יולי את עוד איתנו?

זולו60

New member
יולי את עוד איתנו?

מה שלומך? עדיין מתפקדת ללא הניקוטין??

היי לכולם

שמחה לראות שהצטרפו עוד אנשים (בעיקר נשיםם
) אני כרגע נמצאת בשלב של ה"אחרי" כלומר, אוקי, הפסקתי לעשן, אבל שמנתי ב-8 ק"ג ו...עכשו נכנסתי למשמעת עם האוכל עם הכושר והספורט, הסדר יום והעבודה וכל זה ו...אישי היקר והאהוב שממשיך לעשן בשצף קצף למרות שהוא הבטיח לי "שאם אני אפסיק לעשן אז גם הוא יפסיק" אז לא רק שהוא לא הפסיק אלא בכל פעם שאני באה לבקר אותו הוא מפטם אותי באוכל כל כך טעים ששובר לי את כל הדיאטה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הקיצר צודקת חני כל כך זה ממש קבוצת תמיכה פה וזה נהדרררר..... ואני שמחה לראות שיש פה נשים חדשות ומאחלת בהצלחה לכולן וכולם. אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני לא מעשנת ומאד טוב לי ככה. אוהבת אותכם.....

פורמה

New member
היי קושקוש ../images/Emo140.gif

יופי לשמוע ממך. נראה לי שבעיית ההשמנה משותפת פה כמעט לכולם, כך שה המקום לדבר גם על זה. על שיטות, הישגים וכו'. אני למשל העלתי 7 קילו בחודשיים, אחרכך הצלחתי לעצור את העליה ולהישאר על אותו משקל וזה היה הישג מבחינתי, ונכון להיום אפילו הורדתי קילו. השיטה - אני מצמצמת את כמות האוכל שאני מכניסה לפה. לא מוותרת על דברים משמינים, אז אני משקיעה באיכות על חשבון הכמות. בנוסף לזה אני הולכת הרבה ברגל, לא במיוחד אלא בדרך ל... בדרך מ... הקיצר, נראה שזה עובד יופי.

זולו60

New member
היה נחמד לשמוע ממך

ובאמת נתת לי הרגשה שהגמילה בשלב זה קטנה עלייך. נבהתי לראות את הספרה 8 ליד הק"ג חשבתי לי ש 7 ק"ג תהיה הספרה האחרונה בעליה במשקל עקב הגמילה כי שמעתי מיותר מידי נגמלים שמספר הקילוגרמים שהתווספו להם נע בין 2ק"ג ל 7ק"ג אני כבר הוספתי את ה 7 וממש מפחדת מה 8 רוצה להתחיל ללכת בכיוון ההפוך 7 6 5 4 וכן הלאה טוב לא מספיק לרצות צריך להתחיל לעשות משהו בנידון או קי כשיהיו תוצאות אדווח, אז יולי שיהיה לך בהצלחה עם שתי ההתמודדויוץ בי בינתיים

למעלה