יום ארוך ומייגע...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
יום ארוך ומייגע...

שטרם נגמר
8 בבוקר (אולי סופסוף אני אגיע מוקדם) מתניעה
ו... כלום, האוטו מת, שבק חיים
מזמינה גרר, מגיעה רק ב-12 למוסך, וחלא עולים על הבעיה... מסתבר שבלילה ניסו לגנוב לי ת´אוטו, בני ז****...
הם רק שכחו שהאוטו שלי קצת משוכלל עם הרבה מערכות מיגון, אבל ראבקקקקק מאיפה יש לי עכשיו כסף לתקן ת´נזק
שצרות באות...הם באות בצרורות ובנוסף, נמצאה הילדה הודיה קדם ז"ל בשדה במושב ליד ירושלים, אני מדליקה
, יהיה זכרה ברוך
פתאום הכל מתגמד בחיים. מקווה שלכם היה יום קצת יותר טוב .

ניקולי

New member
ריקי

אכן יום עצוב בגלל הילדה הקטנה שנרצחה בדם קר..
לזכרה כמובן בקשר לרכב שלך אני חושבת שאת יכולה לברר בחברת הביטוח שלך באם תוכלי לתקן את הנזק ואז.. תשלמי רק השתתפות עצמית.. חוץ מזה איך את יודעת שניסו לפרוץ?? מ....ם חולרות אנשים לא יכולים לראות משהו ולא לגעת... שיהיה לך המשך יום נפלא

@@

New member
ניקולי נשמה ../images/Emo24.gif

היה אתמול גל של גנבות במושב שלי, 2 רכבים נגנבו ועשרות נחבלו... אני עדין לא הודעתי לחב´ הביטוח, כי אח"כ אני לא יכולה "להפיל" את זה על סוכנות הרכב. וחוץ מזה, השתתפות העצמית שלי 800 ש"ח אז נראה כבר מה יותר משתלם.
על ההקשבה

ניקולי

New member
אם הנזק הוא...

יותר מ 800 ש"ח מה נראה לך?? חוץ מזה שמאי בכל מצב צריך לראות את הרכב.. ככה תדעי.. נשמתי שיהיה לך בהצלחה!! אוהבת ניקול*

mariana

New member
היי

מה שלומך? בקשר לילדה אני בהלם אני המומה.
מדליקה
לזכרה לאנשים כאלה לא מגיע שיהיה להם ילדים בקשר לאוטו אני לא מבינה במכוניות, אבל המכונית הזאת הביאה לך יות מדי צרות

כסף כסף כסף

כמה צרות עושה הדבר הזה כשאין עושה צרות כשיש גם עושה צרות אבל כשרואים את הצרות בעולם הסובב אותנו יקירה מחר יהיה זה יום חדש ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות שיהיה יותר טוב שיהיה יותר שמח שיהיה יותר פתוח שיהיה יותר מכולכל שיהיה יותר בריא שיהיה יותר טוב

@@

New member
מרין, נוצה ונופרי...

תודה על ההקשבה ועל המילים המנחמות..
אם כי, קיבלתי
מהמוסך,
שלי ישן היום במוסך ומחר אני צריכה לפתוח את הארנק (שיש בו כמה שקלים) ולשלם בין 800 ל-1000 ש"ח...
זה מה שהיה חסר לי.

למעלה