יוחזר נדב קדמון

aniש

New member
נדב קדמון ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

איך בכלל הדיחו את הזמר הכי מוכשר ????????

faery18

New member
איך הוא עף זה ממש לא ברור

הוא חייב לעלות!! אבל חן אהרוני מהווה איום לפי הסקרים!! אנשים להתעורר!! חייבים להחזיר את האבידה!!

n u t e l l a

New member
יוחזר ואף יהיה בגמר!! ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

נדב קדמון הוא הזמר הטוב ביותר העונה- והתכנית הסתיימה ברגע שהוא הודח.. אני בכל אופן הפסקתי לראות מאז ואתמול סיפרו לי שיש גלגל הצלה....אנחנו חייבים להחזיר אותו לא סתם הוא היחיד שעשו עבורו עצומה
הוא מיוחד ובאמת נדיר....

faery18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדחיפותתתתתתתתתתת

היית מאד שמח אם נדב היה חוזר...

אבל לצערי בגלגל ההצלה יש רק מקום אחד.. והמקום הזה שמור לאדיר אוחיון... (חבל שאתם מתעוררים כעת, אם הייתם חושבים בזמן, הייתם מעיפים את דניאל העלוב.. ואז נדב היה נישאר... )

omrimayo

New member
אכן מת על נדב אבל מעדיף את אדיר. סורי.

בשבילי שניהם היו צריכים להיות בגמר יחד עם מרינה.

eman70

New member
אכן, בגמר היו צריכים להיות מרינה אדיר ונדב.

ועכשיו אני בבעיה גדולה. נדב או אדיר ):

n u t e l l a

New member
נדב-שלא יהיה לך צל של ספק

אדיר מוכרש מאוד מאוד אבל נדב טוב יותר...

omrimayo

New member
נדב פנטסטי, אדיר הרבה יותר מדבר אליי...

ההגשה, הקול, העומק הרבה יותר מדבר אליי.

eman70

New member
האמת שבהתחלת העונה מאוד אהבתי את אדיר. אבל

אבל עם הזמן מצד אחד הוא קצת אכזב אותי (בבחירת השירים, בחלק מהביצועים שהיו יותר מידי יללניים), ומצד שני נדב מצא חן בעיני יותר ויותר (גם בחר שירים טובים, גם ביצע את כולם טוב). הקיצור נכון לעכשיו אני נוטה לטובת נדב, אבל נראה לי שרק אחרי שנשמע את שניהם שרים ביום שישי אני אוכל להחליט.

omrimayo

New member
לאדיר היה רק ביצוע אחד לא טוב...

והוא הביצוע של השבוע... שהיה ככה ככה... אח"כ הביצוע לאייל גולן היה סבבה אבל לא משו מיוחד... השאר? מדהימים, בחירת שירים? מדהימה לטעמי... הדפוק הזה מצוין, על גגות ת"א מקום 3 אצלי - וואו לגמרי. מקום 2 - אף פעם לא תדעי... אין מילים. והביצוע הכי טוב של העונה ובכלל - משיח. אין לי מושג למה אתה ואמר את מה שאתה אומר אבל סבבה... לגבי נדב... הכי הרבה אהבתי את "ככלות הכל והתמונה" שהיה וואו ואז את עומד על צוק ואז לאונרדו, דווקא אצלו לא התלהבתי מהבחירות, מקווה שאדיר לא יאכזב אותך בשישי.

eman70

New member
זה עיניין של טעם וריח. למשל אצלי לבחור שיר של

שלמה קרצי, זה חטא כמעט בלתי יכופר... אני התלהבתי מאדיר דוקא בשלב האודישנים, כשהוא ביצע את השיר שלו. הביצוע ל"משיח" היה בהחלט טוב, אבל אני חשוב שקצת התהבו ממנו יותר מידי. היו אבל כמה שהיו רעים, למשל בשיר הצרפתי. גם את השיר של ירמי קפלן (הדפוק הזה), שאני אוהב, הוא די פיספס. האמת שהיחידה שבאמת היו לה שירים שהיא שרה מצויין, ושנחרטו בזכרוני היא מרינה. נדב ואדיר, עם כל הכבוד, הם מאחריה. נדב יותר יציב. אני חושב שכל הביצועים שלו היו הנחלט טובים, אבל לא ספקטקולאריים (ואולי זה לא רע? ואולי צריך לתגמל את מי שטוב לטווח ארוך, ולא מי שעושה ניצוצות לטווח קצר? הרי חווה אלברשטיין, בראיון המפורסם שלו, התלוננה על כוכב נולד בדיוק בגלל זה שצריך כל שבוע להגיע לשיא ולרגש את הקהל מיידית. אז אולי זו התשובה? לתמוך דוקא במי שעושה עבודה יסודית, גם אם רואים אותה רק לאורך זמן?)

333nir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif זמר משובח

היחיד שעוד ריגש ושר מדהים ביותר("ככלות הכל והתמונה", "הדרכים הידועות", "עומד על צוק"..) בעונה הפשוט בדיחה הזאת .

NP16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נקווה שכולם כמו השרשור הזה

למעלה