יוזמופוביה

murmur

New member
יוזמופוביה

בין הפוביות הרבות שלי (זיקוקפוביה, למשל) קיימת הפוביה המעצבנת מיוזמה,ומיזימת נשיקות בפרט. זה לא רק הפחד מדחייה, כי עמדתי לא פעם במצב בו ידעתי שיש סיכוי לא גדול שבו לא תהיה דחיה, כי הבחורה בעלת בעיות ראייה, שמיעה ונפש ולכן היא לא תתנגד. הבעיה שמצטרפת זאת בעיית ה"מה אילו", יום או יומיים לאחר עמידה בסיטואציה של "הייתי יכול לנשק אותה, אבל לא עשיתי את זה" אני מתחיל לחשוב על "היו שם סימנים שהיא רצתה, למה לא עשיתי כלום?" ו"איך יכלה להראות המשך הפגישה אם הייתי מנשק אותה". זה לא שלא התנשקתי אף פעם ושאני לא יודע איך לעשות את זה, זה פשוט שאני מפחיד לעשות את הקפיצה הראשונה. יש עצות על איך להמנע ולגרש את הפוביה?

הכי הרבה תקבל סטירה... ../images/Emo3.gif

יש משהו נורא מביך ברגעים האלה שלפני נשיקה, וזה קורה לכולם, השאלה היא עד כמה אתה מרגיש את התחושה הזאת באוויר שיש מצב ושאפשר... תנסה ללכת על זה לאט. תתקרב אליה לאט, תנסה לגרום גם לה להזיז את עצמה לכיוון של נשיקה ואם אתה רואה שזה לא קורה, תתרחק בנונשלנטיות כאילו לא היתה לך בכלל כוונה... יש גם המון בדרך לנשיקה. ליטוף, מגע ידיים, חיבוק - איך אתה מסתדר עם אלה? לרוב נשיקה מתחילה במגע מקדים... ויש כמובן את האופציה הקצת ערסית אבל אפשר למצוא בה משהו נחמד - לשאול. אפשר לנשק אותך? הכי הרבה תשמע "לא!". ואגב, תלמד להנות מהפרפרים האלה בבטן לפני נשיקה. זה הדבר הכי קסום שיש באהבה.

murmur

New member
אוי, לשאול לפני זה כה מטופש

אבא שלי הציע לי את זה פעם (שאני אשאל מישהי אחר, תודה רבה) והאקסית שלי שאלה אותי את זה יום לפני הנשיקה הראשונה שלנו. המטרה הנוכחית הצהירה שהיא לא אוהבת את השאלה המקדימה. כמו שאמרתי, זה לא הפחד מדחייה, זה משהו אחר שאני פשוט לא מצלחי להצביע עליו. אבל באמת תודה רבה על העצות.

מוּסקט

New member
אההה

זה לא הפחד מדחייה אלא הדחייה מהפחד

dana2909

New member
אני גם לא אוהבת

מורמור, אין ברירה, זה מסוג הדברים שצריך לקפוץ למים ולעשות אותם. אומץ יקירי, אומץ.. אין משהו אחר.. (כמה קל לדבר..)

murmur

New member
כן, שיערתי לעצמי שלא יהיה מחוכם

לכתוב הודעה עלייך בניק האמיתי, רואים זה למה אני לא כותב בניק האמיתי שלי הודעות כאלה!

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif עזוב אותך שטויות... מה שבאמת...

משנה זה שאני כבר לא יודע על מי אתה מדבר בחלק מההודעות שלך
אז זה טוב שהן גם מגיבות על זה... שאני אדע למי אתה מתכוון

De-Panther

New member
אני דווקא שאלתי 3 בנות אם אפשר לנשק

אותן ו2 מהן הסכימו אז בפעם הראשונה הייתה נשיקה אחת בדייט אחד שאחריו לא קרה כלום בפעם השניה היא לא רצתה ונראה לי שעד היום היא לא התנשקה בפעם השלישית התנשקנו 4 נשיקות גרועות ועכשיו אנחנו כבר חברים כמעט 9 חודשים אני אחד שצריך שיהיה לו ביטוח כדי להתחיל לעשות צעד... ככה שאני מעדיף לשאול... כמובן שאת חברה שלי אני עכשיו שואל רק כשאני רוצה להראות חמוד

n k

New member
יש לך גם

הִיפּוֹפּוֹטוֹמוֹנסְטְרוֹסֵסקוּיפֵּדַליוֹפוֹבּיָה*? __________ * פחד ממילים ארוכות

De-Panther

New member
כתבתי את המילה הזו הרבה וגם קראתי..

אותה הרבה פעמים אבל אף פעם לא ראיתי אותה מנוקדת

איזה כיף לך

יום אחד, כשתהיה לך מישהי שמותר לך לנשק מתי שאתה רוצה, תתגעגע לפחד ולהתרגשות שלפני הנשיקה הראשונה עם מישהי חדשה. אבל אל פחד! אז יהיו לך הנאות אחרות (חשבונות, נקיונות, בישולים...)

למעלה