכיף! ופעם אחת נפלתי...
והמחנכת שלי, צעירה, בת 20+, הייתה כל כך מצחיקה, כל כך רצתה לנצח והשתתפה והייתה מצחיקה! היא כזאת פרחה אהבלה, אבל נחמדה כזו...
אחר כך בתחנה הבאה היינו צריכים להתחלק לזוגות ובן זוג אחד כל פעם הזיז את הלבנים לבן זוג השני שהיה מותר לו לדרוך רק עליהם... זה גם היה נחמד. ואז בתחנה האחרונה היה צריך לשבת על משאבות ולנפתח בלונים עד שיתפוצצו, ונתנו רק לבנות כי הן מקבלות יותר נקודות. והן כזה קפצו על זה כאילו הן רוכבות על סוס(או גבר...P
וזה היה כל כך מצחיק!
אחר כך הלכנו לבריכה. אני לא נכנסתי. אבל השפריצו על כולי...
אחר כך היו תחרויות בבריכה והכתה שלנו זכתה גם ברובן תודות למייקי(מאי) ועלי. שמחנו...
ואז בדיוק שמאי הייתה בתחרות, שגיא הלך שניה לאיפה שהיו התיקים שלנו וכמה בדיוק פתחו את התיק של מאי! הם אמרו שהם איבדו כפכפים ופותחים תיקים לראות אם מישהו גנב... מפגרים. שגיא מיד קרא לנו, והם הלכו. לי, ללמורד ולשגיא לא היה חסר כלום. שמאי הגיעה היה חסר לה 20 שקל. אחר כך לא בדיוק הבנתי, אחד מהם אמר לה שזה אצל בת אחת. אחר כך הוא הסביר לה שהוא מתחרט והוא נתן לבת ההיא כדי שתחזיר לה. לבת ההיא בעצמה גנבו 70 שקל. ואנחנו לא חושבים שהיא התכוונה להחזיר למאי... היא לא ניגשה למאי להחזיר לה ולא כלום עד שמאי ניגשה אליה, וגם אז היא לא התלהבה להחזיר לה. בקיצור, גם לאחת אחרת גנבו ארנק, לאחר גנבו 10 שקל ולעוד מישהו כרטיסיה. וזה רק מה שאני שמעתי, וכנראה היו עוד גנבות. זה הרס את סוף היום, זה ממש מעצבן... לי בעצמי היה פלאפון, משקפיים וארנק עם 40 שקל וכרטיסיה חדשה מלאה בתיק! מזל שלא גנבו גם לי... אני שונא שיש כאלה דברים. זה כל כך מעצבן. ודווקא ההוא שגנב חשבתי שהוא נחמד כזה... רושם יכול להטעות. והשני שגנב גם כן דפוק אחד שאני מכיר... אז היה לי יום חביב סך הכל...
כתבתי את הפוסט הזה בבלוג, אבל החלטתי לשים אותו גם פה. כי הוא חביב ומספר על היום שהיה לי... ואני אשמח אם כולם יקראו.