יום בא, והולך...

../images/Emo140.gif

מקווה שהזמן יעשה את שלו, ושתאזור את האומץ להביט קדימה אל המחר לחייך אל הפחד ולהמשיך שיהיה בהצלחה שהשנה החדשה תוביל אותך אל השביל הנכון בשבילך..

מה לעשות?

מזדהה עם מה שכתבת עכשיו, ומה שכתבת לפני. השיר אותו שיר, הלב השבור אותו לב שבור, והפחד מהקשר הבא אותו פחד. "..הזמן הוא לא רופא, הוא רק מביא הקלה.."ושאנשים יתחילו להבין את זה ולא ללחוץ.

גולפית1

New member
מלאה הבנה:)

אוי לנו אם ניתן לפחד לשלוט בנו. לפחד זה סוג של רגש ורגש בריא רגש שיכול להציל אותנו מטעויות אבל... יכול לשלוט בנו ולגרום לנו לאבד אפשרויות. אין אדם שליבו לא נשבר < גם שלי שבור> אם היינו פוחדים להמשיך לחיות אווי לנו . תתחזק וקום תחייך ותמשיך רק ככה תוכל להגיד שאתה ממשיך עם החיים ולא החיים גומרים אותך. מאחלת לך שנה טובה ומלאה בנסיונות חדשים אם לא תנסה לא תמצא את האחת. גולפית1 מכל הלב ובידידות.

Aint No Shit

New member
מקסים../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

מאוד נגע ללבי..

sigal38

New member
מי יתן..........

וזה יעבור לנו גם אני עוברת תהליך דומה הכאב הוא עצום........הפחד הוא גדול הפחד שמשתק ולא נותן להמשיך. צריך לעבור כמה מערכות,כמה פגיעות,כמה נפילות כדיי להצליח. האם יש לנו את הכוח הנפשי הזה?רק הזמן יודע מי יתן ותגיע לשלוות הנפש שלך איש........ ושלא תדע נפילות לעולם כמה שאני חלשה אבל,מנסה לחזק אותך מפה בהצלחה

למעלה