יוכי תראי מה הכנתי

DUKASIT

New member
יוכי תראי מה הכנתי

פחדתי לשים 4 כוסות מים אז שמתי רק שלוש וחצי. הסתדרתי עם הבצק שיגעון. חילקתי לכל השכנים------ ואנחנו זללנו. (בלי הרוטב זה לא ממש טעים.) תודה רבה לך יקירתי וחג שמח לכולם

DUKASIT

New member
וגם פונץ'

זה משהו שלמדתי בקונדטוריה שעבדתי בה. שאריות של כל מיני עוגות. הוספתי לזה ליקר שוקולד, ליקר תפוזים, קקאו, סוכר,שוקולית, כוס נס קפה (בלי חלב) ואגוזים. מעל ציפיתי בגנאש וקישטתי בסירופ שוקולד. יצא טעים.

יוכי68

New member
דוכסית, אני רוצה להכין תפו"ע ובננה

במעטפת.מכירה מתכון פשוט - פרווה כמובן.אחרי הכבד הקצוץ

DUKASIT

New member
יוכי יקירתי

אין לי רעיון לתפו"ע ובננה
בקשר לפונץ' הרעיון הוא כזה: שומרים במקרר את כל השאריות של כל העוגות. יבשות, רטובות, עם קצפת...מה שיש. שמים בקערה גדולה ומוסיפים מה שרוצים. במקרה הזה הלכתי לכיוון קפה ואלכוהול. אפשר לכיון שוקולד. אפשר להוסיף שמנת מתוקה, מעדנים של שוקולד, קקאו, סוכר, שוקולית, אגוזים, פירות יבשים, מייפל, סירופ שוקולד, סירופ קפה למינהם. את הכל יחד לשים לעיסה. אם זה לא ממש רטוב אז אפשר להוסיף כוס נס קפה או כוס שוקו בלי חלב. אחר"כ משטחים בתבנית ומיישרים כמה שאפשר. (רצוי להעזר בפלטה). מכניסים להקפאה.אחר"כ מצפים. אפשר לצפות בשמנת עם שוקולד (גנאש). אפשר עם מה שבא לך... שמנת מתוקה מוקצפת עם סוכר וכפית נס קפה....כל רעיון. אפשר לגרד שוקולד... אני חתכתי קוביות קטנטת ושמתי בעטרות נייר. אפשר להכין גם כדורי שוקולד מהעיסה. אפשר גם לגלגל לנקניק בתוך נייר אפייה ולהקפיא ואחר"כ לצפות וליפרוס... בקיצר אין חוקים. זה יוצא טעים.

DUKASIT

New member
וככה בגלל שאני כבר בהתלהבות...

ג'חנון ע"פ המתכון של אלונה - כבר מוכן לשבת קודש הקרובה. הוא הולך לנוח במקפיא ואני לנקות את השייש ולישון.

יוכי68

New member
דוכסית.....10!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

כתבתי במתכון כ 4 כוסות - כל אחד והכוסות שלו - את יודעת........אני שופכת ישירות מהברז.מאז שאני שותפה בפורום התחלתי למדוד איך שהוא.............כל הכבוד! לידיעה: מאותו בצק רק קצת פחות מים, את יכולה להכין פריקסה.

DUKASIT

New member
יעלי את לא מקבלת ביס ../images/Emo67.gif

אם את רוצה אני אכין לך קינואה וסלט
ואם תגמרי הכל בצלחת תקבלי סופגניה קטנטנה

pirge

New member
יעלי, המנה שלך אלי../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif

kalah

New member
דוכסית-

לא ידעתי שעזבת את הקונדיטוריה.. האם תוכלי לפרט מעט על עוגת הפונץ'? נשמע כמו רעיון טוב להצלת פשלות קטנות..

מיכל63

New member
דוכסית העוגה שלך נראית מקצועית

כאילו שהגיעה ישר מהקונדיטוריה.... כל הכבוד
תלמידה חרוצה ומשקיעה! גם הספינז' יצאו לך מעולים

למעלה