יום בהחלט לא נעים.

יום בהחלט לא נעים.

שלום עליכם חברי לפורום, אני לא כותב כאן הרבה אך לאחר יום כזה החלטתי לכתוב כאן. בחופש הגדול כמו רבים אחרים הלכתי לעבוד ולהרוויח קצת כסף לאחר שבוע מפרך של עבודה הייתה אמורה להגיע המשכורת הייתי אמור לקבל כ-550 ש''ח אך מכיוון שהמעסיק היה כזה חרא (ואני לא מצטער על הביטוי) הוא שילם לנו רק בתחילת שנת הלימודים כך שלא נהנו מהכסף בחופש, לא מספיק שהוא שילם לנו רק בתחילת השנה היא שילם לנו רק 500(!!!) לאחר כמה חובות נותרתי עם 400 ש''ח. היום הלכתי לקנות בגדים לחופש לא מספיק שלא מצאתי כלום אני יורד מן האוטובוס והופ הארנק לא בכיסי, רצתי כמו משוגע אחרי האוטובוס ולא הצלחתי להשיגו הגעתי הביתה ויצאתי עם אמי לחפש אחר האוטובוס אך גם זה לא עבד בקיצור חברי אני די בבאסה אבל אין מה לעשות זו דרכו של עולם... נ.ב אני מאוד מאוד מצטער אם שיעממתי, אתכם שבוע טוב.

מצטער על השגיאות.

כמו:נהננו* היום הלכתי לקנות בגדים לחופש זה היה אמור להיות חורף*

גרציה פ

New member
אצלנו יש ביטוי שאומר "כפרות עוונות"

או: טוב שזה רק הכסף.. לא נורא עמיר, מקווה שהבעסה תתחלף לך רק בשמחות ובבשורות טובות.

אם את אומרת...

תודה על העידוד אמא שלי אמרה כסף בא כסף הולך טוב לא נורא הלוואי שזה יהיה הצרות של כולנו בחיים. אה והשם שלי זה יוגב פשוט בגלל שאני מאוד אוהב את עמיר אז לפעמים אני גם קורא לעצמי ככה.

nigger22

New member
אח שלי שאלה...?

עם כל העצב והכבוד, לא נראה לך שלכולנו יש צרות וזה קצת לא קשור כאן? אם בא לך לדבר לך לפסיכולוג, אם בא לך לכתוב תכתוב על משהו שקשור לפורום, (למשל עמיר בניוןסתם דוג'). פעם הבא פורום נפש וחברה קורא לך.. ... ואל תעלב פשוט אני אומר לך תאמת! חג שמח.

saras11

New member
אני דווקא לא מסכימה

הוא כנראה קורא קבוע והרגיש כמו רבים מאיתנו שכולנו חברים ואפשר לשתף . גם אם הוא לא כותב פה הרבה הוא עדיין מרגיש חלק מהפורום ולכןרצה לשתף. ולגופו של ענין אמא צודקת כסף בא כסף הולך העיקר שלא הייתה פגיעה במשהו חשוב יותר (אני בטוחה שאמא תקנה לך בגדים חדשים כי היא מצטערת בשבילך ) חג שמח לכולם

ל-nigger22

תשמע אחי קרעת אותי מצחוק!!! חחח. אבל אני לא מסכים עם דעתך, רוב הזמן אנחנו מדברים פה על עמיר ואתה צודק בשביל זה נועד הפורום אבל מעבר לעמיר יש גם עוד דברים שאנחנו יכולים לשתף אחד את השני אז למה לא?!

nigger22

New member
קודם כל שמח שקיבלת את זה בהומור....

ולעניין הודעתך... אפשר לשתף אבל למה ציפית שמישהו יגיד לך אחי מצאתי תארנק?? הרי ברור שחלק יגידו לך אוי חבל וחלק יכתבו מה זה מעניין אותנו! וד"א למה אתה פותח שירשורים חדשים ולא מגיב או משתמש ב
(ניצול שרשור) ? תצחק אחי זה בריא...

ברור שלא

1. לא ציפיתי שיגידו אחי מצאתי ארנק לא ממש חשבתי שזה יעניין אתכם אבל הרגשתי צורך לכתוב על זה וזה המקום המושלם. 2. חבר'ה בבקשה לא להתעצבן עליי אין לי מושג מה זה שרשור מה זה לשרשר או מה זה כל החוקים שהמצאתם הסברתם לי פעם או פעמיים אבל עדיין לא הבנתי אז אם אתם רוצים תסבירו לי בפרטי פרטים ( מה לעשות יש גם קשי הבנה בארץ שלנו) וזהו.

רפי35

New member
יוגב אז ככה.. ..

הפורום הזה הוא פורום רשמי של עמיר וגם אנשים שלא כותבים פה נכנסים אליו לחפש מידע ברגע שיש הודעות על דברים שקורים לכותבים ולא קשורים לנושא הודעות אחרות נדחקות אחורה ומידע שאנשים כן מחפשים נעלם לו. מה שצריך להופיע בראש אלו שירשורים על נושא הפורום (עמיר ועבדתו!) בשביל עידוד וחוויות יש מסרים/צ'טים ודרכים אחרות ברשת. מקווה שהבנת, וחג שמח.

אז ככה:

הכותרת זה בעצם ה"שירשור" וכל פעם שיש דיון אז אני צריך להכנס אליך להודעה ולהקיש על " הוספת תגובה" ואז הכל יהיה בסדר?

גרציה פ

New member
צורם לי מאוד NIGGER לראות מי....

שמעביר ביקורת על שיחות OFF לאחר כל השרשורים {של קילומטרים} הממש לא קשורים לפורום הזה נכתבו על יידך, קצת אמפטיה לא תזיק, לא לך ולא לנו, מתקיימים כאן בפורום שיחות OFF מידיי פעם ופעם, ועמיר יוגב הוא חבר פורום ולא מהיום שהשתתף גם בתגובות שקשורות לפורם, למה ההשתלחות הזאת בילד שמשתף אותנו בסיפור לא נעים מחיי היום יום שלו?? אם הוא מצא לנכון לשתף אותנו במקרה שעבר עליו, מראה רק על חיבור {שתמצאו לנכון} בנו לבין שאר חברי הפורום

nigger22

New member
גרציה קודם כל על תכעסי עליי.....

אז ככה אם מישהו (גרציה/יוגב או כל אחד אחר) נפגע ממה שכתבתי אני מתנצל זו הייתה תגובה צינית עם הרבה הומור שחור שלא באה במטרה לפגוע (ובטח שלא להשתלח) אלא להגיב בדרך לא שיגרתית ומעוררת עניין כנראה שלא הובנתי כהלכה. שרשורי האוף שלי עם ורד היו קצת שונים ומעט יותר מחוייכים אבל אכן בתור משרשר אוף שכמוני לא הייתי צריך להגיב כך. ההסבר על מטרת הפורום בא במטרה להתגונן. את לא מכירה אותי אבל אם תכירי ותדעי מי אני תביני שזה לא מתאים לאופי שלי. ערב נפלא ...

alcHemyst

New member
מסכים איתך

נכון שהפורום הוא פורום לגבי עמיר בניון, וכל מה שקשור אליו, אך אין סיבה שאנשים שיש להם משהו במשותף (במקרה זה האהבה לעמיר) ישתפו אחד את השני גם בעוד דברים, רק רצוי שיעשו זאת בהודעות OFF. בכל פורום אחר בתפוז זה גם קורה, ואין סיבה שגם פה לא יקרה.. וליוגב, לא נורא אחי כפרה, העיקר שזה רק משהו חומרי -אל תתבאס.

למעלה