יוליה יולה יולה../images/Emo70.gif
*בבקשה לא לשרשר את השירשור הזה ולא להגיב עד שאני יסיים.|זיהרות|, תודה.* יוליה יוליה יוליה. מי את בכלל? גיל: 21 מקום מגורים: ראשון לציון סגנון: אין סגנון אז אני אגדיר בעצמי -"גמישות לירית" מוטו: לעשות מה שאתה אוהב מבלי לפגוע באחרים. לתת, לתת ולתת! חלום: להצליח בזוגיות במשפחה ולהיות אשת קרירה מצליחה. לאחר 5 חודשים של מאמץ עז להגיע לגמר שבכלל הראשונית לציון הזאת בכלל לא יודעת לרקוד! היא לא רוקדת, היא גמישה. בגמישות קפצה עד לגמר והפתיעה את כולם. ביום החזרות לגמר יוליה נקע את הרגל ולא יכלה לרקוד. טרגדיה שררה בארץ.... היא תרקוד
מדוע
ולמה
מתי
לאחר מאמצים רבים יוליה עמדה על רגלייה בכל כוחה מפני שלא רצתה לעבד סתם ככה 5 חודשים נפלאים שלא הייתה מוותרת אלהם בחיים. יש אומרים שהיא זכתה בגמר מפני שנפצע והקהל רחם עלייה, היא יודעת את זה. היא אמרה בחדשות היום שראינו אותה....באמת אולי זאת הסיבה, אבל לא. אל תשכחו שהיא הייתה עד הרגע האחרון בתוכנית. הדהימה את השופטים, וגם את דוד
[ וזה משהו משהו]
במהלך כל העונה של נולד לרקוד 2 היא הדהימה את העולם בגמישותה. אז אנשים אולי היא זכתה בגלל הנקע וצומי שהיה בגמר. אבל בנינו, היא באמת נולדה לרקוד אולי לא כמו תום או כל אחד אחר. אבל הפרס מגיעה לה. יוליה היום סובלת עוד יותר מכאבים בשל מצבה שהתדרדר.... חוץ מזה, צביק'לה אמר שהיה אמור להיות עוד דואט עם חבלים [בטח שהם ירדו מהמשמיים כמו שעשתה מאיה] וזה באמת קשה לביצוע ואני משאר שזה היה אמור להיות ה-דו-א-ט. אנשים תשימו דקה את הגמר בצד ואת הפציע של היורשת שלנו. ותבינו, שהיא מדהימה למרות הכול. את בטוח שחלק לא יסכימו איתי, אבל זאת דעתי. אז מה שנותן לאחל לרקדנית הלוהטת של נולד לרקוד 2 זה; בהצלחה בהמשך הדרך, בהצלחה עם החבר. בנו יורק ,עם תום בנו יורק. עלי והצליחי, תראי את כישרונך והמון המון בהצלחה. ועכשיו שירשור תמונות וכתבו שקשורות לנולדת שלנו לרקוד יוליה!|
*בבקשה לא לשרשר את השירשור הזה ולא להגיב עד שאני יסיים.|זיהרות|, תודה.* יוליה יוליה יוליה. מי את בכלל? גיל: 21 מקום מגורים: ראשון לציון סגנון: אין סגנון אז אני אגדיר בעצמי -"גמישות לירית" מוטו: לעשות מה שאתה אוהב מבלי לפגוע באחרים. לתת, לתת ולתת! חלום: להצליח בזוגיות במשפחה ולהיות אשת קרירה מצליחה. לאחר 5 חודשים של מאמץ עז להגיע לגמר שבכלל הראשונית לציון הזאת בכלל לא יודעת לרקוד! היא לא רוקדת, היא גמישה. בגמישות קפצה עד לגמר והפתיעה את כולם. ביום החזרות לגמר יוליה נקע את הרגל ולא יכלה לרקוד. טרגדיה שררה בארץ.... היא תרקוד