יום אבל זהו לי.

יום אבל זהו לי.

אתמול נשרף הסנטר, הברזתי מביצפר במיוחד כדי לראות את הבית שלי עולה באש. ועכשיו אני מגלה שסוגרים את הבית שלי!!! אין לי איפה להיות כמה חודשים טובים!!! מה נעשה?? מה נעשה?? אוף... ולא אני לא אמצא את דרכי לחור העונה לשם שינקין, או לגיהינום העונה לשם כיכר דיזינגוף אוף אוף אוף אני רוצה סנטר דרוזים מפגרים גם כן לא יודעים לשמור על החשמל שלהם כמו שצריך :-( :-( באסה באסה THiNK FLOYD מיכל נ.ב. תרגישו הזדהות!! שם נפגשנו לראשונה!!

napo

New member
מזדהה

כן עברתי שם ממש עצוב לראות מה שהולך שם. מנגב דימעה אחר דימעה נפו

flowr..

New member
``שירה, לכי הביתה. נשרפה הספריה``

זה בערך מה שקיבלתי היום כשבאתי בבוקר לבית-ספר וראיתי חבורה של ילדים חוזרים משם. מישהו הצית כנראה את הספריה בבית ספר שלי. אין לי מושג למה ומה זה נותן לו, אבל זה מה שקרה. לא חשבתי שזה משהו רציני, אבל אז באתי לספריה לראות את המחזה, וראיתי, קירות חומים, חלונות שרופים, ערימה גדולה של ספרים שחורים מפיח במרכז.. כנראה שלא ייצא לי לגמור את ``הלקוח`` שם בזמן הקרוב... ממש שריפה רצינית. חבל. זה די העציב אותי איכשהו... כל הספרים האלו שבטח עלו הרבה כסף, שוכבים שרופים במרכז. השומר אמר שכנראה מישהו זרק גפרור לתוך הספרייה, דרך החלון. אבל... למה? בגלל שונדליזם זה כל-כך מגניב? מה?.. לא הבנתי כל כך למה עשו את זה. אז שלחו את כולם הביתה. יום חופש. ייפי. (?).יש לי היום מבחן. היה אמור להיות. צירוף מקרים די מוזר, איך שמקומות נשרפים עכשיו... לא? מה יישרף מחר? מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? אולי בפעם הבאה גם יהיו שם אנשים, ככה שגם בני אדם ייפגעו ויהיה יותר מעניין? הממ? מה דעתכם? הממ... אני לא נוהגת לשהות שם הרבה, אבל... כן, חבל באמת על דיזינגוף סנטר... אבל לא ידעתי שסוגרים אותו עכשיו. כנראה שהמפגש הבא לא יתקיים שם, הא? flowr.. יום חופשי.

rastotman

New member
באמת חשבתי עליך כששמעתי על זה בבוקר

אבל יחזירו לך את הסנטר הזה מתי שהוא- זה לא כאילו הקניון הצמוד למקום מגוריך הוא הגרעעענד שאפילו פרחות לא ממש נהנות ללכת אליו.. ...גם אני מתה על האנשים האלה שלא משנה כמה רע לך מסוגלים לכתוב רק על עצמם...

למעלה