יום אהבה שמח!

יום אהבה שמח! ../images/Emo23.gif

ומאחר ואין לנו בכלל מתיקות בפורום - איזה זוג עושה לכם את זה? (הסבר: זה השרשור לקריאות "ברידג' לנצח!", "ניקט שולתים", "טידג' מעולים גם אם יש להם חרא של קיצור", "קרוליין ות'ורן לעולם לא יישכחו". איזה זוג הוא הכי רומנטי בסדרה?

Indiman1

New member
טידג' ???

זה טיילור ורידג' ? עדיף בלי הקיצור המזוויע הזה... הזוג שלי זה בעצם זוג שלא קיים : טיילור וניק. למרות שרואים אותם מעט מאוד בסצינות של אחד על אחד, במקרים שזה כן קורה רואים עד כמה הכימיה בין שני השחקנים והדמויות מצוינת. הייתי שמח לאיזה טוויסט מפתיע שבו ניק, אחרי וידויים חושפנים אצל הפסיכולוגית, מגלה שהוא מאוהב בפסיכולוגית

Mikel20

New member
זה טרידג' ובכל מקרה

ת'ורן ומייסי הם הזוג של הסידרה, מאז ימי ההופעה ברוטרדם
דרך ההתמכרות של מייסי לאלכוהול, סאגת קרן/פיית', וכמובן ונציה ופורטופינו. לדעתי נורא חבל שבראדלי ויתר על הזוג הזה או לפחות היה נותן להם איזה ילד ככה שיהיה סיכוי שיחזרו..ת'ארלה ממש משעממים!

girlontop

New member
סטפני וברוק ../images/Emo3.gif

ת'ורן ומייסי ללא צל של ספק, אבל עד הרגע שת'ורן עזב אותה בשביל ברוק. לפני כן הם בהחלט היו הזוג של הסדרה. מקום שני: CJ ובקי, אם אתם בקטע של אהבות קצרצרות וסוחטות דמעות.

מרישה

New member
קרוליין ורידג'../images/Emo23.gif

היי אני לא צופה קבועה מאז שאין את קרוליין אבל נחמד לראות את הפורום:)

אני תמיד פינטזתי-../images/Emo11.gif

Pעל רומן בין טיילור ודיקן ..........
אבל בינתיים אני חושבת שברוק וניק הם זוג מדהים ואהבתי מאד את מייסי ותורן!!

S c a r l e t t

New member
קרוליין ורידג' היו מקסימים

למרות שאני לא בעד שום זוג שרידג' הוא חלק ממנו, רידג' לא יודע להתייחס לאישתו או למי שאיתו כמו שמגיעה לה. ותמיד רוצה בדיוק את מי שהוא זרק לפני שבוע, פשוט מגעיל.. גם בקי וסיג'יי היו מקסמים אבל הם לא החזיקו מעמד מספיק זמן כדי לזכות בתואר. אז אני חייבת לבחור במייסי ותורן שהיו אחד הזוגות המקסימים של הסדרה החל מהפגישה הראשונה made by sally בקווין מרי, פשוט זוג מקסים

Mikel20

New member
למען האמת הפגישה הראשונה שלהם

לא הייתה בקויין מרי, אלא בבר בלוס אנג'לס, מייסי שפכה על ת'ורן בטעות קפה (או ההפך אני לא זוכר)..זו הייתה הפגישה הראשונה וזה עוד היה עם ת'ורן הראשון (לפני ג'ף טראחטה, זו גם הייתה הסצינה היחידה שלו עם בובי איקס) ומשום מה גם בסדרה די התעלמו מזה אח"כ ותמיד התייחסו לפגישה הראשונה שלהם כאילו היא הייתה על הקווין מרי. דורש ועדת חקירה בנושא

girlontop

New member
טלפתיה!

הזכרתם את הפגישה בקווין מרי בדיוק שהעליתי את הקטע הזה... שימו לב שמייסי אומרת לת'ורן "אתה מוכר לי" - רפרנס לאותה פגישה שאכן היתה לה עם ת'ורן הקודם.

Mikel20

New member
חבל על הזמן!

המון תודה על הקטע הזה
וזה היה באמת מדהים, אני רואה את הקטע ואומר לעצמי שזה מוזר שהם לא זוכרים אחד את השני, ואז בסוף היא רומזת לו בדיוק על זה....גדול! זה זוג על!

S c a r l e t t

New member
וואלה, עכשיו כשאתה מזכיר את זה

לגמרי שכחתי מזה... טלי ממי את גדולה מהחיים, אני מתה על הקטע הזה

מרישה

New member
חחח

גם אני לא אהבתי את רידג'...אבל רציתי שקרוליין תהיה מרוצה:)

girlontop

New member
כדאי לך להישאר ../images/Emo140.gif

יהיו קטעי וידאו של קרוליין וקארן בימים הקרובים

S c a r l e t t

New member
אפשר להזמין...?

אם יש לך את המסיבה האחרונה של קרוליין בבית של סטף ואת הפרידה שלה מכולם זה יהיה מעולה להיזכר

ליבית1

New member
אני חושבת שאני לוקחת סיכון עם

התשובה שלי, כי נראה לי שאין פה הרבה אהבה לברוק (שהיא, מה לעשות, הדמות האהובה עלי בכל הסדרה הזו), אבל מבחינתי הזוג בהא הידיעה הוא כמובן : ברוק ורידג' (בלי מכות, טוב?) אני חושבת שבכל פעם שהם חוזרים אחד לשני, הלב שלי מתמלא באושר, ופחד ממה שהולך לבוא עליהם הפעם... ופעם אחת ולתמיד רציתי שיילך להם...

Indiman1

New member
אל דאגה, יש בפורום הזה המון

אוהבי ברוק. דווקא שונאי ברוק במיעוט. אפשר לספור אותם על יד אחת אפילו

למעלה