יום בריגלי פילד

SlamminDino

New member
יום בריגלי פילד

לפניי שבועיים הגיע דוד שלי מארה"ב לביקור. הוא מספר לי באוטו בנסיעה שלווה לאורך כביש 4 איך פעם הוא ובא שלי הלכו ליום נחמד בריגלי. היה זה דאבל הדר הוא מספר. ( Double header) אתה משלם למשחק ומקבל שתיים. כמו המבצעים הגדולים בגרינברג. אני מזכיר גרינברג כדיי לא לקפח אותו שוב כי הריי סיפור זה הוא על קופאקס. מסתבר שהדודג´רס היו בעיר והפיצ´רים להיום יהיו קופאקס ודרייסדייל. אז בשביל ה Switch hitters זו רק שאלה של מאיפה תעשה את הסטרייק אאוט. היה מקום רק לעמוד והם הלכו בסוף הוא מספר. לראות את שניהם באותו היום זו בהחלט חגיגה כפולה. כמו חבית של קרלסברג ואז אומרים לך שיש משלוח טובורג ובחינם. רגעים שלא תמיד חוזרים... נשווה זאת לימינו זה כמו לראות את ג´ונסון ושילינג משחקים באותו היום בשניי משחקים שונים נגדך!! סיפור נחמד אהה? יש לי עוד סיפורים נחמדים מריגלי פילד בשבילכם. אבל נראה לי הספקתי כבר להרדים אתכם להיום.. וזה עוד במינימום שימוש בבירה!! חברה, האם אנחנו נגמלים? תבדקו בשירותים מה יוצא בשתן!! אם טובורג אז אחלה.. אם לא -- פנה לפורום ובקש עזרה.

לא, לא! זה סיפור נהדר!

כתוב אצלך בכרטיס האישי שיש הרבה מה לדבר עליך, אולי תפתח פורום דינו?! בכל מקרה- סיפורי לילה- טוב שכאלו שקשורים לבייסבול טובים מואד. הם לא רק מעבירים את ההוואי של הדברים כפי שהם מתנהלים שם באמת- הם כם מראים לכל הפקחים שם בחוץ שיש יותר משיכר כאן בפורום הזה. המשך כך! ולא. אף- אחד כאן לא נגמל! אכן, יצא טובורג. רד לייבל הפעם. לא גרין. שוב דופקים את גרינברג.

freedom rider

New member
עוד יום בריגלי פילד

יום ראשון בצהריים, אני ובני יונתן בקו האדום בדרך לריגלי. הרכבת הומה אוהדי קאבס. המשחק היום הוא נגד מילווקי, לסמי סוסה יש כבר 58 הום ראנס, והקאבס דוהרים בטירוף בקרב על הווילד קארד מול הגיאנטס והמטס. המשחק נפתח בסערה, ובסוף האינינג הראשון הקאבס מובילים 2:0, אם כי סמי יוצא בסטרייק אאוט. ואז יונתן צריך לשירותים. עזבנו את מקומנו, הלכנו לשירותים, כשלמגינת ליבי אני שומע שאגות מהיציעים. חשנו אל היציע, וחשכו עינינו. על המאונד עומד הפיצ´ר הפותח של הקאבס, מייק מורגן,הפיצ´ר שלא מסוגל לפסול בסטרייק אאוט גם את ריי צ´רלס. רק הגיע השבוע בטרייד מהטווינס. זהו האינינג השלישי, התוצאה 4:2 למילווקי, רץ על הבסיס הראשון, ולפני שאנו מבינים מה קורה, מורגן מגיש 3 הום ראנס רצופים. הלם. 8:2. 3 אוהדי ברוארס שיושבים מאחורי משתוללים בטירוף, מנפנפים בגביעי הבירה שלהם, וקוראים לריגלמן (המנג´ר שלנו) לצאת מהדאגאאוט. הוא לא יצא. אני מבין אותו. אני הייתי מוכן לרגום אותו. איכשהו האינינג נגמר בלי עוד נזק. מורגן יורד לספסל ויודע שהיום שלו גמור. הקאבס נלחמים. באינינג הבא מצמצמים ל-8:4. פליקס הרדיה עולה למאונד ונותן 3 אינינגס גדולים. סמי סוסה שולח את הכדור לואיולנד אווניו. 8:6. הברוארס ממשיכים גם הם לתקוף, ותוצאה עולה ל-10:6. סמי שולח את הום ראן מספר 60. 10:8. הברוארס עולים ל-12:8 באינינג השביעי, אבל שירת take me out to the ball game בסטרץ מפיחה רוח חיים בקאבס, שנותנים אינינג שביעי גדול ומצמצמים ל-11:12. רוד בק הוא הפיצ´ר שלנו באינינג השמיני, שולח את שלושת החובטים של הברוארס החוצה, ומייד אח"כ נשלחים גם שלושת החובטים מספר 7-8-9 שלנו אחר כבוד החוצה. רוד בק חוזר, ומחזיק את הברוארס על 12:11. אינינג תשיעי, טופ. חובט ראשון שלנו נפסל (לא זוכר מי!), הברוארס צריכים עוד שני אאוטס. בייס היט! זה אומר שסמי סוסה יעלה לחבוט אם החובט הבא ייפסל. אבל החובט הבא הוא מארק גרייס, ששולח את הכדור אל רחוב שפילד ופוטר את סמי מעוד אט-באט. 13:12! נצחון גדול, משחק גדול. חוויה לכל החיים.

SlamminDino

New member
Great game Baby

זה היה ב 98? ובן כמה מייק מורגן היום? הוא נראה לי לפחות בן 40. היי, קיבלת מבט על מה הם שתו החברה ממילווקי? משחק גדול שהסתיים בעוד מעשה גבורה של מארק גרייס. מלחמת ראנס בראנס כמו שאומרים. אז הייתה נסיעה מהנה הביתה ברכבת!!

freedom rider

New member
מייק מורגן חגג 40 בשנה שעברה

כאשר עלה להחליף את רנדי ג´ונסון במשחק מספר 2 של הוורלד סרייס.

SlamminDino

New member
שיהיה מזל טוב!

אבל אם אני לא טועה מזל טוב בבולפן! אולי במשחק השישי הוא עלה כי נראה לי ג´ונסון סיים את המשחק השני. זה לפחות מה שאני חושב, באמת לא בטוח. זה די מעורפל.. היאנקיז חטפו על הראש במגרש הזה.

SlamminDino

New member
ה MLB מנצחים את הסדרה 4-3

הפלא ופלא! החברה מהמייג´ור ליג חזרו לסדרה השוו אותה וגם נצחו 4-3 לאחר שהיו בפיגור 3-0 כבר לאחר שלושת המשחקים הראשונים. טוב, הסדרה הזאת הייתה נחמדה ולקהל היפני בהחלט חוויה נעימה כמידיי שנה. אני בהחלט שמח שהמייג´ור ליגרס חזרו לתמונה והתחילו לשחק סוף סוף.

למעלה