יולי

זולו60

New member
יולי

כל כך הצטערתי לשמוע שאחרי חצי שנה שהיא באמת תקופה משמעותית נפלת. אני לא כתבתי כי הפורום נתקע ודווקא כשהייתי מאוד זקוקה לו אני נפלתי אחרי חודשיים וחצי שבשבילי זו גם היתה חתיכת תקופה. ובשבילי רק עם הזיבאן אני יכולה להתחיל שוב עם המלחמה נגד הסיגריות אבל מאחר וכבר לקחתי את הכדור האלה שלוש פעמים כמובן בהפרש זמן בין פעם אחת לשניה לא בא לי לקחת שוב את הכדורים גם אני עוברת כעת תקופה קשה הסכסוך עם השכנים בעליות וירידות ועד שהפרשה הנוכחית לא תסתיים אני לא רואה את עצמי מתחילה במלחמה נגד הסיגריה. אחר כך בנותי מגיעות מחו"ל וזו התרגשות גדולה אז יהיו מי שיגידו תירוצים תירוצים, אולי אבל כל אחד מכיר את עצמו. בינתיים סתם מנסה לדחות את הסיגריה פשוט כדי לעשן קצת פחות. ומה איתך כתבי איך את מתכוננת להתחיל הפעם. על איזה עזרים את מתכננת. אשמח לשמוע מה קורה איתך היום. מי יודע אולי אקבל תמריץ. בהצלחה בנסיון הקרוב

זולולולו איזה כיף שאת פה../images/Emo24.gif

הייייייייי, ברוך שובך אישה יקרה
כן נכון, הרע מכל קרה ואכן נפלתי
כרגע אני מעשנת די הרבה אפשר לומר. רזיתי מאד, השיעול עלה, גם כאבי הראש, עכשו אני רואה את הקשר בין עישון לאוכל. כשמעשנים לא אוכלים הרבה. אבל..........אני מרגישה פיזית לא טוב. האמת היא שאני מגעילה את עצמי לדעת, אני מתכוונת להתחיל שוב עם פרידום. את כל התהליך שוב, נשאר לי התרסיסים אז אני אקח אותם שוב. הקטע הוא שזה החלטה בראש וכרגע בגלל העבודה (תירוצים תירוצים תירוצים, נכון?
) אני עדיין מעשנת כי זה מאד מרגיע אותי. אז.....כשההחלטה תיפול אני אשוב להפסקת עישון מתי זה יקרה? בקרוב, אני מקווה כי אני לא כל כך אוהבת את עצמי יותר כמעשנת. אני מביטה במראה והפנים שלי צהובות, אני משתעלת המון והשמחת חיים שלי די נעלמה. אני לא מדברת על זה שאין לי כח לעשות ספורט איך אפשר לעשות ספורט עם סיגריה? זה המצב לכרגע. אז מה את אומרת? שננסה שתינו לנסות להפסיק לעשן ביחד? ניתן אחת לשניה כוחות? רוצה???????

זולו60

New member
יולי כל כך הייתי רוצה

גם אני מאוד לא מרוצה עם החזרה להיות מעשנת. אני בכלל לא משתעלת אבל כן יש לי קצת בעיות עם הנשימה. כל כך חבל לי לפח חודשים וחצי של גמילה. עדין לא יודעת כיצד להתחיל שוב, לא רוצה שוב זיבאן ופרידום לי לא הזיז. חוץ מזה שהעסק יקר מאוד מאוד. ועוד, הבניה אצל השכנים מוציאה אותי מדעתי כל יום סיפור חדש סתם לדוגמא היום השאירו אותי ללא מים מ 7 בבוקר עד 4 אחר הצהרים, למרות הפניות בע"פ לקבלן והפניות לבעל הבית לא הצלחתי להזיז כלום. וב 4 חזרו המים כאשר שני ברזים חשובים (במטבח וברז החיבור למכונת הכביסה) נשארו עם לחץ חלש. ועם זה אני צריכה להשאר עד יום ראשון. זו רק דוגמא אז אני שהתרגלתי להתמודד עם מצבים כאלה בעזרת הסיגריה מרגישה חלשה נגדה. נראה לי שבעית הנגמלים היא באמת הבעיה של כיצד להתמודד עם מצבים שונים ומשונים ללא הסיגריה. אולי כמה טיפולים אצל מהפנט יכולים לעזור. אבל מה לעשות לכל זה צריך הרבה כסף. דבר חיובי אחת אני יכולה לומר מספר הסיגריות שאני מעשנת ביום פחת. תגידי לי כשתתחילי שוב עם הגמילה מי יודע אולי אמצא כוחות להצטרף אליך. וכמו שאת אומרת נחזק אחת את השניה. בינתיים יש לנו בפורום שני מתחילים מאחלת לכם הצלחה במלחמה ויציאה לחירות מעבדות

למעלה