יוחזר Lonely In Blue

Lonely In Blue

New member
אכן...

לא הבנתי נכון, ולכן הבאתי את הקישור. טרול הוא אדם הכותב הודעות שהן צ'יזבאט, שאין מאחריהן כל כוונה רצינית, אלא רק כדי "למתוח" את יתר הגולשים. אמקד את השאלה עליה ביקשתי את תגובתך, מדוע, כאשר אינך נוהגת למחוק שום הודעה, כפי שמודגם למשל בצילום המצורף, מדוע מצאת לנכון למחוק דווקא את ההודעה של "אחת קרציה", המופיע בצילום שכבר הוצג בתחילת ענף זה בשירשור.

my sunshine

New member
בוא...

אחת ולתמיד : מחקתי כי הופיע פעמיים. הענין סגור, תודה על ההתעניינות המשך ערב נעים.

מ ה פ כ ן

New member
מצטרף לעצומה... ../images/Emo45.gif

אם כבר, יש אחר/ים שצריך להעיף לפניו, ויפה שעה אחת קודם...

wxyz2006

New member
צדף, זה לא עליך אלה לכל השאר ...

פונה אני אליכם בתחינה ובקשה ומתפלש אנוכי ברגבי עפר אשר לרגליכם, אנא שימעו את דברי. חדל זיוני שכל ברשת!!!! די עם הטלות הבוץ, תגובות ל ... ותגובות לתגובות ל... מספיק עם בירורי היחסים, זה לא מעניין אף אחד, אם המנהלת מוחקת בסתר היא בודאי שלא תודה בכך, ואם היא לא מוחקת אז למה להעליל. אנו נימצאים פה כדי קצת לשפוך את הלב, קצת 'לפגוש' אנשים מענינים, קצת להתווכח על נושאים מעניינים, מספיק עם הבירורים האלה!!!

WXYZ יקר

כמה דברים: אחד השירשור נפתח כדי לLONELY יחזור הדבר השני אני קיבלתי תגובה בהודעה שכתבתי באמת מהלב ומתוך כאב על כך שאני מטומטמת לדעתי הודעה כזאת צריכה להמחק. מעבר לכך יש פה אנשים סופר איכותיים לטעמי אני נכנסת לפה כל יום וקוראת את ההודעות והתגובות של קבוצת המשתתפים כאן כולל של סאנשיין איך כל נושא שעולה באמת זוכה לתגובה רצינית, מחבקת כשצריך, איך מתנהל פה סיעור מוחות של אנשים אינטלקטואליים (בניגוד למקומות אחרים בתפוז). אני נהנת להיות כאן זה פורום חושב, מכבד, מעניין והייתי רוצה שדווקא האנשים המעניינים ישארו זה הכל.

wxyz2006

New member
מסכים עם כל מילה שלך ...

אני הייתי הראשון שהצטרף אליך בקריאה ל- Lonely לחזור. לגבי ניבול הפה שציינת - הגבתי עליו באותו השירשור עצמו. אני לא חושב שמנהלת מסוגלת או צריכה לעקוב אחרי כל מסרון, אלה להתערב במקרים קיצוניים ביותר. ניבול הפה, גם אם הוא דוחה ומעליב, אינו נופל לקטגוריה זו. הדרך היותר פשוטה היא שאנשים שסולדים מסגנון זה פשוט יפסיקו להגיב אליו. הבן אדם ימשיך להתפלש רק עם הדומים לו. ולגבי הפורום המעניין והאיכותי - מסכים לחלוטין. כל מה שביקשתי להגיד זה שלא צריך להפוך גם את השירשור הזה לבמה להתנצחויות מיותרות של 'מי אמר על מי מה'. וכמו כן המסרון הקודם לא הופנה אליך.

כמה חארטה בשרשר אחד...

יוחזר הגולן לאלתר
יוחזר פסוקו של יום
יוחזר פרק 34 של הוואי 0-5
מי לקח לך משו,הא? " אני מבקשת מסנשיין להחזיר את Lonely In Blue "...כאילו,סנשיין כלאה לך אותו באיזה מרתף חשוך במעמקי ארץ לא נודעת? בחייאת צדפונית...ת'גן של טרום טרום סיימנו שנה שעברה...בואי תעלי כבר כיתה.
סנשייןןןןןןןןןןןןןןן...אני מבקשת ממך להחזיר לי ת'פונצ'ו הארגנטינאי שלי שנעלם...ולהעמיד בפינה עם שתי רגליות באוויר,את אלו שהשתלחו בי בזמן שבכיתי על העלמו...עכשיוווווווווווווווווו
כמה חארטה

Lonely In Blue

New member
לוא למשל...

לא הייתי נדרש לכתיבה נאותה, הייתי מעיר לך כאן להפסיק להשתלח בקוראים, ולכתוב כתיבה עניינית. אופס... כתיבה נאותה...

Lonely In Blue

New member
ולוא רציתי להיות ענייני...

היית כותב לך שמרוב התנשאות, נפיחוּת ( שימי לב, ניקדתי במיוחד עבורך ) וחשיבות עצמית, את ממש שופעת זלזול כלפי הסביבה. וקיימת אימרה ( אני חושב, אם לא, אז תהיה קיימת מעכשיו ) האומרת : "כבד למען יכבדוך". כיון שאינך מכבדת אחרים, אינך ראוייה לשום התייחסות מכובדת.

לנודניקית

תרשי לי לא לרדת לרמה שהיא מתחת לרמתי ולהגיב לך. והניק אגב הוא צדף האחת ולא צדפונית. איך שהניק מתאים לאישיות האדם לשפתו, לרמתו וכמה אפשר ללמוד על רמת האינטיליגנציה שלו, פשוט מדהים.

תדיגי...

אם אחליף ת'ניקנוק שלי ל... הנודניקית עם הצמה זה כן יזרזף לי טיפות אינטליגנציה לאונה השמאלית? וזה שאת לא יורדת...זה מיצויין...גמני תמיד דוגלת בלא לרדת
ד"א...אבל את זה את לא חייבת לקחת...אני גם דוגלת בלא לבלוע
ערב רוטט לנו

my sunshine

New member
בואי...

אני מבקשת... תחליפי, לא תחליפי... מה זה חשוב. רק תעשי לי טובה: בואי לא נרד...

בואי???../images/Emo12.gif

את אומרת לי בואי??????????????? שאני אבוא?????????????? בואי את
זהו שאמרתי...לא קראת לי?... גמני תמיד דוגלת בלא לרדת
תדיגי... אז להחליף או לא להחליף?...קשה לי עם זה שלא חשוב לך...אולי תתחרטי?

Lonely In Blue

New member
אם............

אם היית חברה אמיתית, היית מבינה שאת מציקה לחברתך, מערערת את סמכותה כמנהלת בפורום, ומכניסה אותה לקונפליקטים. ואולי את אכן חברה אמיתית ( מנין לי לדעת ), ואז האפשרות היחידה שנותרה... היא שאת פשוט לא מבינה. האמת, זה נשמע אפילו יותר סביר.

רות 2

New member
תגידו נפלתן על הראש............

"בלי לרדת" ככה במחי יד ........ לבטל פוזה או פוזותיים שכאלה לא צריך לדון בעניין בכובד ראש ..........?!! ככה לוותר ?.

עכשיו את...יורדת לי?????

הקשיבי לי טוב רות... מחי יד אני מוכנה...לרדת-לא
אם את יכולה לשלב לי בין היד לירידה...אני מוכנה לשקול ת'תנוחיה הזו בקלילות... כובד הראסיה כבר התנגחה לי בקיר מספיק היום

כוכב 38

New member
זה מדהים אותי כל פעם מחדש

איך הפורום מחקה לרעה את מציאות היחסים בין בני אדם. גם אני יותר מהקוראים ופחות מהכותבים. מצאתי לי פורום המתנהל על מי מנוחות, מעמיק ואיכותי, ופתאום מי המנוחות הפכו למיים עכורים כי תמיד יש מישהו או מישהם שצריכים להעכיר את האווירה. מדוע אי אפשר להתנהל בבגרות, בלי יותר מדי אגו ? הפורום שמטרתו המקורית הייתה תמיכה ושיתוף הופך אט אט לשדה מריבה והתנגחות. אז מי שלא בא לו -לא חייב להיות כאן ואני מקווה שאלה שישארו לא יהיו אלה הציניים, מחרחרי הריב אלא דווקא שוחרי מי המנוחות כמקודם.

למעלה