יוחאי המלך !!!!!!!!!!!

alonaski

New member
יוחאי המלך !!!!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

מצאתי הכתבה!!! קראתי!!! ו... לא נותר לי אלא להתפעם!!! מה, זה רציני?!?!? = אתה בן 78???!!!!!! פהההההיייי!!!!! - אתה לא נשמע ככה בכלל!!!!!
כל הכבוד לך על המרץ, התושיה והאופטימיות!!! ועוד בגילך הניכר...
אני מלאת התרשמות!!!!
לא מעט גם בזכות ההיסטוריה ומהלך ה"התגלגלות" שלך בחיים = סיפור מדהים בפני עצמו!!!
למדתי מהכתבה דבר חשוב!! - יש מפעל לוילונות בבית יצחק!!
מעולה! אנחנו בדיוק מחפשים וילונות לבית ולא מוצאים כבר די הרבה זמן.... נראה לי שאני קופצת עוד מעט עם הרכב - להציץ במפעל שם ואם אתה גר בצמוד לו - אז כמובן שאחפש אותך!!!
(=אני גם צריכה לקנות כמה דברים במחסן הטכני - כי אצלנו במושב אין מחסן טכני
) ועוד משהו שרציתי להגיד לך: 3.5 ש"ח לגבות על גיהוץ חולצה... - זה ממש לא כסף!!!
לדעתי אתה צריך לגבות יותר!! ראה דוגמא: אני נותנת שימלה או חולצה מסובכת לכביסה במכבסה בדרורים - בעיקר כדי שיחזרו אלי מגוהצים (הכביסה היא רק תירוץ!
) וזה עולה לי 17.5 ש"ח עבור כל פריט!!
- תבדוק את העניין!!! לדעתי אתה יכול להרוויח הרבה יותר!

alonaski

New member
אגב, יוחאי, שכחתי משהו:

אם כבר נחשפת לציבור... מענין אותי: השם "יוחאי" זה שם די מודרני לפי מייטב ידיעתי והבנתי. האם זה באמת היה השם איתו נולדת והוריך בחרו לקרוא לך? או שעיברתת אותו עם הכניסה לארץ? או האם זה שם שקבלת בבריגדה?.. או האם אימצת אותו מאוחר יותר?... סתם מעניין אותי...
אם בא לך לענות לי...

אלונסקי

תןדה מי שמספיק לקרא את זה בשעה 19.00 בערוץ 2 אצל נתן זהבי אני מופיע אבל לא נתנו לי להביא את דבנו.נתן הבטיח שהוא יעשה תןכנית על תיירות ואז אולי דוברים יותר מוצלחים ממני ישתתפו וביאו את השבח על המדרכים של התיירות שהיו הדוברים של העם ושל הדינה. השם יוחאי ניתן לי עם עליתי והוא רןמז על רבי שמעון בר יוחיא שלפי הזוהר - התורה בגללו לא נשכחה האותיות לא לפי הסדר י ו ח א י רומזאת על לא ישכח מפי זרעו (האותיות האחונות

למעלה