יוזמת

יוזמת

אני יוזמת מפגשי נשות עסקים כשהמטרה היא: שכל אשת עסקים תחשוף את העסק שלה בעזרת כרטיסי ביקור, וכל חומר פרסומי נוסף. מטרה נוספת: ייעול העסק בעזרת אנשי מקצוע: רו"ח, יועצי מס, יועץ ארגוני וכדומה- כל מפגש יתארח מרצה בתחום אחר. מטרה נוספת היא להוציא לאור עיתון לנשים בעסקים. לכול מי שמעוניינת נא לשלוח מסר עם פרטים ליצירת קשר. להתראות

המפגש הוא לנשים

ויש כמה מטרות למפגשים: 1. שיווק, פרסום, הכרות עם נשות עסקים נוספות, הרחבת חוג מכרים. 2. הרצאות להתיעלות העסק, עצות, מאנשי מקצוע 3.התמודדות כאישה, אמא, ואשת עסקים- הרצאות, וכדומה. 4. עיתון נשים בעסקים 5.בשלב מאוחר יותר יתקיים אירוע פתוח בו כל אשת עסקים תציג את העסק שלה. בעקבות קבלת מסרים וכדי לקצר את התהליך אני מצרפת טופס למילוי פרטים- מי שמעוניינת נא לצרף פרטים ולשלוח לכתובת המייל המצורפת.

ron ad

New member
רעיון נחמד מאוד, אבל....

שלום, הרעיון מצויין ומבורך. אך עם כל הכבוד, אני חושב שראוי שתפרטי יותר על המפגש (מתי איך וכו') וכן על עצמך. הרי את דורשת פרטים אישיים כגון: שם טלפון כתובת וכו', פרטים שרוב האנשים לא יסכימו לחשוף לכל אחד ועוד באינטרנט. רון

או קיי אין בעיה בכלל....

אני מנהלת עסק בתחום השיווק, מכירות, סדנאות אמא לתאומים בני שנה וחצי, העסק שלי פעיל כבר שנה וחצי. והחלטתי ליזום פגישות עם נשות עסקים נוספות.

ron ad

New member
ואיפה....

שלום, איפה הולכים להתקיים המפגשים? והאם זה משהו חדש או קבוצה שכבר קימת? בהצלחה, ושבת שלום, רון

למעלה