יוטה

alon678

New member
יוטה ../images/Emo58.gif

בפרק האחרון נוכחנו לדעת שפני כמעט כל הנמלטים מועדות ליוטה, באופן נפרד (למעט מייקל שהולך עם אחיו), במטרה לקחת את 5 מיליון הדולר של ווסטמורלנד. אבל משהו לא ברור פה: יוטה היא מדינה גדולה, שטחה הוא פי 11 משטח מדינת ישראל. איך לעזאזל כל האחרים ידעו בדיוק היכן למצוא את המזוודה עם הכסף בתוך המדינה הזאת? הרי ווסטמורלנד אמר למייקל בלחש את המיקום המדוייק רגעים אחדים לפני מותו, ולכן רק הוא אמור לדעת. נניח לצורך הוויכוח שגם אולי סי-נואוט שמע את המיקום המדוייק. אז למה כל האחרים נוסעים ליוטה באופן כללי מבלי שהם יודעים את המיקום המדוייק של המזוודה?

DevilGirl92

New member
../images/Emo58.gif

גם טי באג שמע את ווסטמורלנד[מתגעגעים אליך, צ'רלס] אבל מה שבאמת לא ברור לי-מאיפה לעזאזל טווינר יודע את זה? הוא לא המשיך עם האחרים

y1shokata

New member
../images/Emo58.gif

כל הנוכחים שמעו את ווסטמורלנד. הוא לא בדיוק לחש. באותו הפרק אפשר לראות את כולם מסתובבים עם פניהם לצ'רלס כששמעו על 5 מליון הדולר. כל מי שהיה שם יודע.

alon678

New member
מממ

אין לי כרגע את הפרק 1x21 בהישג יד, אז אצטרך להאמין לכם.. למרות שאני זוכר במעורפל שווסטמ' אמר את זה כבר כשרוב החבר'ה כבר עברו לצד השני, מעבר לחומה... מוזר..

mayden

New member
Like duh?

אם תשימי לב לפרק עוד פעם ותראי את הפרק ה21 עוד פעם, את תופתעי לגלות שהוא לא "לוחש" בדיוק והמון מסתובבים אליו. ואגב, לא הבנתי למה סימנתם ספויילר זה כבר שודר בטלוויזיה וזה בהחלט לא ספויילר יחסית למה שהמנהל (בן) הגדיר כשעושים את הסימן הזה רק לעונה השנייה.

alon678

New member
או-קיי

ראה את תשובתי "מממ" טיפה למעלה. וזה ספויילר כי התייחסתי לפרק האחרון, שבו מראים את החבר'ה בתנועה או מתכוננים לתנועה לכיוון יוטה. ואגב, סתם מעניין, מה גרם לחשוב שאני בת?

psycho360

New member
בדיוק אתמול בדקתי אתזה!!../images/Emo58.gif

גם אני חשדתי. אז ראיתי את הפרק ומי ששמעו אותו היו: סי-נוט טי-באג וטווינר. והראו גם איך כולם מסתכלים עליו וטי באג ליקק את השפתיים
[
] ואז הם אמרו לטווינר "נו מה אתה מחכה? לך כבר!!" והוא הלך, אבל עדיין שמע. ואחרי זה בפרק 0102 אם אני לא טועה גם ג'ון אברוצי שמע על זה.. אבל ג'ון לא שמע את המיקום המדוייק

אליהו1919

New member
רגע ג'ון לא הולך ליוטה

או שאני טועה? אתם בטוחים שגם הוא הולך? הוא לא צריך את הכסף

Im Don Juan

New member
אני מתערב ש.. (ניחוש פרוע)

אברוצי יפגוש ביוטה את מייקל וירדוף אחריו לקחת את הכסף כמו ששאברוצי אמר כשהם נפרדו: "אני מאמין שעוד נפגש" (משו כזה)

אליהו1919

New member
הוא רוצה את פיבונצי ולשם כך דרוש לו

מייקל, והוא משער שמייקל בדרכו ליוטה ושם יבקש ממנו את פיבונצי.

למעלה