יום א הגדול

• פותח הנושא led
  • פורסם בתאריך

led

New member
יום א הגדול

יאאאאאאאלהההההההההה....שיגיע כבר יום ראשון אני לא יכול לחכות יותר ראיתי את כל הפרקים ביום שישי כי במשך השבוע אני מה זה עסוק
)) אבל....הנה זה מגיע (וידוי קטן)לא חשבתי מעולם שאני אתאהב בסידרה כזאת הם פשוט כבשו אותי והשחקנים בייחוד רונה !! גדולים מהחיים
)

LAE

New member
הוידאו כבר מוכן../images/Emo7.gif

וגם קופסת ממחטות. סתם, אני לא כ"כ טראגית. זה פשוט עצוב שזה נגמר!!! האמת, הכי אהבתי את הפרקים שבהם רונה ודורון היו ביחד. ז"א בין הנשיקה שלהם עד לפריצה ליקב.

הכי אהבתי...

את כל השמות שהמציאו לדמויות: "פרחה ג´ינג´ית גורילה", "צנונית", "עכברוש" וכו´... והפרקים? אלו שבהם המזימות של סמדר הצליחו. שתהיה מאושרת! דרך-אגב, בפורום יש רק 90 עמודים. בך האשם, מיכל!

אני חולה על הירידות של סמדר!

אפילו על רונה.....מה מצחיק! היא כ"כ צינית לפעמים! מעניין רק איך היא מבקרת את כל העולם ורק את עצמה היא לא..... והנה כל העקיצות ושמות ה"חיבה" שהיא המציאה עד כה: לרונה: פראחה ג´ינג´ית, כבשה מתולתלת, בילבי, גזר, גורילה, סוס... לשלומית: צנונית! ו.......זהו, לא?

היי, יעל הדר אמרה "גזר" גם אני לא

שמעתי את זה ממש....אבל יעל אמרה אז כנראה היא יודעת! מצחיקה האישה הזאת הא???

הילושי

New member
../images/Emo8.gifאני לא

אני לא הכי אהבתי את הפרק שדורון ורונה היו ביחד.... אהבתי יותר את הפרקים שהיו יותר פרקי "פעולה"....

LAEM

New member
מעניין איך זה יהיה.....

בהשוואה ללגעת באושר- למי שראה כמובן- יחסית די עבר מהר לגעת באושר...ביוחד שהייתה סיבה טובה כמו לחיי האהבה.....לפי דעתי הדבר הכי הכי מעניין עכשיו- לא זה לא הסוף כי 99% מהאנשים כבר יודעים איך זה ייגמר-הוא..... מה הדבר הבא?.........

אני לא יודעת מה אני עושה--->הצעות!!

בבקשה!!! יש לי מחר ברית ב-5 אחרי הצהריים ואני לא אספיק להגיע!!!! מה אני עושה??? אני אמנם אקליט את זה אבל כל הכייף זה לראות את זה בלייב עם כל עם ישראל ולא מוקלט!!!! אוףףףף מה אני עושה?????? הצעות בבקשההההההההההה

PinkGirl

New member
אממממממ...

לי יש מחר טיול ליומיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי איך לראות !!!!!!!!!!!! וגם הוידיאו שלנו לא בסדר, אני לא יכולה להקליט !!!!! איזה עיצבון דיי יווווווווווווווווווו: מה אני אעשה ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!

PinkGirl

New member
חחח..

רק שאלה.. לא חשבת על זה שגם חברות שלי יהיו בטיול ??

PinkGirl

New member
הלכתי בדקתי וחיפשתי בשבילך ..תגובה

יאאאאאאאאאאא איזו חמודה
חברה של אחותי מקליטה לי בסוף :))))))))))))))))))

LAE

New member
אז מה, הן לא יכולות לבקש מההורים

שיקליטו להן או לכוון הקלטה אוטומטית?

PinkGirl

New member
שמעי

הן לא רואות לחיי האהבה !!!!!!!!!!! מפגרות מה לעשות

למעלה