יום א' מעדכנת:

IAM20072007

New member
יום א' מעדכנת:

קודם כל בסופ"ש היו נפילות יום שישי בערב אכלתי סחלב עם מקופלת ובשבת אכלתי חמין ו 2 ביציים קשות. אבל מה אתמול בערב היה בא לי עוד מקופלת והתעלתי על עצמי ולא אכלתי. בקיצור היום : בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה צהובה ונס קפה צהרים - פירה עם 2 שוקיים ביניים - שוקולד 92 קל' ערב - עוד לא אכלתי , בתכנון: ירקות, ביצה קשה, 2 פרוסות לחם קל אולי גם אבוקדו. ביניים - תפוז ואולי בייגלה עשיתי אופני כושר חצי שעה

יומטוב5

New member
מעדכנת בנתיים

בוקר 2 פתית וממרח בעבודה 3 תפוחי עץ 3 פתית 10 שקדים סלט ירקות אם גרגרי חומס צהרים בבית מרק אם המון המון ירקות ו2 פתית אם ריבה ערב טוב

יעל י

New member
יום של כריכים

בוקר-כריך גבינה+פלפלאדום,כריך+ריבה בין תפוח צהרים כריך מעט חומוס ופסטרמה,מרק גריסים בין נס קפה+פרוסת עוגה ערב 3 טוסטים לחם מלא צהובה לייט ורקות לילה-נראה לי תפוז

jesie12

New member
../images/Emo21.gif

בוקר: לחמניה קטנה מחיטה מלאה ביתית עם גבינה ונס צהריים: סלט גדול מחסה מלפפון עגבניה ותירס 2 ביצים מקושקשות וקצת טחינה +לחמניה מלאה ערב:2 יוגורטים + פרוסת עוגת גזר+ נס 4 בייגלה גדולים וקובייה קטנה של חלבה כבר יותר משבוע בלי שום פעילות עקב מגבלה בריאותית הכוללת כאבים - מרגישה פדלאה ואיכס.

מעדכנת

התחייבתי לעצמי לעדכן מיד אולי ככה ייסתם לי הפה :) בוקר: גיל+נס קפה ביניים: כנ"ל צהריים: 2 טבעולייט+ספגטי [עם כף שמן הכנתי את הרוטב] בערך כוס אני יודעת שחרגתי בספגטי אבל גם צ'יפס הכנתי וחוץ מ-2 מקלות לא נגעתי! ביניים: נס קפה ואחרי שעה וחצי מעדן 0% [הייתי בב"יח עם אחי] ערב: 2 לחם קל+כף חומוס+טבעול לייט. אחרי אירובי ופילאטיס [שעה] שיתי נס קפה+חצי עוגיה. היום... יום של בתי חולים עבודה וריצות... מקווה לעמוד בפיתויים ולעדכן בראש מורם מחר:)))

לילית462

New member
ואני עברתי את הסופ"ש ברגוע

כבר לא שומרת כל ביס שנכנס לי לפה - ממילא אני לא יורדת במשקל. מצד שני לא טוחנת בלי גבול, פשוט אוכלת מה שבא לי. ולכן בסוף שבוע הייתי 3 פעמים במסעדה - לא עליתי במשקל. הבוקר הלכתי לחדר כושר למרות הכל, כי כושר זה ממש לא קשור ואני צריכה לשמור על עצמי. אז הלכתי לי בכייף מעל לחצי שעה על ההליכון ואח"כ קצת אופנים וקצת שחיה...

IAM20072007

New member
אני מגיבה ללילית

כל הכבוד על הכושר שעשית!!!!! אני בטוחה שזה מועיל מאד

יעל י

New member
בנתיים בסדר...

בוקר-2 טוסטים לחם מלא וצהובהלייט צהרים-מרק גריסים עכשיו נס קפה ופרוסת עוגה ביתית הולכת להעמיד סירים על האש.בתוכנית-ירקות מאודים(גאבץ'),מרק וקציצות.

למעלה