יום א הגדול

• פותח הנושא led
  • פורסם בתאריך
ת´אמת?!

אני במקומך הייתי שוקלת לא לצאת לטיול... כאילו באמת את חייבת לראות הפרק הזה! זה לא סתם פרק! זה הפרק האחרון!!! תבקשי ממישהו שיקליט ואם אי אפשר אז באמת תוותרי על הטיול (כאילו אני לא יודעת עד כמה באמת את אוהבת את הסידרה אבל זה מה שאני הייתי עושה במקומך...) אוקיי חבר´ה, אני מזכירה לכם, גם לי יש בעיה, יש לי ברית, מה אני עושה?! למרות שהבעיה שלי היא מזערית ליד שלך פינקגירל אבל היא בכ"ז בעיה...

PinkGirl

New member
:\

פינקגירל=דניאל
אני חולה על הסדרה הזאת לא סתם אוהבת אותה.. והמורה שלי אמרה שלא יהיה במלון שנהיה טלוויזיה
אבל לא יכול להיות, כל השכבה שלי רואה לחיי האהבה.. גם הבנים גם הבנות.. אולי יש איזה שהיא טלוויזיה אחת בחדר של המנהל של המלון כזאת קטנה ? נקווה
נראה לי שגם המורה שלי רואה .. נקווה לזה עוד יותר.. אני אבקש גם מחברות של אחותי שיקליטו לי

shirakl

New member
ההצעה שלי:

תראי את השידור החוזר ביום שישי, לא נראה לי שיש לך ברירה...

עזית1

New member
SO אז מה הבעיה

תלכי לברית , משפחה לא? ותקליטי וא"כ תראי בוידאו לא ככה!!! יש לך יתרון גדול עלינו!!!

עמי92

New member
שחר, הנה כמה הצעות יא נשמהההה

קודם כל ברית לא נמשכת כל כך הרבה זמן... אולי תבקשי מההורים למהר קצת... דבר שני, יש את השידור החוזר ביום למחרת ואני בטוח שכל הפורום פה ייראה אותו אז זה נחשב לייב

הילושי

New member
יום א הגדול../images/Emo47.gif

פיספסתי את הפרק האחרון שהיה.... מה היה? (אני מחכה לתשובה....)

באמת שכדאי לך לחכות ליום...

א´ לשידור החוזר, היו כל-כך הרבה מהפיכות, סצינות התחלפו אחת אחרי השניה, זוגות נפרדו והתחברו...

עזית1

New member
מה שיפה בסדרה הזאת

שאוהבים אותה מכל המינים בכל הגילאים מכל קצוות העם, מעניין אם השחקנים עצמם חושבים ככה????????

pompii

New member
אם כבר אמרת כיפאק צריך להשלים?

טוב אז היייי!!!!!!
ובאמת לחיי האהבה פונה לכל שכבות האוכלוסיה, אפילו ילדים בני 7 וסבתא שלי בת 70. זה מדהים!!!! אווווף.....זה לא נגמר נכון? סתם עובדים אלינו! רוצים להפתיע אותנו! כן, עוד תראו, יפתיעו אותנו!!!!(ילדה בהכחשה...)

למעלה