יוטה גאז - מה הלאה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לא סוד שלא האמנתי בהם בתחילת הפלייאוף אבל איכשהו ככל שהפלייאוף התקדם השתכנעתי שהעונה הם יכולים ללכת עד הגמר והפציעה של קוואי גם גרמה לי לחשוב שהם אפילו יגיעו לשם בקלות מאותו רגע.
אז זה לא קרה ועכשיו נשאלת השאלה, איך ממשיכים מפה?

לי מרגיש שלא נראה מיוטה עוד עונה כזאת בתקופה הקרובה ושזה הכי טוב שהיה להם להציע.
אבל בכל זאת, מה הם צריכים לעשות בשביל להישאר בטופ ואולי מעבר לזה?
האם סניידר שפשוט קרס בשני המשחקים האחרונים צריך להישאר?
אני מניח שברור שקונלי לא נשאר וגם אם כן, זה יהיה בחוזה קטן משמעותית כך שבכל מקרה מתפנה להם המון כסף כי בכל זאת קונלי הוא האוברפיי הגדול בליגה, השאלה איך הם ינצלו את זה ואיזה שחקנים הם יביאו כדי לעבות את הסגל.

אז מה אתם הייתם עושים?
 

Rapgamer

Well-known member
מסכים איתך שזה מה שיש להם להציע. לכאורה קונלי לא שיחק לאורך הסדרה אבל הדרך שבה גובר נוטרל מול הקליפרס (וגם בסדרות קודמות בעבר), יחד עם המגבלות המובנות של אינגלס, פוגעים בקבוצתיות של הג'אז, אותה קבוצתיות שנותנת להם את האדג' על פני היריבות. בפלייאוף ההתקפה שלהם מתבססת על יכולת אישית של מיצ'ל-קונלי-בוגדנוביץ' שהיא טובה מאוד אבל לא טובה ברמת אלופה.
גם הגנתית ראינו את הג'אז מאכזבים סך הכל מול מצ'אפ שהצריך מהם לבצע התאמות, בהקשר הזה סדרה מאוד מאכזבת של קווין סניידר.
האם הוא צריך להישאר? אני נוטה לומר שכן. אין ספק שהוא מאמן טוב מאוד וצריך לתת לו את ההזדמנות ללמוד מהטעויות של עצמו.
ליוטה אין ממש נתיבים להתחזק, המקסימום שהם יכולים לעשות זה להשאיר את הקיים. מיצ'ל וגובר ישתכרו ביחד 360 מיליון דולר וגם החוזים של בוגדנוביץ' ושל קונלי (אם ישאר) יהיו לא קטנים.
אז בינתיים יוטה תמשיך להיות קבוצה של סיבוב שני במערב, שתחת הנסיבות הנכונות יכולה להפתיע ואולי לעקוץ פיינלס. זה לא מה שהם קיוו לו לאורך העונה הטובה שהייתה להם אבל זה גם יותר טוב ממה שאפשר לומר על 80% מהקבוצות בליגה.
 
למעלה