יוו...

Broken Identity

New member
יוו...

ידעתם שאתמול שלשום והיום בן בראודר-ג'וני בוי שלנו, הגיע לכנס מעריצים... אני כל כך מקנא בהם !!! הוא שחקן ממש ממש אדיר !!! לצערי הרבה הוא לא מפורסם כמו קלאודיה המדהימה אבל שניהם אדירים... שמעתם על הסרט החדש של קלאודיה ? one הולך לצאת בקרוב, אמור להיות משהו בסט ! ובלי שום קשר למי שתוהה אולי איפה בן שיחק: שולחן לחמישה שיחק את החבר-סם- של קים בסינג'ר ובעוד כמה מקומות טובים... קלאודיה היתה בפיטצ' בלאק זינה והרקולס וביסטמאסטר... אבל למה אתם לא מגיבים פה בכלל ???

varty

New member
וואלה

יש לך לינק או מידע מה היה בכנס מעריצים??? וקלודיה לא כל כך מפורסמת... אולי רק באוסטרליה. עשיתי טאפט על קלודיה.

Broken Identity

New member
מה קרה לך ?

לקלאודיה יש מועדוני מעריצים בכל פינה ואחרי כל המקומות שבהם היא שיחקה תפקיד קטן היא מוציאה סרט משלה ואני גאה בה... נראה לי היא נשארה שם באותו סגנון של ארין... למשל היא שיחקה גם במלכת הארורים: queen of the damned בתצור אחת מהערפדים הוותיקים... ואין לי לינק לזה...פשוט קראתי כתבה שאמרה שהוא יהיה שם... אם אני אמצא משהו אני אודיע לך :) דרך אגב...שתדעי שכמעט כל הצוות כבר שיחק יחד במקומות לפני פארסקייפ...ממש מוזר מה הולך שם באוסטרליה...

varty

New member
בכל פינה??

אני מכירה רק מועדון אחד. ויש לה שני סרטים חדשים. הסרט השני הוא לא בסגנון ארין (מזל!!!) naked in london במלכת הארורים...לא שראיתי , אבל הבנתי שיש לה תפקיד קטן. רוב הקטעים שלה קטעו. היא מפורסמת בזאנר של פארסקייפ ואולי באוסטרליה. אבל זהו. מי מכיר אותה ??? אולי אחרי שני הסרטים החדשים שלה היא תקבל יותר פרסום והצעות עבודה. מה שהבנתי מצ'ט של אנטוני (דארגו) זה שרוב השחקנים שיחקו בתוכניות בילוש או תוכניות שוטרים באוסטליה, כי זה רוב הדברים שעושים באוסטרליה... אוסטליה כמה שהיא ענקית , כנראה מעט שחקנים זוכים לשחק שם ואם כן אז הם מופיעים בכמה סדרות וככה יוצא שחלק מהשחקנים שיחק בכמה מקומות....חחחחחחחחחחחחחחח

Broken Identity

New member
על נייקד אין לונדון שמעתי

פשוט שהוא לא ממש מעניין אותי קראתי את התקציר וזה...לא נשמע הכי ביג דיל בשבילי אני אראה רק בגלל קלאודיה כמובן וכה במלכת הארורים היה לי מיני תפקיד... אני מתפלל שכולם יקלו יותר הצעות אחרי המיני סדרה... תשמעי בן כבר לא צעיר עוד שלושה שבועות הוא חוגג 42... נראה טוב כמו תמיד אני מניח אבל עדיין...יאללה לעדות סרטים !!! אני צריך להוריד תסרט שלו a killer within נשמע טוב... מישהו יודע אם מה שהבנתי נכון ? הבנתי שבן כתב כמה פרקים וביניהם green eyed monster זה נכון ? פאק אם כן הוא גדול יותר ממה שחשבתי... אוסטרלי חביב שכמותו ו...למי פה יש אייסיקיו ?

varty

New member
הוא כתב שני פרקים

אחד מה שרשמת והשני....שכחתי, משהו בעונה הרביעית. הפרק עם הליצנית והנסיכה...לא רוצה להוסיף. ספויללר... ודרך אגב הוא אמריקאי. היחיד מכל הצוות.

Broken Identity

New member
לא נכון...

הוא לא אמריקאי ... הוא כן ? טוב בעצם הוא כן לפי הקטע שבו הוא אומר לאיזה כלב ציד של הפיראטים: want a bite from a gr8 american beacon או משו כזה בזמן שהוא מראה תתחת ... והפרק עם הנסיכה והכל זה אחד הפרקים הכי הזויים שיש זה והקארטוןסקייפ שהם עשו חחח...

sprqy

New member
ברוך הבא!

וכן בן כתב את green eyed monster וגם את John Quixote פרק 7 עונה 4 - פרקים מצויינים!! ואגב הוא צמוד מפרק אחג למפיקים ומתתף בכל תסריט. נותן את הכל למען הסדרה הזו - ובצדק! ושנית הוא לא אוסטרלי - הוא מאה אחוז אמריקאי בין שחקנים אוסטרלים - מה שהעביר לו את ההרגשה של קרייטון אבל לא בין חייזרים - אלא בין אוסטרלים

Broken Identity

New member
תודה :)

וכה הבנתי שזה בטח עזר לו להרגיש ככה... עםכל המבטא והכל :) מישהו ראה את הפרק שהוא בסי אס איי מיאמי ?

sprqy

New member
כמובן

למרות שהרגשתי מוזר כל כך לראות אותו "לא ג'ון קרייטון"

sprqy

New member
כן

הוא משחק טוב אבל שוב, קשה לראות אותו מחוץ לדמות של קרייטון אבל בכל זאת אני שמח בשבילו - שימשיך לעבוד במקומות אחרים בנתיים.. עד עונה 5 שתתחיל במהרה בימינו - אמן

varty

New member
לא מכירה את הסידרה הזאת

הוא שיחק בה אחרי שפארסקייפ הסתיימה או לפני? ודרך אגב קלודיה גם משתתפת מאוד בסידרה. יש לה המון משפטים שהיא הוסיפה לסידרה והציעו לה גם לכתוב פרק אבל היא סירבה כי היא אמרה שהיא לא מוכנה עדיין לכתוב פרק לטלויזיה עם כל המגבלות שבזה. אבל בסך הכל היא כותבת סיפורים קצרים ויום אחד היא תוציא ספר... קראתי את זה איפשוה.

sprqy

New member
אני אוהב שמגינים על קלאודי../images/Emo24.gif

צודקת מאה אחוז -רואים שהיא תורמת לטקסטים - במיוחד בינה לבין בן - הם עובדים ביחד בצורה מושלמת - משלימים את עצמם ועושים סצנות מדהימות ומרגשות. הוא שיחק בסדרה הזו אחרי סיום עונה 4 ולפני המיני..

varty

New member
חחחחחחחחחח...מגינה עליה...../images/Emo6.gif

דרך אגב גם קראתי. (אני התחלתי לראות את הסידרה סך הכל לפני 3 חודשים במרתון מטורף ומאז אני קוראת כל דבר שזז) שבן וקלודיה גם תרמו ושינו סצנות ששניהם משתתפים בהם. למשל הקטע בעונה ראשונה בפרק THE FLEX אחרי שארין מרביצה לג'ון . היא טסה איתו במטוס והוא מתעורר ואומר לה שהם צרכים לדבר על זה שהיא הרביצה לו (וכאן הקטע שבן וקלודיה ביקשו להוסיף) ארין עונה לו בצ' וג'ון עונה לא - אל תגידי לי צ'....חחחחחחחחח. זה קטע קורע. צרכים לראות כדי להבין.

sprqy

New member
ככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif

אני זוכר!! באמת קטע טוב! וגם יש ראיון עם קלאודיה שהיא אומרת שזה בא בטבעיות בשיחה ואז השאירו את זה!! קטע גדול! את מזכירה לי את הימים שהייתי מחפש כל מה שזז שקשור לפארסקייפ.. טוב עדיין

למעלה