יום אחד ישנתי עד מאוחר

red mosquito

New member
יום אחד ישנתי עד מאוחר

והפורום משתגע?! כן החלטתי לפתוח הודעה חדשה במקום שהיא תיעלם בשרשור הענקי ההוא. יש לי כמה דברים להגיד לכם- - נראה לי שאביאל באמת התכוון לטוב הפעם, וביקש סליחה. -ג'ן לא אמרה שהיא מוכנה להחזיר אותו בכלל, אז למה לקפוץ למסקנות? - אורי,טל, נאמר ואביאל באמת רוצה להרוס, אתם תתנו לו להצליח?? חשבתי שאיכפת לכם מהפורום קצת יותר מזה, ראיתם כמה כולם אוהבים אותכם פה, ואתם בטח לא יכולים להתעלם מזה. -אני מאמינה שאם הרבה אנשים יעזבו ככה אחד אחרי השני לא ישאר לנו פורום, וכל כך חבל, כי זה הפורום שאני הכי אוהבת בעולם, פורום עם חברים ! פורום עם אנשים מקסימים שכבר למדתי להכיר במשך הזמן שאני פה! ואני לא רוצה לוותר עם זה ! כולם כאן חברים שלי, ולא משנה מה הכוונות של אביאל, לנו יש את הפורום, והפורום הוא של אנשים טובים שרוצים לדבר עם הפיג'מות ולהנות ! אני יודעת שכל מי שבפורום הזה הוא בן אדם מדהים, וכמו שכבר אמרו פה אנחנו כבר משפחה ! לא שווה שלא יישאר לנו פורום ! מאיזה סיבות שהן ! כולם פה חברים שלי

צודקת, אבל בבקשה-../images/Emo222.gif

אל תפתחו על זה דיון
טל אמר לי במסר שהוא עכשיו בפורום כי אביאל אמר שהוא הולך ולא יחזור עוד. די לזרוע מלח על הפצעים

מ א מ י2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

[היי,את יודעת שאני מעריצה אותך?
] אני לא יודעת,אני נפגעתי ממנו
. אבל אין לי בעיה שהוא יהיה פה. אולי את צודקת..
. אורי,טל-ל ה ש א ר !

red mosquito

New member
את מעריצה?

בגלל זה אני נשיאת מועדון המעריצים שלך!? מלכה ! אוהבת אותך !

מ א מ י2

New member
אבל אין לי ;[ ../images/Emo219.gif

יש לי רק את מועדון המעריצים של בייגלה P: [עזבו,סיפור ארוך מידי
] את יותר ממלכה! P:

מ א מ י2

New member
אבלאבלאבל../images/Emo219.gif

בגלל זה פירמטו לי ת'מחשב פעם שעברה ;[ וממילא זה תוקע לי ת'מחשב המניאק שלי P:.. לא :[

pusher

New member
אני בעדה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה זה פה??@! אני לא קולטת!! אני אמנם בקושי כותבת פה,אבל לא באשמתי,באמת
אתם קוראים לעצמכם מעריצים??
ועוד אתם??הילדים כמעט הכי פעילים פה ותורמים פה,אבל ככה לנטוש? באמת,עונה 4 נגמרה,אבל עובדה שהפורום היה פעיל גם לפני,אני בטוחה שבדיונים משותפים נוכל להעלות רעיונות להפעלה, אז לא לנטוש
חח

נ"ש דחוףף ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

יש פורום כזה שאפשר לעשות בו נסיונות של גולשים... יעני לראות ההודעה וזה... מישו יכול להגיד לי איזה פורום זה??

למעלה