מי שמעליי הוא איש שלא דיברתי איתו מלא זמן. ]:
M Mazi Love Brian New member 10/4/06 #24 ../images/Emo210.gifמי שמעליי היא שירהמהממתשאניאוהבתאותההמון
S S u p e r S h e e p New member 10/4/06 #26 מי שמעליי......./images/Emo163.gif לא מוכרת ואוהבת הראל סקעת *אין תגובה*:X
J Just TalTi New member 10/4/06 #27 מי שמעליי היא אמא שלי אמא, מה את עושה פה?! ולמה תמיד כשיש מי שמעליי אנחנו אומרות את זה אחת על השנייה לזזל? אני מדברת יותר מדיי
מי שמעליי היא אמא שלי אמא, מה את עושה פה?! ולמה תמיד כשיש מי שמעליי אנחנו אומרות את זה אחת על השנייה לזזל? אני מדברת יותר מדיי
S S u p e r S h e e p New member 10/4/06 #28 מי שמעליי../images/Emo163.gif הייתי אומרת לך לעשות לי ילד, אבל את הבת שלי. טוב נו, *פדופיליה*
S SPFAN New member 10/4/06 #29 מי שמעליי רוצה לעשות את הבת שלה ואגב, זה יותר גילוי עריות מאשר שזה פדופיליה היא יותר גדול ממך, וגם זה רק בשנה
מי שמעליי רוצה לעשות את הבת שלה ואגב, זה יותר גילוי עריות מאשר שזה פדופיליה היא יותר גדול ממך, וגם זה רק בשנה
S ScreamingForSomethin New member 10/4/06 #30 מי שמעליי..../images/Emo223.gif הי גרררר ואני מדברת איתי עכשיו במסן
ק קאטי22 New member 10/4/06 #33 מי שמעליי... (נראה לי)...אם אני לא טועה נמצא\ת גם בפורום THE O.C או מגרש ביתי...בקיצור באחד הפורומים שגם אני נמצאת בהם!
מי שמעליי... (נראה לי)...אם אני לא טועה נמצא\ת גם בפורום THE O.C או מגרש ביתי...בקיצור באחד הפורומים שגם אני נמצאת בהם!