יוםכיפור.

Miss Bazuka

New member
יוםכיפור. ../images/Emo28.gif

מתכוונים לצום? הולכים לבית כנסת? איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.] ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? יוצאים ביום כיפור? צום קל וגמר חתימה טובה לכולנו.

Miss Bazuka

New member
עונה לעצמי ../images/Emo28.gif

מתכוונים לצום? כן. הולכים לבית כנסת? כן. איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.] את כל הדברים המינימלים. לצום, לא לראות טלויזיה, לא לנסוע. רצוי ללכת גם לבית כנסת, אפילו אם הולכים רק ל20 דקות. לא להתלבש כמו פרחות. [לא התכוונתי להעליב אף אחת
] ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? ארוך.
אז אני אגיד רק חלק. אמא- סליחה שאני לפעמים לא מתנהגת יפה. אבא- כנ"ל. אופיר- סליחה על כל העניין עם "ג'וני". מ'- סליחה ששברתי לך את הלב. |: הילה- סליחה שהכאבתי לך עם הכאפה הזאת.
שגיא- אחי הקטן והחמוד, סליחה שאני לפעמים לא מתנהגת אלייך יפה. נלנל- אחותי, סליחה שאת לא תמיד מקבלת את הייחס שמגיע לך. שיר- סליחה שלפעמים אני לא החבה הכי הכי. דניאל- כנ"ל. דגן- סליחה שסיפרתי
ב'- סליחה, שאני לא מבינה אותך. נועה- סליחה שלא תמיד הקשבתי לך. א'- סליחה שנתתי לך בעיטה. זה הגיע לך
סליחה בכ"ז >< סבא ז"ל- אני כועסת על עצמי שבימים האחרונים שלך לא הייתי איתך. סליחה.
זהו בעיקרון, בטוח שיש עוד. אין לי כח יותר. יוצאים ביום כיפור? כמובן, לטיילת. :)

Dewberry

New member
../images/Emo192.gif

מתכוונת לצום? נופ. הולכת לבית כנסת? נופ. איך מכבדת את היום הזה? לא דורסת אנשים. ממי הכי היית רוצה לבקש סליחה? מאמא אלוהים וממני. יוצאת ביום כיפור? בטח

eynav br

New member
עונה

מתכוונים לצום?לא הולכים לבית כנסת?לא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]לא נוסעת! ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? יוצאים ביום כיפור?לא גרה בארץ

sukrazit

New member
עונה

מתכוונים לצום? כן הולכים לבית כנסת? אולי איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.] צמים, לא מפעילים מכשירי חשמל, לא מתקלחים ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? מכל מי שפגעתי בו באותה מידה יוצאים ביום כיפור? לא בטוח

Miss Menta

New member
נצלש, שיניתי שוב כינוי ../images/Emo28.gif

XDD . זאת מיס בזוקה, מיי סלפ אנד אי. ^^"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ../images/Emo13.gif

מתכוונים לצום?בטח הולכים לבית כנסת?כה איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]אממ לא מדליקה אור וחשמל, לא כותבת וכל זה וצמה כמובן ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה?מכל מי שפגעתי בו באיזושהי דרך יוצאים ביום כיפור?לא, ישלי נקע מטומטם ברגל ;[ הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה

מתכוונים לצום
כן הולכים לבית כנסת
כן איך מכבדים את היום הזה
אני שומרת שבת... אז זה רגיל לי.. ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה
מכל מי שפגעתי בו יוצאים ביום כיפור
אולי

linoy pal

New member
עונהה

מתכוונים לצום?יאפ הולכים לבית כנסת?נראה לי שכן איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]יושבים בלי לעשות כלום וחושבים על כל הדברים הלא טובים שעשית ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה?מהאנשים שהכי חשובים לי שאני פוגעת בהם יוצאים ביום כיפור?כן..

lintu1

New member
שלי...

מתכוונים לצום?אנסה לפחות
הולכים לבית כנסת?לא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]צמה?! ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה?לא יודעת,מכל מי שפגעתי בו
יוצאים ביום כיפור?כן,על אופניים^.^

טנהנה

מתכוונים לצום? לא הולכים לבית כנסת? לא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.] לא ממש ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? מאף אחד, אם הרגשתי שפגעתי במישהו אמרתי לו את זה באותו הרגע. יוצאים ביום כיפור? חוץ מלבני דודים שלי במושב/לחברות במושב לא חושבת

עונה

מתכוונים לצום? אני רציתי אבל אני לא יכולה כשכולם טוחנים לי במבות מול הפרצוף.אני גם לא יכולה בלי המחשב. הולכים לבית כנסת? הלכתי פעם אחת. איך מכבדים את היום הזה? אני מנסה להיות הכי קרובה לצום. ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? מאמא שלי על זה שאני עושה לה צרות :/ יוצאים ביום כיפור? רציתי לצאת אבל החלטתי להישאר עם אמא שלי קצת.

talush2005

New member
עונה

מתכוונים לצום? כן הולכים לבית כנסת? לא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]...הממ בעיקר לא להדליק מחשב וטלביזיה ולא לראות מוסיקה ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? מכל מיני אנשים :) יוצאים ביום כיפור? כן

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif קצת במאוחר אבל שיהיה........

מתכוונים לצום? כן צמתי... הולכים לבית כנסת? לאא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]? מה?? לא יודעע אני לא עושה כלום פשוט צםםם ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה? לא יודעע יוצאים ביום כיפור? לאא כאילו פעם יצאתי אבל עכשיו אני כבר צם אז אני לא יכול לצום

עונההההה גם!!! ../images/Emo21.gif

מתכוונים לצום?
בטטטח הולכים לבית כנסת?
לא איך מכבדים את היום הזה?[זאת אומרת, איזה דברים עושים בשביל כבוד מינימלי.]
מתפללים אבל בבית ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה?
מכל מי שפגעתי בו. לא יודעת אם י שכאלה. אבל מי שכן- אז סליחה
יוצאים ביום כיפור?
לאא

למעלה