יולי ב-+yes

yesplus

New member
יולי ב-+yes

לפי סדר עלייה לאוויר: פיפ שואו - עונה שנייה. ימי שלישי ב-21:30 החל מ-12/7. כולה שלי - הסדרה של ראסל ט. דיוויס עליה דיברנו כבר כמה פעמים. ממליצה בחום. ימי בשלישי בשעה 22:00 החל מה-12/7. חדר מורים 4 - עונה רביעית ואחרונה לתוכנית המצליחה ביותר של CHANNEL 4. למכורים - מחכה לכם הפתעה אכזרית בתחילת הפרק הראשון. ימי שני ב-22:00 החל מ-18/7. הפמליה - ENTOURAGE -עונה ראשונה לדרמה הקומית החדשה של HBO. החיים ההוללים של כוכב עולה בהוליווד והפמליה הנלווית אליו. מסיבות פרועות, בחורות יפות, אחוזות פאר, כוכבים, סוכנים, כסף גדול, תהילה והחיים בצילו של החבר המצליח. ימי רביעי ב-21:30 החל מ-27/7. ואחרונים ובהחלט, בהחלט אהובים: משפחה בהפרעה - עונה שנייה. ימי שני בשעה 21:30 החל מ-1/8.

Aviad1987

New member
מעולה../images/Emo70.gif

איזה סדרות מעולות. סוף סוף 'משפחה בהפרעה', חיכיתי הרבה זמן

Zygon

New member
נרשמת התלהבת חסרת רסן.

יש על מי לסמוך. אפרופו ראסל T דיוויס,יש איזה מצב לתוכנית אחרת שלו,עם הרבה יותר תקציב בשם דוקטור הו ?

yesplus

New member
לא אצלנו.

סדרה עשויה היטב, חמודה לאוהבי הז'אנר - אבל לא אצלנו.

tals79

New member
יש סיכוי ל ...?

יש סיכוי לסדרת ה"המשך" של The Job בשם Rescue me ?

Guy Schlesnar

New member
האם יש סיכוי לראות את american dad

ביס פלוס בזמן הקרוב? יש בכלל תיכנונים לרכוש את העונה הראשונה?

Aviad1987

New member
שמעתי שהיא פחות טובה

אבל זה בהחלט יכול למלא את החסר אחרי שאיש משפחה תיגמר
אני מניח שיקח זמן עד שתגיע אלינו העונה הרביעית.

Guy Schlesnar

New member
היא לא פחות טובה,אבל היא שונה

אם איש משפחה צוחקת על המשפחה האמריקאית,אמריקן דד צוחקת על האומה האמריקנית,על היחס האמריקני לזרים.

גלׁ

New member
אאההההה

שתי הסדרות האהובות עלי חוזרות לעונות חדשות! עמדתי לשאול איפה חדר מורים 4.. Entourage-גדול פיפ שואו 2- מעולה, אני לא אשכח איך הוא השאיר לה הודעה על המשיבון "ביי סיינג סאמת'ינג סטופיד לייק איי.. לייק יו"

למעלה