יול"ב: ירושלים - סיינה

יול"ב: ירושלים - סיינה

מחר ב19:00. סיינה מסוכנת מאד עם שני ניצחונות. אחד מהם כשהביסה ביול"ב את אלבה ברלין 79-63. מאמן:סימונה פיאנ`ג`אני שלראשונה קיבל משרת אימון. "ירושלים מועמדת לזכות ביול"ב" לטענתו! קצת מצחיק.. מישהו מכם יודע האם המשחק משודר??

eari

New member
מריו הימור?!

מריו הוכיח את עצמו כבר בעונה שעברה, לפחות בכל הנוגע להתקפה, אין הימור לגביו, היכולות שלו ידועות, הוא נשאר בידיעה לאיך שישחק.

צודק, אוסטין

כבר ידוע לגבי יכולתו ההתקפית בתוך הצבע, ולולא האמונה של שמיר בו, הוא היה נעלם עם מייסון, מה גם, שהיתה לשמיר אופציה תקציבית להחליפו.

אריאל5

New member
מחשק ענק דוקא לדעתי.

י-ם זכתה לבית קשה ולהגרלה לא פחות קשה משחק מול הקבוצה החזקה חימקי בחוץ שכמעט ניצחו ומשחק נגד המועמדת למאבק על מקום שני בבית ואותה נצנחו. י-ם שיחקה באמת טוב לפחות במחצית שניה ואל תשכחו שאילולי שיפוט שערוריתי י-ם הייתה ביתרון של לפחות 15 נק'.

eari

New member
איתן..

היות ולא ראיתי את המשחק, אני מחכה לשמוע את חות דעתך, (בטוח שהפעם כן ראית את המשחק!) גם אם היא לא אוביקטיבית לחלוטין, אני די נהנה לקרוא אותה.. :) מה שלא יהיה, אין ספק שסיינה קבוצה מצוינת (מקום שני באיטליה, מספיק?) ולחשוב שעוד יש לאן להשתפר.. יש מצב לאופטימיות..

z dead

New member
לא ראיתי,לא מעניין.

אולי 2 דקות פה ושם. כנ"ל חימקי ומכבי. בכל מקרה גולמאץ' זה לא וויציץ...מכל מה שראיתי ממנו,גם אם זה לא יותר מידי דקות.

eari

New member
חבל.. ../images/emo8.gif

גולמאץ` זה לא וויציץ! מישהו השוה ביניהם?! הרבה סנטרים באירופה לא עומדים ליד וויציץ.. אבל פוטנציאל ודאי שיש לו.. ובכל זאת, כמה מילים על נצחון לא רע.. אין?

z dead

New member
לא ראיתי

מה אני יכול לומר על משו שלא ראיתי? גם את המשחק בו מגדל הפסידה מול מכבי לא ראיתי ולכן לא הגבתי לגבי המשחק עצמו. גולמאץ'... יש לו הגנה אפילו יותר גרועה משל וויציץ' עד כמה שזה לא ייאמן ובהתקפה הוא לא השחקן שעשו ממנו בתחילת העונה.

AmiTutiT14

New member
משחק מדהים!

בכל פרמטר. כל הרבה זמן לא הייתי במשחק שכל כך הוקסמתי ממנו (אין לי תיאור יותר טוב לזה). שחקנים שנלחמו על כל כדור, אוהדים שלא הפסיקו לעודד (אפילו הזקנים!), והפתעת היום- מאיר טפירו. כדורסל יוצא מן הכלל, משובח ביותר. סיינה בדיוק נצחה את קבוצת היורוליג רומא לפני כמה ימים, ככה שאי אפשר לזלזל בה. נצחנו קבוצה חזקה. הלוואי שהפועל תמשיך ככה כל העונה, ויודעים מה, אפילו אין צורך בשיפור קיצוני ממש.

AmiTutiT14

New member
אגב, בנוגע לפצצת עשן-

לא אכפת לי אם אלה שהדליקו אותה קוראים פה או לא, אבל אני רק רוצה להגיד שהם אנשים מטומטמים. אתם רוצים לדחוף קבוצה לנצח? נהדר. תשירו לה, תעודדו אותה. אל תחנקו אותה. ממש מפגרים.

למעלה