יום בחיים..

Alaunus

New member
יום בחיים..

אני הולך לקחת את האתגר של ונטי לשתף, אז אנא יום מהחיים שלי, סליחה מראש על העברית שלי, גם לא מדבר הרבה עברית, גם דיסלקט וגם המקלדת ללא אותיות בעברית.. בא נראה מה אני יכול לעשות.

בוקר.. השעון של מאסטר מצלצל והוא מעיר אותי בעדינות עם ליטופים בגב, אני באופן רגיל דוחף את הגב שלי לחזה שלו והוא עוטף אותי לחיבוק, הגוף שלו יותר חם משלי תמיד, ובבקור סתיו כמו היום כל טיפת חום טובה, אני חושב כמה אני שמח שאנחנו ישנים ערומים. אחרי כמה דקות הוא לוחש בוקר טוב ואני מתגלגל ממנו ועונה בבקור טוב עייף. זמן לקרוא חדשות קצת, אני על האייפד הוא על הטלפון שלו. אחרי עוד 20 דקות של שקט מאסטר אומר שזמן לקום. אני קם והולך למקלחת, פותח את המים החמים, את החימום ובסוף את האור. מאסטר קם, ונכנס למקלחת, אני בנתיים שוטף את הלילה מהפנים והפה.

בזמן המקלחת שלו אני מסדר את המיטה, מכין לו בגדים, והולך להכין ארוחת בוקר, קפה ומיץ תפוזים טרי ודגני בוקר. אחרי מאסטר הולך לעבוד ואני בבית היום, אני מעביר את הבוקר במטלות שלי להיום, לסדר את הבית לנקות אבק, לא לוקח הרבה זמן ואני עובר לשחק על המחשב. ארוחת צוהרים בחוץ עם מאסטר, הוא הוסף אותי מהבית, פיש אנד צ'פס היום, חצי של הפסקה והוא מספר לי על היום שלו בנתיים ואני מקשיב, ומדבר על כמה טעים לי.

4:45 מאסטר מתקשר להודיע לי שהוא בדרך הביתה, זה נותן לי בערך רבע שעה, אני מתפשט ולובש רק jockstrap, ומכין עוד קפה טרי. כשהוא מגיע הביתה אני מחכה לו בדלת עם הראש מושפל למטה, הוא תופס אותי חזק ומנשק אותי כאילו הוא לא ראה אותי שנים. מאסטר משחרר אותי והולך לראות שניקיתי כמו שצריך, הבית נראה טוב כמו תמיד והוא מרוצה. אחרי הקפה הוא גורר אותי למקלחת, זה מנהג חדש שלנו, הוא מפשיט אותי, ורוחץ אותי, הוא תמיד דואג שאני נקי, ותמיד דואג שאני יודע שאני שלו.. כמעט ואין לי אוויר שאני יוצא מהמקלחת, והוא נשאר לבד ורוחץ את עצמו. אני מתנגב וצופה בשקט.

את הערב אנחנו מעבירים ביחד, הוא מבשל היום, אין לו את היכולת הטבעית שלי, אבל האוכל מעולה וטעים. כמה תוכניות טלוויזיה ואני מוצא את עצמי נגרר לחדר שינה, הידיים והרגלים שלי נקשרים באזיקי עור שחור וחזק, ומהר מאוד אני מוצא את עצמי קשור לכל פינה של המיטה, פרוס, על הבטן וכל הצד האחורי שלי חסוף בשבילו. הוא מתיישב על המיטה מאחורי ואני שומע את מה שמזמן למדתי כקול של השוט החביב עליו מונח על המיטה.. אני יודע כבר מה מגיע ומכין את עצמי. מאסטר מדבר בקול חצי צוחק חצי מרושע, הוא מסביר לי בדיוק מה הולך לקרות לי.. הכאב חזק בהתחלה אבל הוא הופך למשהו אחר בשלב מסוים.

כבר 11 בלילה, אנחנו עייפים ושמחים אחרי שסיימנו את הפעילויות של הערב. הוא מחבק אותי חזק חזק ולוחש לי מילות האהבה באוזן, אני עונה כמה אני אוהב אותו וכמה היום היה כיף. הוא מלטף בעדינות את כל המקומות הכואבים, העור רותח שם, אדום ומלא חיים. תמיד לוקח לי הרבה זמן להירדם.. אז אני מקשיב לנחריות הלא כל כך שקטות שממלאות את החדר עד ששינה מגיע.

aשרון

New member
50 גוונים של Alaunus

נהנתי לקרא,
כתבת בצורה מאוד מעניינת, מלאה בפרטים ועשירה בתיאורים.
הרגשתי שאני חווה את העולם שלך בגוף ראשון, כאילו אני זבוב על הקיר שצופה במה שקורה.

תודה על השיתוף.

למעלה