יום בחיי

yaniv 1988

New member
יום בחיי

למי שאין הוט,יש באתר כמה קטעים מהתכנית,אני מאמין שיתווספו עוד לאחר השידור ועוד מין כתבת ראיון כזאת עם בוסקילז מאתר 24

yaniv 1988

New member
לא יודע למה זה לא נותן קישור ישיר ליום בחיי..

אז פשוט תבחרו בתפריט התכניות ב-יום בחיי,ומשם אני מאמין שתסתדרו לבד

©sweet girl

New member
חחחחחח (תודה יניבי)

חחחח "נכד שלי מליונררר?!?!" מקווה שיעלו גם את הפרק המלא... אולי אני אראה אצל אחותי אם אני אשן אצלה

דנטל

New member
תכננתי ללכת אל אמא שלי לראות

והתוכנית עדיין בעינה. את הכתבה על גיא אני מכירה והיא נמצאת בקישורי הפורום.

דנטל

New member
לא ידעתי שזו תוכנית כזו קצרה

הוא נראה כל כך מסכן כשהוא מתעצבן על הפאשלות, והוא צודק שהוא התעצבן. חוץ מזה, לפני התוכנית הכרחתי את אמא שלי (לא שזה כזה קשה, היא מתה על סאב) לראות את הראיון אצל ליאור שליין ועכשיו היא מתוסכלת שיצאו לה ילדים מעפנים שלא אומרים "יש יותר מאבא ואמא?". את התוכנית בהוט היא נטשה כשהוא היה בלי כובע והיא לא אוהבת אותו ככה, חחח.

maoz89

New member
איפה אפשר לראות את התוכנית שהוא התארח אצל ליא

ליאור שליין? תודה.

©sweet girl

New member
איזה יפה זה היה :)

וואי ממש ריחמתי על קובי לקראת הסוף :/ דווקא כשצילמו אותו לפרק הזה, היו מלא פיקשושים ובלאגנים בהופעה... מבאס את התחת

HeNoOsH

New member
היה ממש יפה

הופעה מבאסת אמא שלו חמודהה חח אני הולכת לראות את זה עוד כמה פעמים.. מי שלא ראה את זה יכול לראות את זה בVOD ממחר ובמשך השבוע יחרשו על זה עוד הרבה..

אין לי הוט.. תודה../images/Emo13.gif

"הנכד שלי מַליונר??"
מתי היתה ההופעה הזאת בחולון?

דנטל

New member
לפני כמה חודשים

ידיד חולוני שלי כל הזמן עדכן אותי בסמסים מה קורה וידעתי שהמיקרופון לא עובד ושהם ירדו מהבמה ושהזיקוקין התחילו להם באמצע
.

©sweet girl

New member
וואי זה כזה מבאס ת'תחת לאומן

ופאדיחות כאלה קורות פעם ב... אז דווקא היום הכי טוב יצא מעפן, חוק מרפי

דנטל

New member
אין מה לעשות

אם החיים היו יותר פשוטים, יש מצב שהיה לנו משעמם טילים.

maoz89

New member
היה ממש קצר

היה קצר,נפלו על יום לא הכי טוב...אבל בקטנה :] אומני תאקט היו ב25 דקות האלו,היה מצחיק ונחמד.

למעלה