יוזמה חדשה!

yotamstei

New member
יוזמה חדשה!

יוזמה חדשה וחיובית. לקרוא, לחתום ולהפיץ הלאה.

מטרניך

New member
א. היוזמה הזאת איננה חדשה.

ב. מה עם מסיבת העתונאים של סרי נוסייבה שבה הוא רצה להציג את התוכנית המשותפת לו ולעמי איילון? כפי שפורסם, בוטלה מסיבת העיתונאים בלחצו של ערפאת שאיננו מעוניין כרגע ב'קמפיין' של נוסייבה. ניראה שאצל ערפאת יש כרגע עדיפות ל'קמפיין' של תאופיק טיראווי (ראש הביטחון הכללי) לאירגון מחודש של תשתיות הטרור (מנגנוני הביטחון, גדודי חללי אל-אקצה וכד') שערפאת מרכז בידיו ומסרב להעביר לאבו-מאזן. אולי תשפוך אור על העניינים? ישגבול, למשל, מתחמק מכך וממשיך למכור את 'יוזמת נוסייבה-איילון' כאילו יש בה ממש וזאת כאשר ערפאת מטרפד אותה בצד הפלסטיני ונוסייבה לא יוצא נגד הראיס מחשש לחייו (לא מזמן הזהירו אותו לבל יופיע ב'אל-נג'אח' בשכם אם חייו יקרים לו). רוצים לדעת את האמת ולא לוקשים!

yeshgvul

New member
ישראלי, קח אחריות

ממשלתך מטרפדת כל סיכוי להסדר בהרחבה יומיומית של ההתנחלויות, גזל קרקעות וגזל משאבים אחרים.

מטרניך

New member
אתה ממשיך להתחמק מלספר על

מסיבת העיתונאים של נוסייבה שבוטלה. מדוע אתה מתחמק? מה אתה מסתיר?

yeshgvul

New member
שתה מים קרים, אנא ממך

כתבתי לך את כל הידוע לי . אני לא מייצג אף אחד מהם ולא מקבל עדכונים שוטפים בפייג'ר. אפילו הבהרתי היום שיוזמת אילון נוסייבה היא רק אחת מני רבות שאני תומך בה. אגב, נזכור מי עוד לא אוהב את נוסייבה ורודף אותו עד חורמה, כולל סגירת משרדים והשתקה. מדובר בכבוד השר המהולל עוזי לנדאו שליט"א, שהוא כידוע פטריוט דגול בהרבה ממני, שהרי החזקתנו בשטחים מביאה ברכה גדולה לתושבי ישראל. עכשיו אתה מוזמן לקחת אחריות, כאמור. שהרי גם אם ערפאת יהיה מנדלה, את מגרון, בית הדסה ונצרים יהיה מי שלא יתן לך לפרק. די להדחקה.

מטרניך

New member
אתה סובל ממחלת השכחה? לא כתבת

כלום, אתה כל הזמן מתחמק. ספר לכולם מה שאתה יודע על הסיבות לביטול מסיבת העיתונאים של נוסייבה. כולנו סקרנים לדעת. אל תסטה מהנושא, כמו תמיד.

yeshgvul

New member
שתה עוד כוס מים

ואל פחד. אין לי מידע חוץ ממה שכבר כתבתי לך , על כך שערפאת איננו אוהב את נוסייבה. מסיבות שונות ומגוונות, אני מניח. גם גולדה לא אהבה את שולמית אלוני הצעירה (מן הסתם גם קנאה בהופעתה החיצונית)

מטרניך

New member
זה הכל? אין מניעים פוליטיים? הרי

הוא מינה אותו - תקן אותי אם אני טועה - לממלא מקומו של פייסל חוסייני. אולי תתערב יחד עם אורי אבנרי אצל ערפאת? אולי אבנרי שמע משהו? אל תספר לי על גולדה ע"ה. אנחנו מדברים על היום. גולדה זה היסטוריה. אולי זה לא עניין אישי? אולי ערפאת לא אוהב את היוזמה של נוסייבה שאתה מחתים עליה? אתה יודע כ"כ הרבה דברים מקצה העולם ועד קצהו על כל פוץ שאמר משהו נגד הציונים ובייחוד נגד שרון, אתה מסובך ברשת הקישורים וקישורי הקישורים שלך - ודבר כזה בסיסי אינך יודע? נפסיק להתייחס אליך ברצינות, אתה לא מספק את הסחורה.

yeshgvul

New member
גם את חוסייני הוא לא אהב

ראש ממשלת דנמרק שלנו לא אוהב אנשים רהוטים ומשכילים , בני אצולה פלסטינים מירושלים, שמתבלטים בסביבתו.

yeshgvul

New member
גם בדנמרק המנהיג איננו כל יכול

וצריך להתחשב בכל מיני קבוצות. אגב, מסתבר שיש ביניהם קרבה משפחתית רחוקה, אם כי יאסר רחוק ממעמד האצולה של פייסל. אבל אריסטוקרט שנהנה מפופולריות ומבקר את השלטון על שחיתות לא יהיה בהכרח חביבו של ראש ממשלת דנמרק. זה אוניברסלי. כמדומני שאפילו מנחם בגין לא אהב את צמיחתו של שמואל תמיר הכריזמטי והצעיר בסביבתו. http://www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,499590,00.html Husseini had a rare reputation among Palestinian leaders for honesty. That popularity sat uncomfortably with Mr Arafat, who cut his budget and steadily awarded other officials authority over Jerusalem affairs.

ישגבויקר על איחזה סיכוי הנך מדבר?!

ע"מ שיהיה סיכוי תחילה יש צורך ברצון אצל הצד השני היות וזה אינו [בלשון המעטה] הרי שכל דיבוריך על טירפוד סיכוי הנם דברי הבל הבלים

למעלה