יום אחרי ראשון הגיע

יום אחרי ראשון הגיע

אני משום מה ממש לא אוהבת את יום ראשון תחילת שבוע לא רואים את הקצה שלו והנה הוא עבר חלף לו וכבר שני כאן ישששש
משמח אותי מאד נה נני ננה נה
איך התחיל שני שלכם? אצלי הוא התחיל אמממ הפוך, הייתה לי ישיבה על הבוקר, אבל בשל כך שקיפלתי משוש רק לפנות בוקר לא 'תעוררתי וכשהטלפון לא הפסיק להרעיש ומתחתי משוש הבנתי שכבר מאוחר
התנצלתי ארוכות הסתובבתי לצד השני והמשכתי לישון
עכשיו יישרתי משוש וכנף ואני יכולה להתחיל את היום החדש
שיהיה לכוווולם יום נהדר רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
את הבוקר פותחים בתפילת "אנא בכח" ואז שארית הי

שארית היום מקבלת משמעות.... היום נושא שיעור המוסיקה השבועי שלי בבית האבות המקומי היה "חזרה למקורות" במסגרת חיפושיי נתקלתי בביצוע מקסים ל"אנא בכח"... מענין איך הניגון הזה לעולם לא מצליח להמאס עלי...., אני עדיין מוקסמת בכל פעם מחדש!!!! אכן מנגינה אלוהית!!!

ש ר ה לה

New member
כבר עברנו מבלי להרגיש בכך לשלישי פעמיים כיטוב

מעונן בחוץ עכשיו. אולי יקרה לנו נס שיגרום לגשם.......

ש ר ה לה

New member
עכשיו הבחנתי שהלינק בכלל לא עלה.., לא קל לעבו

לא קל לי לעבור בשלום את יממת שני בשבוע המתחילה לה בשעות הבוקר המוקדמות ומסתיימת רק למחרת עם שחר...., אז כן אלונדלי הייתי פה כמה דקות לפניך
, כשבנפשי מתנגנות להן זמירות http://www.youtube.com/watch?v=vECkcgjYpes&NR=1 ... כלל לא איכפת לי להעביר לשרביטך את הניצוח על ברכת הפעמיים כי טוב כי את עושה זאת כל כך טוב, מה שגורם להכפלת ה"כיטוב"
אני מתחילה בימים האחרונים לפנטז על ביקור ב"אוטופיה". בתור מי שסובלת קשות מהחום והלחות בימי קיץ מהבילים אלה, הייתם ממליצים לי ליישם את חלומי? או שמא להמתין לימים קרירים יותר?

צילוש43

New member
גשם אולי לא שרה לה...

אך לנס בהחלט לא אתנגד
טוב לא אחכה לו..פשוט נפעל לקבלו. אהבתי...אהבתי את השיר "אנה בכוח"...שמרתי...נפלאאאאאא

ניקו 45

New member
הן כתבתי לפני ימים זוהרת ../images/Emo13.gif

שבבוקר אין משיחין . מי ש"זורע" פגישת דיבורים על הבוקר ש"יקצור" שתיקה . וממרומי יום שלישי אאחל לך יום של שתיקות . את שיר הברכה כבר קיבלת משרל'ה . והתמונות שלך ... יאמיייייייייי , מקסימות אחת אחת ואין לי מושג מניין הן נופלות עלייך . אך בגינך אני "סותם" את הספריה שלי בתמונותייך הנפלאות . תודה .

למעלה