WTF????
P Pink Bubbles New member 10/9/04 #20 לא. אני לא זוכרת. מי את?../images/Emo108.gif היית מישהי אחרת שהחליפה כינוי?
M MiTzi Miau New member 10/9/04 #27 היי מותק ../images/Emo108.gif לי מותר לאמץ ז"א אני בלעדית לוקחת אותו כי אני מיצי ולא אף בת אחרת, בחיים לא את אוהבת את ענת? בלאט לא ידעתי שדבר כזה אפשרי.. אבל בכל אופן נעים מאוד
היי מותק ../images/Emo108.gif לי מותר לאמץ ז"א אני בלעדית לוקחת אותו כי אני מיצי ולא אף בת אחרת, בחיים לא את אוהבת את ענת? בלאט לא ידעתי שדבר כזה אפשרי.. אבל בכל אופן נעים מאוד
M MiTzi Miau New member 10/9/04 #32 למה לקלל??? ../images/Emo108.gif יש כאלה שקוראות לעצמן לירי והשם שלהן לירון!
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 10/9/04 #39 נכון!../images/Emo110.gif פוסטמה קורירים לי לירון וכולם קוראים לי לירי אז שתקי
י יבח New member 10/9/04 #35 את לא זיוף...נכון...את סתם סתומה.. חסרת חיים שממציאה דברים!!! את זיוף ורבע! מפגרת! תלמדי להשתמש לפחות בביטוי הזה!!
את לא זיוף...נכון...את סתם סתומה.. חסרת חיים שממציאה דברים!!! את זיוף ורבע! מפגרת! תלמדי להשתמש לפחות בביטוי הזה!!
B Blondi100 New member 10/9/04 #36 תקשיבי פרוצה אני לא ממציאה דברים או יותר נכון- איזה דברים אני ממציאה בדיוק? אני לא זיוף אני בת-אדם מושלמת לעומתך.
תקשיבי פרוצה אני לא ממציאה דברים או יותר נכון- איזה דברים אני ממציאה בדיוק? אני לא זיוף אני בת-אדם מושלמת לעומתך.