יום ב' באמת.XD כבר חושך בחוץץץץץץץץ תגרמו לזה להפסיק!
נ נשומי New member 1/12/08 #2 מה פתאום להפסיק..לילה זה ה-דבר../images/Emo13.gif רק שיהיה כבר חורף קיבינימט עם החום הזה!
L LOLI152 New member 1/12/08 #3 לילה זה מקור כל הרוע בעולם. באמת. חושך, גורם לאנשים לההפך לתבוסתניים. פעם הוא עוד אהב אותי. החושך. עכשיו אני בזה לו! טמ טמ טמ טמ!!
לילה זה מקור כל הרוע בעולם. באמת. חושך, גורם לאנשים לההפך לתבוסתניים. פעם הוא עוד אהב אותי. החושך. עכשיו אני בזה לו! טמ טמ טמ טמ!!
E eliav16 New member 1/12/08 #4 .... היה יום גרוע, המורה לאנגלית צעקה עליי שאני לא עומד ברמת הכתיבה של הכיתה. אמרתי לה שאני לא מוכן לרדת ל4 יח'... =\ באזרחות היה נחמד ובהיסטוריה היה מתיש. למדנו עד 4 וחצי היום =\
.... היה יום גרוע, המורה לאנגלית צעקה עליי שאני לא עומד ברמת הכתיבה של הכיתה. אמרתי לה שאני לא מוכן לרדת ל4 יח'... =\ באזרחות היה נחמד ובהיסטוריה היה מתיש. למדנו עד 4 וחצי היום =\
L LOLI152 New member 1/12/08 #5 סה"כ מורה... והיסטוריה זה תמיד מתיש. יאללה להגיד מזל שנגמר ולחזור לחייך!!
E eliav16 New member 2/12/08 #6 חחח אני דווקא אוהב היסטוריה זה מעניין עד שאתה צריך ללמוד את זה למבחן. גם אזרחות זה נחמד. אבל אנגלית.... היא סתם עושה לי רגש שלילי למקצוע.
חחח אני דווקא אוהב היסטוריה זה מעניין עד שאתה צריך ללמוד את זה למבחן. גם אזרחות זה נחמד. אבל אנגלית.... היא סתם עושה לי רגש שלילי למקצוע.