יוחזר Lonely In Blue

יוחזר Lonely In Blue

אמנם אני רק חודשיים פה אבל נהנית לקרוא את שכותבים המשתתפים פה. כמו שכתבתי כתיבה חושבת ובוגרת. אחד האנשים שכתב בצורה נאותה, כתב יפה העלה נושאים לדיון היה Lonely In Blue. ההתייחסות שלו תמיד היתה רצינית ומעוררת מחשבה ותמיד בשפה יפה לעומת תגובה אחת שקיבלתי שהיתה פוגעת מעליבה וברמה של שוק אך לא נימחקה. אי לכך אני מבקשת מסנשיין להחזיר את Lonely In Blue ודווקא להעיר לאותם שמשתלחים בשפה פוגעת. מי שחושב כמוני מוזמן לכתוב את דעתו וגם מי שלא. זו בקשתי להנהלת הפורום.

wxyz2006

New member
מצטרף מכל הלב!

אין ... אין ... אין כוח למריבות!!! כפי שכתבת - לא יאה ולא נאה להשתלח, לא בכותבים וגם לא במקום אחר. אפשר ורצוי ומומלץ להביע כל רעיון גם אם ביקורתי בדרך נאותה. מסכים איתך וגם עם Lonely. לצערי אני לא כל כך מאמין שניתן להשתלט בצורה יעילה על מי שלא נוהג כך. אנשים אשר פוגעים כאן באחרים אינם ראויים לתגובה, כך שבאופן 'עצמוני' לחלוטין הם ישתכשכו רק עם עצמם. ניתן להגיע לכך מבלי להזקק לצנזורה, אלה במקרים חריגים ממש.

טליה1233

New member
מצטרפת מאוד לעצומה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

בזמן המועט, למדתי להכיר אדם משכמו ומעלה. רבות המילים הנפלאות שלמדתי עליו (שאוכל לקשור לכתרו). אדם מצויין שאין ברשת רבים כמותו. (וכל זאת, אף שהתלוצצתי עמו כחדשה דנדשית
)

טליה1233

New member
מופתעת

האין לאף אחד/אחת בפורום הזה שמץ אכפתיות על פועלו של לונלי למען באי הפורום? האין לכם/לכן ולו שמץ רצון שיהיה, שיגיב, שישפר ויעשיר את כולם/ן? מופתעת מופתעת מאוד..

א ש לי

New member
כבוד המנהלת ולונלי היקר.

קצת מוזר לי שביקשתי לדעת מדוע התבקשת לונלי לא לכתוב בפורום הזה ולא רק שלא נענתי גם הודעתי חוברה בשרשור וניבלעה שם...משום מה.... אחרי מחיקות של הודעות שלא צריכות להימחק ואחרות שנימחקות שלא בצדק ואולי בכדי להעיר את הפורום בכל מחיר, (דבר שלמעשה לא ממש מצליח, ואולי הדרך הזו בכל זאת לא נכונה), משהו לא מתחבר לי פה, כל עוד ואני לא מקבלת שום הסבר...בפרט שגם צדף דאגה לפתוח שרשור נוסף וממשיכה לה השתיקה...הכול תמוהה. לונלי יקר וגברת מנהלת יקרה אנחנו מחכים להסברים. תודה מראש.

רות 2

New member
אולי כי זה לא עניינך

ואם בא לך כל כך להבין פשוט שלחי לו מסר אם ירצה יעניין אותך אם לא אז פשוט לא וכך גם לגבי המינהלת שלא חייבת לך דין וחשבון פני להנהלה ובקשי לנהל פורום אם את חושבת שאת יודעת מה צריך להימחק ומה לא ........... וכל זה נאמר מבלי שאני יודעת מה נימחק מתי למה ואיך ............. ובלי קשאר לדעתי האישית בנוגע ללונלישאותה הוא בטח יודע.. אעלק מחכה להסברים... (צבע צהוב להרגעת הרוחות
)

Lonely In Blue

New member
ואולי..

גם אם את צודקת, שהמנהלת לא חייבת לה דין וחשבון, עדיין זכותה לבקש את ההסברים, בלי שייתנפלו עליה ? בכל אופן, חשוב לי להבהיר, היות ובשירשור הזה הוזכרתי והוזכרו גם מחיקות מיותרות, שאין קשר בין השניים. שום הודעה שלי לא נמחקה עד כה ע"י my sunshine, וזאת ייאמר לזכותה.

רות 2

New member
אף אחד לא לוקח לה את הזכות

ובאשר לבלוג מזל טוב והצלחה ומקווה שבעתיד יהיו נושאים מענינים יותר להגיב להם ולא הבולשיט(וזו רק דעתי שלי) שנוגע להתנהלות של פורומים

Lonely In Blue

New member
תודה...

ולצערי... על אף שאני מעריך את דעתך, הבולשיט הזה, הוא זה התקוע לנו על סדר היום, ואין מנוס אלא להתעסק בו. וזו רק דעתי שלי.

רות 2

New member
תקוע לנו?..............??????

תקוע לך אולי ........... לא לי, מו שרי לי אני מעדיפה שיתקעו דברים אחרים על סדר היום ............... ומקווה ששירשור זה ירד אל תהום הנשייה כמו כל שירשור

Lonely In Blue

New member
כרגע...

יש שניים, שיש להם את הפריווילגיה להשתלח. "Noam גורדון", ו- "הנודניקית עם הקוקו". המצב הזה אינו יכול להיות קביל. אין לי בעייה שהם ימשיכו להשתלח ( כל עוד אינם עוברים לגידופים או לאאוטינג ), בתנאי שאפשר יהיה גם להחזיר להם באותה המטבע. ואז... נראה אותם. אבל... אז הם "נעלמים" מן הפורום ומפעילים מניפולציות ריגשיות על המנהלת.

א ש לי

New member
רותי

לא זוכרת שפעם הגבתי לתגובותייך למעשה, לא אהבתי לקרוא אותך והפסקתי לקרוא אותך אחרי שתיי תגובות שלך עכשיו הזכרת לי למה:) היי שלום.

Lonely In Blue

New member
אני רוצה לבשר לך ולכל משתתפי הפורום

שפתחתי בלוג. היות ואיני יודע מה המדיניות בפורום זה, לגבי איזכור ישיר של בלוגים ( אני יודע שבפורום השכן, המדיניות המוצהרת, השונה מן זו המתבצעת, היא לאפשר רק כאיזכור בחתימה, או לאחר הבאת פוסט במלואו ), לא אביא קישור אליו, אלא רק אציין, שניתן להגיע אליו דרך הכרטיס האישי שלי. את ההסברים שלי, לאשר התרחש, בחרתי לכתוב שם. מקווה שזה עונה על אותו חלק מתוך בקשתך, שהופנה אליי. וכמובן, שכל משתתפי הפורום מוזמנים לקרוא שם, וגם להגיב.

my sunshine

New member
מצטערת

לאכזב אותך, אך אינני נוהגת למחוק הודעות, אלא רק עפ"י בקשת פותח השרשור או אם זה משהו הנוגד את כללי
כגון פרסומת וכד'. כך שהייתי ממליצה לך לחפש בדפי הפורום, ההודעה וודאי היכן שפתחת אותה, וגם לא שורשרה לשרשור אחר. זו לא דרך התנהלותי ואינני מתכוונת לשנות אותה. בנוגע ללונלי, כל שהיה לי לומר נאמר בשרשור המפורסם. ושם ניתן לראות שביקשתי מלונלי להתנהל בפורום בצורה עניינית ושאינה מתנגחת בגולשים אחרים. האם לעזוב את הפורום או לא, זוהי החלטתו של לונלי .

Lonely In Blue

New member
הייתי רוצה לדעת...

אם מותר להביא קישור ישיר לרשומות בבלוג. ישנן שם שתי רשומות, אותן הייתי רוצה שתיקראי. האחת, נוגעת לבקשתך להתנהל בצורה עניינית. אולי, אם תיקראי אותה בתשומת לב, זה יביא אותך לחשוב אחרת. האחרת, מביעה תמיהה על המחיקה של רשומה, אשר היתה יכולה לאפשר מיידית לדעת, שההודעה הזאת נכתבה ע"י טרול. את הערכתי לסיגנון הניהול הליברלי, אשר אינו נוהג למחוק הודעות, כבר הבעתי בעבר, ואפילו בשירשור זה.

Lonely In Blue

New member
אולי השאלה נבלעה בתוך כלל מה שנכתב

אחזור עליה שוב. הייתי רוצה לדעת מה המדיניות הקיימת בפורום. האם מותר להביא קישורים ישירים להודעות בבלוג ? כאשר תיקראי הודעה זאת, אשמח לתשובתך.

my sunshine

New member
קישור לבלוג

בחתימה, אפשרי לחלוטין.בנוגע לפרסום בגוף ההודעה, ניתן לפרסם חלק מהבלוג, או את כל הרשומה. תמיד ניתן לרשום שאת שאר הפוסט ניתן לקרוא בבלוג. כל שרשור הנפתח בפורום, מבחינתי אני מתייחסת אליו כאל משהו אמיתי שנכתב על ידי הגולש. ולא כאל טרול.

Lonely In Blue

New member
אבקש את תגובתך...

בא לכם לשחק בספקולציות ? הפוסט הקודם, עסק כולו באמירות אשר צוטטו מארכיון הפורום. בפוסט הזה, בא לי דווקא לשחק בנדמה לי. בפרק ב` נכתבה אתמול הודעה, אשר בעקבותיה התפתח שירשור ארוך. על פניה, ההודעה נראית כהודעה של טרול. גולשים מזדמנים כתבו שם : "ולי זה נשמע סיפור מופרך", "גם בעיני לא הכל מתחבר", וגם "aviavram" שואל שם : "היום זה 1 באפריל ?". אילו ידעו הגולשים, שאותה ההודעה, מילה במילה, נכתבה תחת שני כינויים. האחד ( כפי שנשאר ) "ליXת1ש", והשני (אשר נמחק ) "אחת קרציה", ( ברשותי צילום מסך של שתי ההודעות ), האם היה נותר מישהו שלא היה מבין שמדובר בטרול ? האם אין זה מוזר שמנהלת, אשר אינה מוחקת אפילו לא הודעות מן הסוג הזה, מחקה דווקא את ההודעה, אשר היתה נותנת לכל אחד להבין שמדובר בטרול, והותירה את ההודעה התאומה ? את ההמשך ניתן לקרוא בבלוג.

my sunshine

New member
לונלי

כתבתי שציטוטים מהבלוג מותרים, אך לא קישור לבלוג , אלא רק בחתימה. אולי לא הובנתי, לכן לא אמחק כעת. ואבקש לא להביא קישורים בגוף ההודעה שוב. כתבת "על פניה, ההודעה נראית כהודעה של טרול"... מה זה טרול באינטרנט??? זה אינטרנט כאן, וכולנו "גולשים" .... ערב נעים לך

למעלה