יום אהבה מדכא!!!

the beast 15

New member
יום אהבה מדכא!!!

היום הוא יום האהבה וכמובן ישבתי לי בבית שהחברים הסטריטים חוזרים מהפגישות הרומנטיות שלהם. כמה קשה זה לפגוש הומו נראה טוב ועוד בגילי נמאס לי אני רוצה חבר!!!!!! הבני נוער של היום פשוט פחדנים ולא מוכנים לצאת מהארון כדי שאני אתחיל איתם אם מישהו רוצה אהבה כמוני שיצור קשר ואני מחפש הומואים רק עד גיל 16 כן אני יודע צעיר אבל אז מה גם אני דרך אגב אני מחוץ לארון ואני גר באזור השרון ממני תום [email protected]

../images/Emo140.gif איזה חמוד ../images/Emo70.gif

אתה מזכיר לי אותי בגיל 15

fayd הפשוש

New member
אוי אני כל כך מיזדהה אם מה שאתה

אומר אני עצמי בן 16 ואני יודע כמה קשה זה לימצוא אהבה אני אישית מחפש כבר קרוב לחצי שנה ועדיין איין ישוע!!!!!!!! מה זה????????????? האם כל ההומואים בעולם מחפשים רק סקס????????????. (אלון במשבר!) אוקיי זהוא (אלון יצא מהשבר) (אלון בעצבים!) (אלון הולך)

theshadow3

New member
אבל -

כאשר אתה סטרייט, תמיד אתה יכול למצוא חברה (לא משנה באיזה גיל)! אבל כאשר אתה הומו - קשה למצוא חבר, כי לא הרבה יוצאים מהארון (אז אתה צריך לחכות ולהתבגר יותר)! אולי כדאי לי למצוא חברה....

טל קר

New member
אז למה יש אלף אתרים מהסוג של

קופידון, אתרי הכרויות, שירותי שידוכים, מודעות בעיתונים, תופעה ידועה של בליינדייטים, פורום סינגלס, פורומי הכרויות, פורום בליינדייט, וכו´ וכו´ והכל לסטרייטים? אולי כי בכל גיל ובכל העדפה לא קל למצוא בן זוג מתאים?

לירונר

New member
היי שאדאו ~../images/Emo70.gif~ ברוך הבא !

תתפלא לדעת שבכל יום חמישי שרשור השאדאו הגדול מחכה רק לך
הנה ה
, לרווייה !

לירונר

New member
השאדאו זה המועדון החביב ...

בימי רביעי מיטב חברי הפורום יוצאים אליו, וכותבים את מעלליהם בעיר הגדולה. מאוד נחמד, מומלץ בחום !

resputin

New member
ואם מישהו תוהה..

המועדון ´שאדו´, נמצא ברחוב אלנבי <כמובן..>, בדיוק שתיים וחצי מטר מהטיילת ומבניין האופרה.

RedRose

New member
באמת../images/Emo35.gif

אף פעם לא שמתי לב שהוא שם.. הממ.. אני אבדוק בפעם הבאה.. טוב, האמת שגם לא ממש חיפשתי..

למעלה